Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak u nás je to zase jak v ráji:-)). +13, zapas hodný komedie, kde by i Vlasta Burian hrál druhé housle. Škoda, že se znovu hraje až za 14 dni.

• Dát hlas 1
Odesláno

no právě, vzpomněl jsem si na ročník s faulem a vyloučením Řepky, Sparta down a nic.

Jenže tehdy se ještě nehrála nadstavba alias přestavba konečné tabulky. No uvidíme bo z 2.místa se do LM těžko leze. Ani to většinou nikam nevede, naše S-týmy to znají až moc dobře  kdyby se tam dostal Baňyk tak to by byla teprve šlamastyka. 😎

• po 2 týdnech...
Odesláno

No, po včerejšku jsem byl vytocenej ( ženský derby bylo pro oči smrtelný, úroveň cutany na placku. Pak mužské podání nemohoucna na Dukle ), ale když jsem sledoval dneska Spartu, tak jsem se musel tlemit skoro od zacatku- my snad máme hráče i na Letny :-)). 

A příští kolo Banik- Sparta, to už skoro není ani vtipný. Komu to prat?

Odesláno

Ted jsem omylem zhledl 10 minut ženské ligy národů v podání našich a je neuvěřitelný, co na repre stačí.

Odesláno (upraveno)
  V 5. 4. 2025 v 15:57, Frantik napsal:

Škoda no. Zkazili mi tiket 🙂 

Rozšířit  

Nojo, ti naší fotbalisté,. 😉 nikdy nevíš, co je či není jisté. 😎

Ale i tak, mistr ligy na 9 se snažil. bo rudý koně skoro vstali z mrtvých. Ještě že mají u dráhy Kušeje, ale je klika že už na trati ve Vršovicích  neposunují či neočumují kvůli fotbalu mašinfírové na páře.

Když kdysi hrála Trnava na Slavii nějakej moula tam stál s 556 mašinou a 60 vagonama a zdravil fotbalisty čmoudem tak vydatně, že po přímém kopu diváci na druhé straně vůbec nic neviděli. Stav pochopili až když Franta Veselý rozehrával ve středu Hřiště. Prostě to tam spadlo. /1:3/

Tak prostě, jak tvrdí pořekadlo, Nechval dnes před večerem. 🫠

Moc dobře se na to hodí povídka od Hrabala, jak starý Jupa čeká na fanoušky v hospodě během zápasu. Sám nemůže jít, bo je slabý na srdce a na stadionu by ho prostě tutově klepla pepka buď z rozčilení a vzteku nebo z návalu náhlého štěstí. Obojí je pro kardiaky  moc rizikové. 

🍻

Upraveno uživatelem eloga
ed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...