marosh Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Frantooo, neser tygra... Uvidíš příští sezonu, to budem jiní frajeři z Letný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 To spis věřím tý Karviný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Karviná... to pro ně bude ještě těžká písemná práce to letos ukopat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 před 11 hodinami, marosh napsal: Frantooo, neser tygra... Uvidíš příští sezonu, to budem jiní frajeři z Letný. To vypadá, že jsme na tomto fóru dost osamocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 @Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Pardubice... Jak asi skončí v nadcházejícím ročníku? Elán nováčka by mohl přebít dojíždění na stadion do Bolky, kde budou muset hrát... co si o tom myslíte??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 V 11. 7. 2020 v 21:12, Martin JJJ napsal: Pardubice... Jak asi skončí v nadcházejícím ročníku? Elán nováčka by mohl přebít dojíždění na stadion do Bolky, kde budou muset hrát... co si o tom myslíte??? Tak mají tam plno lidí na hostování, to jako zas takovéj problém nevidím. Po postupu se mění všechny mancafty a to výrazně. Co mi osobně vadí je ten nevyhovující stadion. Postoupit a hrát jinde je vždy nesmysl. Ale nejen fotbal už se nehraje hlavně pro lidi dávno. No a jméno majitele mi moc dobrou vyhlídku nedává (s tímto panem mám zkušenost odjinud). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 8 hodinami, kuncák7 napsal: Tak mají tam plno lidí na hostování, to jako zas takovéj problém nevidím. Po postupu se mění všechny mancafty a to výrazně. Co mi osobně vadí je ten nevyhovující stadion. Postoupit a hrát jinde je vždy nesmysl. Ale nejen fotbal už se nehraje hlavně pro lidi dávno. No a jméno majitele mi moc dobrou vyhlídku nedává (s tímto panem mám zkušenost odjinud). Tak oni se ve fotbale i hokeji motají různí lidé... my co známe prostředí, tak bychom mohli vyprávět.... Když dotuje někdo fotbal a dělá to trochu s rozumem, tak se dají dělat slušné výsledky! Na poháry to nebude ale klidně kolem 10fleku by se hrát dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 56 minutami, Martin JJJ napsal: Tak oni se ve fotbale i hokeji motají různí lidé... my co známe prostředí, tak bychom mohli vyprávět.... Když dotuje někdo fotbal a dělá to trochu s rozumem, tak se dají dělat slušné výsledky! Na poháry to nebude ale klidně kolem 10fleku by se hrát dalo... Tomu rozumím, já si jen myslím, že Pitter není mecenáš, ale přísavka a parazitující osoba, žijící z dotací s věčně nataženou rukou. Tak se projevil v hokejové Slávii a když penězovod sklapl, tak odtáhl o dům dál. A budou mít těžkou práci se skládáním mančaftu. Mají na to málo času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Tomu rozumím, já si jen myslím, že Pitter není mecenáš, ale přísavka a parazitující osoba, žijící z dotací s věčně nataženou rukou. Tak se projevil v hokejové Slávii a když penězovod sklapl, tak odtáhl o dům dál. A budou mít těžkou práci se skládáním mančaftu. Mají na to málo času. Tak jako ona spousta "mecenášů" fandí sportu skrz pěnezotvorbu že? Jakmile zmizí, tak se pakujou... O sport a to jakýkoliv, jde až na 2-3místě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Je to smutný, když v jednom balíku s těma svinskýma stramačoniho lemrama odchází i Costa. Že je jako starej... tak hlavně že Škrtel je dorostenec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Takže jeden nakazenej v Opavě a můj oblíbenec Starka se zase tlemi na celou Příbram. To je bohužel k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Jo, souhlas. chybně jsem si myslel, že poslední spadne i při nedohrané soutěži. A Starka zase proleze. Jsem zvědavý, jak bude vypadat příští ročník. Jestli se vůbec dohraje. Osmnáct týmů, mno snad to nebude ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Starka nikdy nepadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 By mě zajímalo kolik ho ten pozitivní test stál peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Divné je, že když se mělo hrát, tak to má někdo z týmů hrající o záchranu... Zlín, Olmik, Teplice nikdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Já bych to teď nějak neřešil, ono to je i v jiných týmech. Koukněte na Bohemku B, Spartu B, dukelskej dorost, Českou Lípu či Liberec B a hokejky - Zlín, Litvínov, Slávie a asi i Litoměřice. Kdo hledá prostě najde a když se dle mého testuje hodně, tak se najde vždycky. Spíš jak z toho ven do budoucna, karanténa pro celej tým je blbost, to ze soutěží udělá bramboračku. Já už jsem z tohodle unavenej a přecházím do fáze - hlavně se z toho nepos..t. A beru to jako součást života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Hrozně mě potěšil jeden dnešní inzerát a jedna doplňková fotka. Poznal jsem je všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 V 10. 8. 2020 v 16:45, kuncák7 napsal: Hrozně mě potěšil jeden dnešní inzerát a jedna doplňková fotka. Poznal jsem je všechny jjj to byly ty rolády co??? :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Pro místní, trochu brouzdám na netu, a hledám, co znamená na dresech nad logem klubu Merci, Danke, Thank you atd... Ví někdo co to je za iniciativu? Akorát sleduji Lyon-Bayern a tam to mají na svých dresech všichni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se