snake Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 (upraveno) před 3 hodinami, MaxT napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já to chcu... kdyby to někdo měl a nechtěl -vyměním za nějaký pěkný ocelovky...urcite něco vymyslíme Upraveno 9. května 2020 uživatelem snake
pepyczek Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 MaxT: Pecka! Neměly starší ref. DD i lumi?
Liqid Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 Záleží na variantě cifru (fotky cizí).
beerlao Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Odesláno 9. května 2020 před 4 hodinami, snake napsal: Já to chcu... kdyby to někdo měl a nechtěl -vyměním za nějaký pěkný ocelovky...urcite něco vymyslíme To pobavilo...voni budou nějakej srandista...to můžu :)) Tady z toho není bohužel návratu zpět ,napadá mě jen nějaká nebezpečná a prý drahá a zákeřná alergie na zlato :)) Věřej mě i když se neznáme...
tkol Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Konečně jako člověk... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Ale jo, dostal jsem je pod chranic zapesti...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ADIkov Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Odesláno 12. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Max David Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 Dobré ráno ! Včera poprvé na ruce - dnes foceno - staré dobré žáby. Ta jejich obyčejná jednoduchost je vlastně dokonalá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 Definitivní :)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ADIkov Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 Konecne tooly na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 @ADIkov Nosí se ti lépe, než 41mm DJ? Jde mi čistě o osobní pocit z hlediska vyváženosti na ruce - je jasné, že jsou SD masivnější než DJ...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 před 6 hodinami, Exiztence napsal: Definitivní :)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uvidíme ( vždycky když tohle o nějakých hodinkách řeknu, do měsíce jsou pryč ).
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Uvidíme ( vždycky když tohle o nějakých hodinkách řeknu, do měsíce jsou pryč ). O těhdle to říkám už skoro rok a půl a držej a to bylo keců že se ta zelená okouká.
LovecK Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 před 24 minutami, Exiztence napsal: O těhdle to říkám už skoro rok a půl a držej a to bylo keců že se ta zelená okouká. No, držím palce :-))
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 před 2 minutami, LovecK napsal: No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne... No, ani nechci vědět, co máš ty k těm postnutejm v jiném vlákně :-)) ( a nebo chci ).
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 před 6 minutami, LovecK napsal: No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne... No já k nim vlastně nic nemám
JoyStick Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne...Jako jediny rozhodne ne.
JoyStick Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Odesláno 13. května 2020 No já k nim vlastně nic nemám Nekecej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se