elson Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Tady se fakt roztrh pytel. Asi vemu kybl a pudu si stoupnout pred kram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Ale bacha! Elson je průkopník, má folie jen na levý straně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Konečně víkend před náma ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Hrajeme si doma, aneb brzký víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 K dokonalosti jim chybí už jen jubilee!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 K dokonalosti jim chybí už jen jubilee!!Asi jo. Škoda, že nemám nablízku nikoho, kdy má jubilee, rád bych vyzkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Mas. gas ma moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Mas. gas ma moje Dík za tip, ale neznáme se osobně a ani nevím, odkud je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Neni nic jednodussiho nez se seznamit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Za mne je tato kombinace fluted lunety s oystrem vizuálně nejlepší. Fluted s jubilee je už moc jemných detailů dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Za mne je tato kombinace fluted lunety s oystrem vizuálně nejlepší. Fluted s jubilee je už moc jemných detailů dohromady. Moje řeč! Ale kazdej jak mu šmakuje;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Neni nic jednodussiho nez se seznamit Máš recht :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 jubilee len na 36mm ked uz. na 41mm mi sedi viac oyster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 No jasně, každej to má subjektivně jinak. Pro mě fluted+jubilee= extrémní kombo do košile a smooth+oyster=extrémní sportovní kombo. Cokoliv mezi tím se mi zdá tak trochu hybridní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Fluted + president Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 No joooo, ale dass ist etwas anderes;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Dobře?s to rozštípnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Tak to je už jinší level :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Jiná liga... extraliga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se