Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Koukám na ČT sport a trochu mé sere ten zvuk. Jak komentují ze studia, tak je hodně potlačená atmosféra a zvuk ze stadionu....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

No, je to zatim bida tedy. Z avizovanych vyhod v podobe standardek a vyskove prevahy nevidim nic, spise je to nevyhoda.

Korejci agilni, maji vetsi "hlad". Sulcik, Soucek, Schick neviditelni, na vsech sedi takova deka - no, snad bude druha pule lepsi...

Odesláno (upraveno)

Zadne prekvapeni, nakopy, hra na nahodu, energie limitne blzici se nule, samej zandour, bez pohybu, nabehu, narazecky, prime akce,.. - proste toho, co jsme videli u soupere.

Vubec nejsou vyhecovani, zkuseni hraci nebyli prakticky videt (snad az na Coufala, ktery je stabilne bojovnik), netahli mancaft. Ach jo.

Uz je ten ceskej fotbal mizernej fakt dlouho. Nejsem prekvapenej, je mi lito nas, fanousku. Jeste dva zapasy a jede se domu. 

Upraveno uživatelem Murphy97
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak jak zde někdo psal- stále je o co hrát, porazit zatím marný JAR a spoléhat na ostatní zápasy a postoupit slavne z toho třetího místa. 

Teď vážně, bylo to bez pohybu a zápalu ( to, že to bylo naprosto bez nápadu a myšlenky, na to jsem si zvykl davno- není tam nikdo, kdo by tuhle nástavbu uměl dat), ale ty první dvě, to mě trochu zarazilo. Snad to fakt bude v dalších zápasech lepší. 

Odesláno
před 11 hodinami, kuncák7 napsal:

Vážně? 48 týmu, zápasy o ničem a jako odborník pan tataracek a jeho servus na začátek. Začínám hledat jinej komentatorskej kanál. Mám to jako hokejové MS, základní skupiny budu sledovat max vysledkove, ale že bych to žral jako jindy? Bohužel ne.

Neboj, ono se to rozjede. Od osmifinále už to bude zajímavý. A my jsme tam jenom díky tomu, že to hraje 48 týmů. 

Odesláno
Před hodinou, Emiliano napsal:

Neboj, ono se to rozjede. Od osmifinále už to bude zajímavý. A my jsme tam jenom díky tomu, že to hraje 48 týmů. 

Na to pravé čekám a schválně zmiňuju hokejové MS- zápasy o sehraní a oddělí se těch 16 týmu, co tam nemají co dělat. Pak teprve začne MS, ať si každej říká co chce (jasně, pár zápasů bude stát za to, ale to vždycky). 

Odesláno

Já jsem asi vůbec nepochopil strategii naší přípravy a aklimatizace. Připravujou se v Dallasu, který má nadmořskou výšku 150 m.n.m. a do Guadalajary dojedou den, dva dopředu.

Jak jsem zachytil informace v médiích, tak Korejci trénovali už měsíc ve vysoké nadmořské výšce a posledních 14 dní byli přímo v Guadalajaře.

Odesláno
před 5 minutami, Beet napsal:

Já jsem asi vůbec nepochopil strategii naší přípravy a aklimatizace. Připravujou se v Dallasu, který má nadmořskou výšku 150 m.n.m. a do Guadalajary dojedou den, dva dopředu.

Jak jsem zachytil informace v médiích, tak Korejci trénovali už měsíc ve vysoké nadmořské výšce a posledních 14 dní byli přímo v Guadalajaře.

No oni Korejci chtěli vyhrát a postoupit dále,tak asi proto zvolili tento přístup narozdíl od nás :thumbsup_anim:

• Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Právě jsem si dopřál cca dvacetiminutový sestřih utkání našich s JK. Peklo. Hrůza. K poblití. 

Já tím nebudu ani ztrácet čas 😄😁

Odesláno
před 3 hodinami, Beet napsal:

Nekde jsem cetl, ze si nasi Dallas nevybrali, ale ze jim v podstate zbyl, protoze postupovali jako jedni z poslednich pres baraz. Takze Dallas vyfasovali od organizatoru a nemeli moznost s tim neco delat. Do jaky miry je to pravda zkoumat nebudu. Ja od naseho tymu nic necekam, takze nemam z ceho byt zklamany. Muzu byt pouze velmi mile prekvaney 😎

Odesláno
před 4 hodinami, Beet napsal:

Tohle ale v Evropě moc aplikovat nejde- podívej kdy koncej ligy a kdy finále poháru (ne že by se to druhé našich týkalo nějak moc). 

Odesláno
Před hodinou, honza71 napsal:

Nekde jsem cetl, ze si nasi Dallas nevybrali, ale ze jim v podstate zbyl, protoze postupovali jako jedni z poslednich pres baraz. Takze Dallas vyfasovali od organizatoru a nemeli moznost s tim neco delat. Do jaky miry je to pravda zkoumat nebudu. Ja od naseho tymu nic necekam, takze nemam z ceho byt zklamany. Muzu byt pouze velmi mile prekvaney 😎

Je to tak....

Odesláno
před 7 hodinami, Murphy97 napsal:

Fotbal

Deli se na fotbal a fotbal.

Jeden hraji nasi a druhy hraje treba Brazilie s Marokem.

Neni fotbal jako fotbal..

To názvosloví máš špatně - dělí se to na fotbal a kopanou 🤣🤣. Mancafty si dopln dle libosti. 

• Haha 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...