guzmic Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Plichtička venku nejni zlá!Výsledek je dobrý, ale 3b měli na dosah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Padnou doma ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Slávka hrála fajnový zápas. Škoda toho gólu do plichty.Jo a ještě...Je zbytečné se navážet do oblečení trenéra. Trpišovský chodí jen ve sportovním.Někdy je holt třeba vylézt z ulity skalního fanouška konkurence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Remíza dobrá, ale škoda toho nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Supr výsledek. Viděl jsem jen posledních 20 minut. Proč se nastavovalo tolik? Jsem hodně dlouho neviděl takový nastavení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Odehráli to parádně...prijit takhle o výhru mrzí, ale před zápasem by to asi brali všemi deseti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Supr výsledek. Viděl jsem jen posledních 20 minut. Proč se nastavovalo tolik? Jsem hodně dlouho neviděl takový nastavení...střídání, plus 2x použití VARU . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Ty vole!!!! Teď jsem dorazil z hospy a kluci - My máme bod!!!!!! :-)))) Pecka!!!!! Upraveno 17. září 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Slovan - Besiktas4 : 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Zatím mě to derby baví :-).2-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Zatím super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Debakl :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 tak Slávka je v laufu a Sparta zatím ještě mrtvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Tak po Interu to jsou povinne 3 body, ale 3:0 na Sparte je proste sladoucky :-) A ten druhej gól, odrazem od sparťanský prdele, proste nemá chybu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bejt spartanem musí bejt těžký.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Paráda, 3-0 je pecka :-)).Tak ani Jílek nepomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Bejt spartanem musí bejt těžký....Je to těžký :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Paráda, 3-0 je pecka :-)).Tak ani Jílek nepomáhá.asi k nám příští týden přijedou s novým trenérem, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 asi k nám příští týden přijedou s novým trenérem, no...Hlavně k vám přijedou pro další nářez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 to byl zase zmar a marnost nad marnost, to 7 místo tak nejak odpovídá, na víc letos asi Sparta nemá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se