Gustaf Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Koukám na ČT sport a trochu mé sere ten zvuk. Jak komentují ze studia, tak je hodně potlačená atmosféra a zvuk ze stadionu.... Upraveno 11. června uživatelem Gustaf
Murphy97 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června No, je to zatim bida tedy. Z avizovanych vyhod v podobe standardek a vyskove prevahy nevidim nic, spise je to nevyhoda. Korejci agilni, maji vetsi "hlad". Sulcik, Soucek, Schick neviditelni, na vsech sedi takova deka - no, snad bude druha pule lepsi...
Gustaf Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Korejci technicky úplně jinde. Naši opět bez nějakého systému....vše na náhodu 1
Murphy97 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června (upraveno) Zadne prekvapeni, nakopy, hra na nahodu, energie limitne blzici se nule, samej zandour, bez pohybu, nabehu, narazecky, prime akce,.. - proste toho, co jsme videli u soupere. Vubec nejsou vyhecovani, zkuseni hraci nebyli prakticky videt (snad az na Coufala, ktery je stabilne bojovnik), netahli mancaft. Ach jo. Uz je ten ceskej fotbal mizernej fakt dlouho. Nejsem prekvapenej, je mi lito nas, fanousku. Jeste dva zapasy a jede se domu. Upraveno 12. června uživatelem Murphy97 1
kuncák7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Tak jak zde někdo psal- stále je o co hrát, porazit zatím marný JAR a spoléhat na ostatní zápasy a postoupit slavne z toho třetího místa. Teď vážně, bylo to bez pohybu a zápalu ( to, že to bylo naprosto bez nápadu a myšlenky, na to jsem si zvykl davno- není tam nikdo, kdo by tuhle nástavbu uměl dat), ale ty první dvě, to mě trochu zarazilo. Snad to fakt bude v dalších zápasech lepší.
Emiliano Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Vážně? 48 týmu, zápasy o ničem a jako odborník pan tataracek a jeho servus na začátek. Začínám hledat jinej komentatorskej kanál. Mám to jako hokejové MS, základní skupiny budu sledovat max vysledkove, ale že bych to žral jako jindy? Bohužel ne. Neboj, ono se to rozjede. Od osmifinále už to bude zajímavý. A my jsme tam jenom díky tomu, že to hraje 48 týmů.
kuncák7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Před hodinou, Emiliano napsal: Neboj, ono se to rozjede. Od osmifinále už to bude zajímavý. A my jsme tam jenom díky tomu, že to hraje 48 týmů. Na to pravé čekám a schválně zmiňuju hokejové MS- zápasy o sehraní a oddělí se těch 16 týmu, co tam nemají co dělat. Pak teprve začne MS, ať si každej říká co chce (jasně, pár zápasů bude stát za to, ale to vždycky).
Beet Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Já jsem asi vůbec nepochopil strategii naší přípravy a aklimatizace. Připravujou se v Dallasu, který má nadmořskou výšku 150 m.n.m. a do Guadalajary dojedou den, dva dopředu. Jak jsem zachytil informace v médiích, tak Korejci trénovali už měsíc ve vysoké nadmořské výšce a posledních 14 dní byli přímo v Guadalajaře.
spineshank Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 5 minutami, Beet napsal: Já jsem asi vůbec nepochopil strategii naší přípravy a aklimatizace. Připravujou se v Dallasu, který má nadmořskou výšku 150 m.n.m. a do Guadalajary dojedou den, dva dopředu. Jak jsem zachytil informace v médiích, tak Korejci trénovali už měsíc ve vysoké nadmořské výšce a posledních 14 dní byli přímo v Guadalajaře. No oni Korejci chtěli vyhrát a postoupit dále,tak asi proto zvolili tento přístup narozdíl od nás 1
Bert Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Právě jsem si dopřál cca dvacetiminutový sestřih utkání našich s JK. Peklo. Hrůza. K poblití. 1
AlfGS Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 1 hodinou, Bert napsal: Právě jsem si dopřál cca dvacetiminutový sestřih utkání našich s JK. Peklo. Hrůza. K poblití. Já tím nebudu ani ztrácet čas
honza71 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 3 hodinami, Beet napsal: Já jsem asi vůbec nepochopil strategii naší přípravy a aklimatizace. Připravujou se v Dallasu, který má nadmořskou výšku 150 m.n.m. a do Guadalajary dojedou den, dva dopředu. Jak jsem zachytil informace v médiích, tak Korejci trénovali už měsíc ve vysoké nadmořské výšce a posledních 14 dní byli přímo v Guadalajaře. Nekde jsem cetl, ze si nasi Dallas nevybrali, ale ze jim v podstate zbyl, protoze postupovali jako jedni z poslednich pres baraz. Takze Dallas vyfasovali od organizatoru a nemeli moznost s tim neco delat. Do jaky miry je to pravda zkoumat nebudu. Ja od naseho tymu nic necekam, takze nemam z ceho byt zklamany. Muzu byt pouze velmi mile prekvaney
kuncák7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 4 hodinami, Beet napsal: Já jsem asi vůbec nepochopil strategii naší přípravy a aklimatizace. Připravujou se v Dallasu, který má nadmořskou výšku 150 m.n.m. a do Guadalajary dojedou den, dva dopředu. Jak jsem zachytil informace v médiích, tak Korejci trénovali už měsíc ve vysoké nadmořské výšce a posledních 14 dní byli přímo v Guadalajaře. Tohle ale v Evropě moc aplikovat nejde- podívej kdy koncej ligy a kdy finále poháru (ne že by se to druhé našich týkalo nějak moc).
Gustaf Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Před hodinou, honza71 napsal: Nekde jsem cetl, ze si nasi Dallas nevybrali, ale ze jim v podstate zbyl, protoze postupovali jako jedni z poslednich pres baraz. Takze Dallas vyfasovali od organizatoru a nemeli moznost s tim neco delat. Do jaky miry je to pravda zkoumat nebudu. Ja od naseho tymu nic necekam, takze nemam z ceho byt zklamany. Muzu byt pouze velmi mile prekvaney Je to tak....
Harwey Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Novy trener Slovana, Yaya Toure, mno, som zvedavy. https://en.wikipedia.org/wiki/Yaya_Touré
Murphy97 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Fotbal Deli se na fotbal a fotbal. Jeden hraji nasi a druhy hraje treba Brazilie s Marokem. Neni fotbal jako fotbal.. 1
kuncák7 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června před 7 hodinami, Murphy97 napsal: Fotbal Deli se na fotbal a fotbal. Jeden hraji nasi a druhy hraje treba Brazilie s Marokem. Neni fotbal jako fotbal.. To názvosloví máš špatně - dělí se to na fotbal a kopanou . Mancafty si dopln dle libosti. 4
Gustaf Odesláno pondělí v 18:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:03 Kapverdy tyvle parádně prešovský beton....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se