Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak, nechci to zakriknout, ale jestli tam nevbehne nějakej podavač míčů, tak je titul už doma 

• Haha 1
Odesláno
před 9 hodinami, kuncák7 napsal:

Tak, nechci to zakriknout, ale jestli tam nevbehne nějakej podavač míčů, tak je titul už doma 

Ještě tam mohli vběhnout ty dvě poloopice Chorý a Douděra 

Odesláno
před 10 hodinami, Martin JJJ napsal:

To je panečku pohled na prázdný stadec při oslavách mistrovského titulu... made in sešívky... 😃

Obhajovat bezmozky nebudu, ale jestli si myslíš, že být Letná, udělaná jako Eden a vy, nedej bože 🤣 mít možnost slavit titul v zápase s náma, že to bude jiný, tak se pleteš. Vymetenec jako vymetenec a je jedno zda rudej nebo sesivanej. 

Odesláno

Myslim, že kydání hnoje stačilo. Slavia to posrala, dostala za to trest a konec, jede se dál. Vcera hráli kucí skvěle a mistři poprávu, skvela sezona (až na pár excesů) a liga mistrů čeká a nazdar. Nebudeme si sypat popel na hlavu vecne. Takze MISTŘIIII 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, kuncák7 napsal:

Obhajovat bezmozky nebudu, ale jestli si myslíš, že být Letná, udělaná jako Eden a vy, nedej bože 🤣 mít možnost slavit titul v zápase s náma, že to bude jiný, tak se pleteš. Vymetenec jako vymetenec a je jedno zda rudej nebo sesivanej. 

No každopádně to je bizár... (myšleno všeobecně, rudoch nebo sešívka je jedno)... Toto se jen tak nevidí jako udělat titul, a běhat po prázdném stadionu... Divné... 💁‍♂️

Odesláno

Holt to tak bylo, pohár jim stejně předaj až po posledním zápase a to bude taky prázdno. To je podle mě horší. Ale snad aspoň vyjdou slavit ven a to budu u našich slavit z okna s nima :-))

Odesláno

Teď to zobecním, i když se to týká kopané jen částečně.  Všichni jsou, co se týče bezpečnostních opatření v pohodě a mají to na háku, než se něco vyse..., pak je každý generál. A že těch příkladů v poslední době u nás je. Některé hodně smutné (střelba FF UK), některé méně tragické (krádež lebky sv. Zdislavy) a k těm méně smutným určitě patří i ten exces na Slavii.  Prostě podcenění bezpečnosti.

P.S. Já žiji v krajském městě, kde je funkční jen jeden kryt a předpokládám, že většina občanů ani neví, kde je, ale to sem už nepatří.  

Odesláno
před 53 minutami, KurtCz napsal:

Jakozto fanousek Dukly muzu napsat jenom: OMG, WTF a LOL. 😖

…soucítím s Tebou, nicméně tři vlastenci jsou teda neuvěritelnej výkon…🙄

Odesláno
před 1 hodinou, KurtCz napsal:

Jakozto fanousek Dukly muzu napsat jenom: OMG, WTF a LOL. 😖

Take fandim Dukle, 10 min pred koncem jsem to vypnul. Za tuhle sezonu si to nezaslouzili

Odesláno

Tady je víc fandů Dukly než na stadionu 🙂. A za mě můžu rict- naprosto zaslouzenej sestup. A nechci se vás dotknout, to bych byl peprnejsi. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...