Murphy97 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Tak jsme v polocase "zapasu roku" ceske repre. Jako neda se rict, ze by tam nebyla bojovnost, odvaha, nasazeni, ale.. ...ale je to takove krecovite, nahodile, bez napadu, strategie,.. proste se mi ten projev narodaku nelibi. Jeden na jednoho jsou lepsi chorvate, takticky bych rekl take lepsi a kdyz uz dojde na sanci v sestnacte, postaveni maji take lepsi. S polocasovymi hosty (a to mam Karla fakt rad) dnes uplne nesouhlasim, ale je jasne, ze v zajmu udrzeni ceske hrdosti pred narodem nemohou ani mluvit jinak. A jak to vidite vy? Co prinese druha pule? 1
Gustaf Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Právě teď, Murphy97 napsal: Tak jsme v polocase "zapasu roku" ceske repre. Jako neda se rict, ze by tam nebyla bojovnost, odvaha, nasazeni, ale.. ...ale je to takove krecovite, nahodile, bez napadu, strategie,.. proste se mi ten projev narodaku nelibi. Jeden na jednoho jsou lepsi chorvate, takticky bych rekl take lepsi a kdyz uz dojde na sanci v sestnacte, postaveni maji take lepsi. S polocasovymi hosty (a to mam Karla fakt rad) dnes uplne nesouhlasim, ale je jasne, ze v zajmu udrzeni ceske hrdosti pred narodem nemohou ani mluvit jinak. A jak to vidite vy? Co prinese druha pule? Druhá půle přinese góly v naší brance....ale to už asi budu spát
Murphy97 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 9 minutami, Gustaf napsal: Druhá půle přinese góly v naší brance....ale to už asi budu spát vydrž, Prťka, vydrz! 1
Murphy97 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října no tak bod s Chorvatama je urcite dobrej, silove do toho nasi dali take dost jenze fakt nejak postradam celkovy koncept, vyraz toho muzstva, vudci osobnost - tohle asi staci na faery a dalsi slabsi mancafty, ale proste od narodaku cekam trochu vic
kuncák7 Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Postrádal jsem fotbalovost. A zápas roku bude s Faerama, takže ten bod má cenu zlata ( nepředpokládám, že prdneme v posledním zápase ).
Návštěvník eloga Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října To se může klidně stát bo umělá tráva. A nejlepší je titulek z dnešních článků - Naší pomalu míří do baráže. Tam přece míří již od vylosování skupin a to si ještě můžou hřát Ego i libido.
kuncák7 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Pěknej fotbal, moc pěknej :-((((. Začal bych podporovat návrh na 128 účastníků na MS a alespoň 48 na ME. 1
Murphy97 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října no, i pres to vyrovnani - ono je to jeste o hodne horsi, nez jsem si vubec dokazal predstavit.. Faerske ostrovy, vetsi okresni mesto v Cesku..
Maro Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října V 9. 10. 2025 v 22:45, Murphy97 napsal: no tak bod s Chorvatama je urcite dobrej, silove do toho nasi dali take dost jenze fakt nejak postradam celkovy koncept, vyraz toho muzstva, vudci osobnost - tohle asi staci na faery a dalsi slabsi mancafty, ale proste od narodaku cekam trochu vic Evidentně ani na Faery
Murphy97 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října (upraveno) no, vsak jsem se jim pred ctyrmi dny hned v nasledujicim prispevku omluvil twl, ja se u ty televize normalne stydim Upraveno 12. října uživatelem Murphy97
kuncák7 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října No, vyrovnání přišlo, ale ihned předvedlo jedno z nemehel v obraně minelu jak že zaku Jo a s Gibraltarem hrajeme doma, takže žádná umělka.
Murphy97 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října před 1 minutou, Frantik napsal: Ja se musim trochu smát ja jsem to tady nechtel psat, ale vlastne jsem se pristihl pri tom samem
Martin JJJ Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Není třeba slov... naši borci se vrátí do svých lig (anglie, holandsko.... ) a faeřani ráno v 6h do rachoty... 1
kuncák7 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Tak nevím, nejdřív jsem se chystal za hlavu a byl naštvanej, ale ve finále se směju taky. To je fakt zoufalství.
matobp Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Nebudte smutni...my zajtra hrame s Luxom a mozme ocakavat podobny vysledok
vzduch Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Ty kopačky nemají žádnou sebereflexi, chce se mi zvracet!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se