snake Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 (upraveno) před 3 hodinami, MaxT napsal: Já to chcu... kdyby to někdo měl a nechtěl -vyměním za nějaký pěkný ocelovky...urcite něco vymyslíme Upraveno 9. května 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 MaxT: Pecka! Neměly starší ref. DD i lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Záleží na variantě cifru (fotky cizí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 před 4 hodinami, snake napsal: Já to chcu... kdyby to někdo měl a nechtěl -vyměním za nějaký pěkný ocelovky...urcite něco vymyslíme To pobavilo...voni budou nějakej srandista...to můžu :)) Tady z toho není bohužel návratu zpět ,napadá mě jen nějaká nebezpečná a prý drahá a zákeřná alergie na zlato :)) Věřej mě i když se neznáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Konečně jako člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Ale jo, dostal jsem je pod chranic zapesti...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Dobré ráno ! Včera poprvé na ruce - dnes foceno - staré dobré žáby. Ta jejich obyčejná jednoduchost je vlastně dokonalá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Definitivní :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Konecne tooly na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 @ADIkov Nosí se ti lépe, než 41mm DJ? Jde mi čistě o osobní pocit z hlediska vyváženosti na ruce - je jasné, že jsou SD masivnější než DJ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 6 hodinami, Exiztence napsal: Definitivní :)) Uvidíme ( vždycky když tohle o nějakých hodinkách řeknu, do měsíce jsou pryč ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 7 minutami, kuncák7 napsal: Uvidíme ( vždycky když tohle o nějakých hodinkách řeknu, do měsíce jsou pryč ). O těhdle to říkám už skoro rok a půl a držej a to bylo keců že se ta zelená okouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 24 minutami, Exiztence napsal: O těhdle to říkám už skoro rok a půl a držej a to bylo keců že se ta zelená okouká. No, držím palce :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 2 minutami, LovecK napsal: No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne... No, ani nechci vědět, co máš ty k těm postnutejm v jiném vlákně :-)) ( a nebo chci ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 6 minutami, LovecK napsal: No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne... No já k nim vlastně nic nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 No ale musíš k nim ještě něco dalšího mít. Si myslím že jako OWG by nefungovaly, aspoň pro mě ne...Jako jediny rozhodne ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 No já k nim vlastně nic nemám Nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se