Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

ČAS SE NAVRŠIL icon_pray.gificon_pray.gificon_pray.gif to to trvalo palm.gif
Ital jede domů a poveze sebou dalších 6 kunčaftů, kteří si společně s ním, namastili na Spartě kapsu. icon_rolleyes.gif
Kdyby to byla jenom ta kapsa, ale sezónu už nezachrání nikdo. icon_sad.gif
https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/ ... tml#hp-sez

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.

Odkaz ke komentáři

Zaplať pánbůh - Andrea jde zpátky odkud přišel. Jen by mne zajímalo, kolik tenhle průser stál Spartu kompletně - obávám se, že víc, než jim zaplatil číňan za Dočkala. Dle mého názoru by bylo lepší si nechat původního trenéra a Bořka. Třeba se vedení poučí.

nejhorší je, že Křéťa má Spartu u prdele... Jinak už by s tím něco dávno dělal. No a hovno tomu rozumí, tak ho ten koníček něco stojí :D
Odkaz ke komentáři

Hapal je na šíru s angličtinou. To bude ten babylon dirigovat posunkovou řečí?

Bude mit kolem sebe jiste novej ansabl "poskoku" a verim, ze z toho babylonu toho moc nezbude, je treba pritahnout nove/sve kone.

Odkaz ke komentáři

JJ, těch šest mameluků co měl kolem sebe a taky jdou, asi něco měsíčně stálo.

No a Hapalovi bude překládat Rosa.

Odkaz ke komentáři

Nekde jsem videl vycisleni na 490 milionu...

A byt na miste Hapala, rekl bych, ze chci stejnou smlouvu jako mel Ital!

Upraveno uživatelem Ibe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...