bandicoot Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tak sláva http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/stramaccioni-skoncil-19131.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 No, snad je nad cim jasat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 mohla bejt ještě sranda. Tak teď už se může Kazma přihlásit s dalším dílem show Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tak základ by byl.Italský Uhrin balí a snad změna přinese aspoň cosik pozitivního.Horší to už asi být nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 ČAS SE NAVRŠIL to to trvalo Ital jede domů a poveze sebou dalších 6 kunčaftů, kteří si společně s ním, namastili na Spartě kapsu. Kdyby to byla jenom ta kapsa, ale sezónu už nezachrání nikdo. https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/ ... tml#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tak toto si myslím, že je největší ostuda Sparty za posledních X let...... Je otázka jestli s jeho odchodem se něco změní, protože těch rádoby mocichtivých skupinek bude na Letné i bez něho dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dle servru je nastupce Hapal. Jsem zvedavej, pokud nedostane cas ( kterej nemaj ), tak to bude zas prusvih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.nejhorší je, že Křéťa má Spartu u prdele... Jinak už by s tím něco dávno dělal. No a hovno tomu rozumí, tak ho ten koníček něco stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Hapal je na šíru s angličtinou. To bude ten babylon dirigovat posunkovou řečí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Hapal je na šíru s angličtinou. To bude ten babylon dirigovat posunkovou řečí?Bude mit kolem sebe jiste novej ansabl "poskoku" a verim, ze z toho babylonu toho moc nezbude, je treba pritahnout nove/sve kone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.JJ, těch šest mameluků co měl kolem sebe a taky jdou, asi něco měsíčně stálo.No a Hapalovi bude překládat Rosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.Nekde jsem videl vycisleni na 490 milionu... A byt na miste Hapala, rekl bych, ze chci stejnou smlouvu jako mel Ital! Upraveno 6. března 2018 uživatelem Ibe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Viem ze neskoro, sorry za neskory vykrik do tmy, len teraz som to videl v TV. Tak ste nam kupili Hapala:) som zvedavy ako sa mu bude darit, drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Je to peklo, když musím jako Sigmák fandit Slávii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Je to peklo, když musím jako Sigmák fandit Slávii.Zatim ti to jde dobre :-)), pockej v nedeli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Zatim ti to jde dobre :-)), pockej v nedeli :-)Tak v neděli to bude jiná. Ale já jsem skromný. Remíza mi bude stačit Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak v neděli to bude jiná. Ale já jsem skromný. Remíza mi bude stačit Odesláno z mého SM-G930F pomocí TapatalkJo, to verim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak za hodinku se fanousci u nas spojej a budou fandit Plzni, at ji to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 hodím na sebe dres, otevřu pivo a kua fandím dnes mám dobré tušení, že to skončí 2:2 (Krmi a Hejdič) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se