Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Doski... sice jo, ale pak opakovaná pentle? Vždyť do pokutového území vběhli jak plzeňáci, tak slávisti.... (dobře Doski asi první a tak teda ať mají sešívky pentli navíc), ale u druhé penalty byl první v pokutovém území v přešlapu slávista... a to jim nevadilo... Slovy klasika: tento způsob ligy zdá se mi poněkud něštastným... 🙃

Odesláno
před 7 hodinami, Martin JJJ napsal:

Doski... sice jo, ale pak opakovaná pentle? Vždyť do pokutového území vběhli jak plzeňáci, tak slávisti.... (dobře Doski asi první a tak teda ať mají sešívky pentli navíc), ale u druhé penalty byl první v pokutovém území v přešlapu slávista... a to jim nevadilo... Slovy klasika: tento způsob ligy zdá se mi poněkud něštastným... 🙃

Nezapojil se do hry... takže je to jedno... bohužel to tak je 

Odesláno
před 8 hodinami, Martin JJJ napsal:

Nevadi to obecně, par cm se vždy toleruje, ale nesmí se zapojit do hry. 

Odesláno

…příjemné překvapení ta repre. Denia u mě dobrý👍 Sestava i herní styl mě baví…

Odesláno

Prvni dojem dobrej, novacci nateseni, ale hlavne, konecne dobra a divatelna prechodova faze. To, podle meho nazoru, predtim dost chybelo.

Jeste brzy hodnotit, ale takhle by me repre bavila.

Dejme tomu cas. 

Fandim!

• Dát hlas 1
Odesláno

Jako nebylo to hrozny, chce to asi cas, aby si to sedlo. Ale pecka to teda taky nebyla. Budou si kluci muset zase tu důvěru fanoušků zasloužit no. To je jako když si blbě zaprcas, tak pak buchtě taky nevěříš, že to večer bude najednou z ničeho nic pěkná divočina 🙂 

Odesláno

Myslím, že to včera bylo fakt lepší. Předchozí zápas jsem neviděl, ale včera jsem se díval až do konce. Byl jsem překvapený, dalo se na to dívat, prostě z naší strany úplně jiné pojetí hry jak na MS. Škoda vyloučení. Snad to teď nějak moc neposerou venku (zajímavá věta). Vzhledem k tak silným soupeřům na začátek a po tak krátké době od změny prostě dobrý. Budu věřit, že to bude ještě lepší a dotáhneme se do te lepší poloviny mužstev, jako že třeba do 20. místa.

Odesláno (upraveno)

Každému musí být jasný, ze s těmito soupeři se momentálně nemůžeme měřit.

Ta změna v herním systému je až udivující. Je vidět, že ty hráči až takový kopyta nejsou a jde to, když tomu dá někdo systém.

Ted to beru jako super přípravu a doladění na nadcházející kvalifikaci, kde bysme s touto hrou mohli slavit úspěch.

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Přesně tak 🙂 Ted mi přijde vlastne dobre, ze naši dostanou na drzku, aby si nemysleli ze jsou mistři "čehokoli" a že jsou na tom některý teamy mnohem lépe.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Tom4 napsal:

Na nejhnusnějším stadionu co jsem ve Španělsku viděl dneska uvidíme jestli způsobíme Španělsku nějaký shock 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Myslíš jako Anglie v Chorvatsku🤣🤣? To asi ne. 

Odesláno

Hmm, tak to byla rychlost. Doufám, že je to přestane brzo bavit, protože jinak to bude ficak. 

Odesláno

Šlo to vidět že jsou rychlejší ale naše hra nebyla katastrofa. Proč neuznal vyrovnávací gól? Na stadiónu ani neopakovali záběry 😐

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...