shewcza Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Já mobil nosím taky v obalu, ale hlavně proto, že ten mobil tahám všude. To znamená, že dostává extrémní záhul. Hodinky bych ve folii nesnel. Mobil je pro mě věc co měním jednou za dva roky. Kdybych ten obal neměl, možná měním jednou za rok? Za měsíc? Kdo ví? Dneska ty kryty od "pitaka" vypadaji fakt dobře a nemyslím si, že by to mobilu nějak škodilo. Každopádně ať si nosí kdo chce v čem chce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 22 minutami, shewcza napsal: Já mobil nosím taky v obalu, ale hlavně proto, že ten mobil tahám všude. To znamená, že dostává extrémní záhul. Hodinky bych ve folii nesnel. Mobil je pro mě věc co měním jednou za dva roky. Kdybych ten obal neměl, možná měním jednou za rok? Za měsíc? Kdo ví? Dneska ty kryty od "pitaka" vypadaji fakt dobře a nemyslím si, že by to mobilu nějak škodilo. Každopádně ať si nosí kdo chce v čem chce ne? určitě, i kdyby si návlek na ruku udělal z igelitky z alberta, je to jeho vec chápu, ze někdo v terénu by ten mobil omlatil za tyden k nepouziti, já sem kavarensko/kancelářská ovce co mění mobil každý rok, ten občas něco schyta, stejně jako hodinky, dálkový ovladač, auto, proste cokoliv a to k tomu používání věci proste patří…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 @sidoniak ťa to rozčúlilo daj si pivo večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 16 minutami, Richard Eš napsal: @sidoniak ťa to rozčúlilo daj si pivo večer ale neee dam si vajecnak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 1 hodinou, shewcza napsal: Já mobil nosím taky v obalu, ale hlavně proto, že ten mobil tahám všude. To znamená, že dostává extrémní záhul. Hodinky bych ve folii nesnel. Mobil je pro mě věc co měním jednou za dva roky. Kdybych ten obal neměl, možná měním jednou za rok? Za měsíc? Kdo ví? Dneska ty kryty od "pitaka" vypadaji fakt dobře a nemyslím si, že by to mobilu nějak škodilo. Každopádně ať si nosí kdo chce v čem chce ne? Pokaždé, když mi mobil spadne na zem nebo jinam dekuju bohu, že jsem byl tak prosíravý, že mám obal a ochranné sklo. Přes mou vrozenou nešikovnost jsem ještě nikdy nerozbil mobil ani display. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Na jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Mobil mam v carbonovém obalu a mam i sklo, často mi spadne a nic se mu nestane. Ovšem hodinky ve fólii nenosím. Na rozdíl od většiny mobil měním až umŕe a pořád 16613. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 @Richard Eš este nam napis ako dlho si to lepil - podla fotky to vyzera ze kazda plocha je separatne olepena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 2 minutami, Vladino125 napsal: @Richard Eš este nam napis ako dlho si to lepil - podla fotky to vyzera ze kazda plocha je separatne olepena. Cca 15-20 min. s plastovou pinzetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 @Richard Eš Ja naivne myslel, ze to mas nesloupnuty od AD. Tohle lepit 20 minut, kloboucek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 A co se stane, kdyz se ti pod to dostane pot a bude pod tim igelitem nejakou dobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Ja bych to uzavrel s tim, ze to je proste ekl a krasne to dokresluje situaci okolo Rolexek, kde borci ZAINVESTOVALI a hlavne at tam neni zadna vlasenka aby to nekleslo na HODNOTE. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 @xcmaniax já už si tu přijdu málem nepatřičně, jako že to nosím a ještě bez šprcek. Chtěl jsem kolegovi napsat, jestli radši souloží se šprckou nebo bez, podle hodinek to totiž vypadá na výjimku potvrzující pravidlo, ale mi je to vlastně jedno… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Nosit hodinky ve fólii (nebo souložit se šprckou) je jako lízat zmrzlinu přes sklo ... studený to je, ale chuť žádná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Tak teď už by to chtělo jen ochranné sklo, na ochranné sklo. Co kdyby náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Na rozdíl od většiny mobil měním až umŕe a pořád 16613. Mám to taky tak, ale s ženami, už mám třetí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 45 minutami, moco napsal: Mám to taky tak, ale s ženami, už mám třetí Vrahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 V 5. 9. 2022 v 9:57, matejcaha napsal: Kdyz si koupis 36, tak ti to sebere manzelka a budes bez hodinek Neva, my si vsetko zdielame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 před 1 hodinou, moco napsal: Mám to taky tak, ale s ženami, už mám třetí Tak to ja jsem šťastnej parchant, mám pořád tu první a je suprovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se