Liqid Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak ty jsou libový pane...gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Moc pěkný (a já se u svého roku narození držím tak u země :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak dlouho sme se s Petrem domlouvali, az je prodal Tobe jo? tak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 At jen nekecam https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190921/2f7282b6a19c0b05f7b1b25bd9e85077.plist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak ty jsou libový pane...gratulace Moc díky, potěšily Moc pěkný (a já se u svého roku narození držím tak u země :-)). Seiko je taky super, navíc ty bys musel mít ještě o 10 let starší a to sehnat v původním stavu 1675 je maso.... Tak dlouho sme se s Petrem domlouvali, az je prodal Tobe jo? tak gratulace Já jsem je začal škemrat už na Rolex srazu, protože jsou stejnej rok a Petr byl tak hodnej, že mi je nechal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 (upraveno) Půl roku edc Upraveno 21. září 2019 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Půl roku edc Tyhle cerny suby sou supr;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Jubilee. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 S kolegami und kolegynami Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Oyster;-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 S kolegami und kolegynamiTo fasujou vod tebe do firmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Fun stuff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Nekdy je lepsi sedet doma na prdeli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Vždycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak hlavě že máš stolici a moč bez obtíží, to je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 TMITMITMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Ale i ta luneta se z teho sršně posunula do mínusu, musela bejt husta mr.a;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Tak chápu, že info o věku je TMI. Je to ale ještě lepší, cituji: " ... přiměřená hydratace, dobře spolupracuje, zápach alkoholu z úst. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 (upraveno) No ty krávo, ted se tomu taky smeju, ale pro mě by to vesely nebylo. Z poslednich stipancu od vcel a vos jsem fest otekl, takze srsen do krku by asi znamenalo, ze moje zena tu za cas udela spousta pacientum radost solidnim vyprodejem... Hlavně ja te mel za vyhranenyho seikokota a hostovani u Švýcarů jsem nechyt. Nebo je to už hotovej přestup? Upraveno 21. září 2019 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Přestup určitě ne, jen se to nevylučuje. Pokud teda nejsi klubista typu co mám zrovna teď je top, všechno ostatní je shit, ti to maji jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se