tikzot Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jaks to napsal tak na to ted koukam a mas recht;-) ale v realu to tak rozhodne neni, SD jsou supr jak swina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Zelená GMT je taky fajn Todle pro mě asi zůstanou top rolády ; a hodinky obecně. Bych si nafackoval, že sem je předloni prodal (ne, kvůli resale ne). Teď už choděj za nesmysl. Škoda. Moc pěkný Ondro! Upraveno 27. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Todle pro mě asi zůstanou top rolády ; a hodinky obecně. Bych si nafackoval, že sem je předloni prodal (ne, kvůli resale ne). Teď už choděj za nesmysl. Škoda. Moc pěkný Ondro!Ty si stezujes, zes je prodal.Ja je tejden pred ukoncenim odmit novy. Tydle co ma Ondra na ruce. Hajzl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Do konce tejdne vydržim... snad;-))Já snad taky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Todle pro mě asi zůstanou top rolády ; a hodinky obecně. Bych si nafackoval, že sem je předloni prodal (ne, kvůli resale ne). Teď už choděj za nesmysl. Škoda. Moc pěkný Ondro! Ty si stezujes, zes je prodal.Ja je tejden pred ukoncenim odmit novy. Tydle co ma Ondra na ruce. Hajzl. Nejste v tom sami pánové . Já před par lety měl zánovní za super cenu a blbec jsem je prodal abych mohl koupit jiný model od R. A teď jsem musel koupit starší, a za poměrně dost peněz Ale i tak jsem moc rád, že jsem je ještě vůbec sehnal. Pro mě jsou to nej GMT, mám rád jejich decentní nenápadnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Taky jsem GMT kdysi prodal, abych koupil BLNR, takže až tolik nebrečim... Jinak dneska na sluníčko taky jedny nenápadný... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2020 uživatelem tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Nechcete mi sem někdo hodit vaše motivační foto Milgu 116400GV se Zblue dialem?Ať se trochu pokocham, než je převezmou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Něco takovýho? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Já jsem věděl, Karle, že nezklameš. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Nejni vůbec zač, když můžu, rád pomůžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Taky sem si vcera vzal jedny na slunicko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Hulk+Lara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Sobotní obdélníček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Já je žeru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Já je žeru Jsou super tak nešpekuluj a nechej si je ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Jsou super tak nešpekuluj a nechej si je ;-)Zatím určitě nechám..uz jsem odmítl i dvě nabídky na change..coz u mě nebývá úplně normální že jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Slavime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Slavime 6E22EC17-938A-45F5-9762-9F5CBD48529D.jpeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Slavime 6E22EC17-938A-45F5-9762-9F5CBD48529D.jpegRazitko krasne maznuty, tak jak ma byt u mr. Bechyne... ale congratzzz;-) jsou to topy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Razitko krasne maznuty, tak jak ma byt u mr. Bechyne... ale congratzzz;-) jsou to topy!Snaha je dycky ale rozmazne se to stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se