pavo_ Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 6 hodinami, Gustaf napsal: Jabka i Hradec to doma uhrajou. Ty naše vemena ani omylem. Jako 3 góly jsou schopný dát, když se vyblazni, ale nulu vzadu neudrží... takže je to game over. Stejně je Hyský slávisticka kukačka, aby nás rozesral jakože oba postoupí? já teda nevěřím ani jednomu... 1
Harwey Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Opat LM hura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
guzmic Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Potěšilo by mě derby Slovan - Slavie, na to bych snad chtěl i lístky.
kuncák7 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 11 hodinami, guzmic napsal: Potěšilo by mě derby Slovan - Slavie, na to bych snad chtěl i lístky. Mě by to potěšilo opacne- Slavia vs Slovan. Z Blavy mám z podobného zápasu stejných soupeřů nedobrou vzpomínku, sice skoro 40 let starou, ale hodne nedobrou 1
Frantik Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna No tak nevim no Představí se na půdě půdě Bayernu Mnichov, Porta, Fenerbahce a nováčka Sabah Baku z Ázerbájdžánu. Doma mají stejně jako před rokem Arsenal a také Aston Villu, Villarreal a Lens. Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/liga-mistru-los-hlavni-faze-slavia-souperi.A260827_105707_fot_pohary_tals
kuncák7 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Nebudu s tebou souhlasit, naopak, myslím si, že letos nejen poprvé vyhrajeme, ale popereme se o postup. Vidím to docela hratelné, teda až na Mnichov a Arsenal. V lednu se mi max vysmejes.
Gustaf Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Dnešní trio bojuje (jabka už vybojovali) Nervy jako prase
kuncák7 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Sedím u toho, hubu dokořán a jen ziram. Večer snů, i kdyby to nevyšlo. 1
pavo_ Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Plzeň jak vyměněná dneska...chlapci toho Hyského asi opravdu neměli rádi 1 1
Murphy97 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna jako ta Plzen hraje dnes fakt vyborne, uplne ty srby (doposud) smazli a to rikam velmi vyjimecne a nic dalsiho si vod toho Gusto neslibuj 3
Flipik Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Tak my ten koeficient možná ještě udržíme. Škoda jen toho Hradce.
Gustaf Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Tyvle neuvěřitelný...jako doufal jsem, ale dát jim bura....super. Kováč je buuuuuuh
Murphy97 Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna jen toho nahatyho Sadka by meli poustet az po dvaadvacaty hodine 1
kuncák7 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 20 hodinami, Murphy97 napsal: jen toho nahatyho Sadka by meli poustet az po dvaadvacaty hodine Teď jsem to viděl podruhý a myslím si, že by se to pouštět nemělo vůbec, i po té 22 je to nepřístupný 1
kuncák7 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Kluci rudi, chvilku zase bude od té vaší nadutosti klid. Dostat 3-0 doma, to chce fakt dost odvahy.
Frantik Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Ufff, krásná lekce z produktivity a debakl na Letné Nádhera!!!!! To bude krasnej den dneska, kromě bolesti hlavy a žaludku po včerejší party
odjinud Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se