matejcaha Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 AK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 10 hodinami, exell napsal: Já to chápu. Co víc potřebuješ :). Možná si jednou koupím ještě bico DJ a Pepsiny, ale potřebuju je? Asi ne. Ale bez all round 36 bych to nedal. Kupoval jsem je v rozpacích a bez vyzkoušení, prakticky jen dle fotek a YT, tak jsem nevěděl jestli si sedneme s těmi 36 mm, ale vnitřní pocit mi říkal, že to bude fajn. Před nimi jsem měl DJ 41 (social version) a ty mi nesedly, šly po 3 měsících z domu. No a po skoro půl roce každodenního používání mě baví možná více než ND, které jsem měl pár let zpět. Jsou pro mě velmi vyvážené - prostě jim nic nechybí. Měl jsem v plánu je prodat, jakmile dorazí další kousek, ale raději si asi vezmu úvěr nebo prodám auto od manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 (upraveno) 1 hour ago, moco said: Měl jsem v plánu je prodat, jakmile dorazí další kousek, ale raději si asi vezmu úvěr nebo prodám auto od manželky Rozumné. Doba přeje dlužníkům a zeleným řešením, manželka bude mít alespoň nižší uhlíkovou stopu Upraveno 15. září 2022 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 16 hodinami, exell napsal: Já to chápu. Co víc potřebuješ :). Možná si jednou koupím ještě bico DJ a Pepsiny, ale potřebuju je? Asi ne. Ale bez all round 36 bych to nedal. Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 49 minutami, Roland Sands napsal: Přesně tak Zejtra si je pojedu vyzvednout do Onyxu, začínám se docela těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Něco dobrého nového modrého na cestě a tak přemítám, zda mou ruku uživí i blue Skye není to lehké rozhodování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 40 minutami, tikzot napsal: Něco dobrého nového modrého na cestě a tak přemítám, zda mou ruku uživí i blue Skye není to lehké rozhodování To mas fotku z cervence nebo jenom nenastavujes kalendar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Zejtra si je pojedu vyzvednout do Onyxu, začínám se docela těšit. Tak to se nedivím. Pak sem šoupni nějaké ne že je strčíš do šuplíku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Neboj to nehrozi. Jediny RLX ke kterym jsem se zatim vratil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 před 43 minutami, warann napsal: Neboj to nehrozi. Jediny RLX ke kterym jsem se zatim vratil. To už jsem slyšel z vícero stran od lidí, že litují prodeje Exp 1 a nebo že po nich zase touží, když je prodali. Zvláštní, přitom takové "malé mrdky" a kolik radosti, když je máš a kolik starostí, když je prodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Před hodinou, moco napsal: To už jsem slyšel z vícero stran od lidí, že litují prodeje Exp 1 a nebo že po nich zase touží, když je prodali. Zvláštní, přitom takové "malé mrdky" a kolik radosti, když je máš a kolik starostí, když je prodáš Zas tolik starosti to nebylo, jen jsem za ne dal skoro 2x tolik co minule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 stare skvele plechovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 19 hodinami, Roland Sands napsal: Tak to se nedivím. Pak sem šoupni nějaké ne že je strčíš do šuplíku . Sliby se maj´ plnit. Ted vyzvednuto z Onyxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Paráda! Blahopřeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Díky mám radost. A i když to patří do jiného vlákna, tak Onyxu patří velkej dík jak za servis, tak vše okolo, včetně velmi milýho přijetí a fajn pokecu. Jinak jsem teď ve fázi, že bych si nechal jen ty Expy a zbytek poslal do světa. Každopádně jsem rád, že je znova mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 15 hodinami, warann napsal: Díky mám radost. A i když to patří do jiného vlákna, tak Onyxu patří velkej dík jak za servis, tak vše okolo, včetně velmi milýho přijetí a fajn pokecu. Jinak jsem teď ve fázi, že bych si nechal jen ty Expy a zbytek poslal do světa. Každopádně jsem rád, že je znova mám. Sice nikdy dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, ale zmáčet se můžeš pokaždé úplně stejně . Krásnej kousek jsi pořídil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Průzkum nedalekého lesa zvládly na jedničku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 2 hodinami, Roland Sands napsal: Sice nikdy dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, ale zmáčet se můžeš pokaždé úplně stejně . Krásnej kousek jsi pořídil . Dik. Rok 06, papiry, bedna, slusnej stav a ted po velkym servisu v Onyxu. Takze spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se