Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak včera jsem avizoval, že Slavie dneska vyhraje a dotáhne Plzeň na 6b.... Je to jinak, odvolávám co jsem dovolal, dovolávám co jsem původně odvolával...  :eek:

Odesláno

Slavistickej april je snad jeste lepsi nez ten Topkanum :D

K smichu to moc nebylo, bohuzel :-(. To snad fakt neni mozny.

Odesláno (upraveno)

K smichu to moc nebylo, bohuzel :-(. To snad fakt neni mozny.

Chapu, ze tobe z toho zmaru musi bejt ouzko. Mne tyhle veci hlava moc nebere a tak se jen smeju, co taky jinyho, ze ? Je to sice kulatej nesmysl, je dneska 1.dubna, ale kurva ten tym dokazal srovnat na Sparte z 0:3, Olomouc v poslednich 20ti minutach prejeli jak parni valec a pak prohrajou se Zlinem. Kdyby meli 20 strel a spadla tam jedna a k tomu dve tyce a byla z toho remiza, ok, den blbec, ale tohle preci ne. Co to ma byt ? Stejny vcera Plzen :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

To bylo strašný. Sice chápu, že byly čtyři vynucené změny a chybí nám několik dalších hráčů, ale Zlín hraje na jaře naprosto zoufale. Ostuda. A ještě je navíc trénuje ten komediant. 

Odesláno

...... A ještě je navíc trénuje ten komediant.

Je to pravda, Tripišovský byl krok vedle.

Odesláno

Komediantem jsem samozřejmě myslel Vlastíka, který jede na svojí vlně. Říkal jsem si, že Zlín dovede k sestupu, ale to jsem netušil, že stejně jako jsme tuhle sezónu dokázali dostat do sestavy kola spoustu brankářů soupeře, dokážeme po Jihlavě nakopnout další tým ze dna tabulky.

Na hodnocení Trpišovského je příliš brzy. Zatím mě jen děsí, že začíná mít víc zraněných než legendární ničitel menisků Karel Jarolím.

Odesláno

Komediantem jsem samozřejmě myslel Vlastíka, který jede na svojí vlně. Říkal jsem si, že Zlín dovede k sestupu, ale to jsem netušil, že stejně jako jsme tuhle sezónu dokázali dostat do sestavy kola spoustu brankářů soupeře, dokážeme po Jihlavě nakopnout další tým ze dna tabulky.

Na hodnocení Trpišovského je příliš brzy. Zatím mě jen děsí, že začíná mít víc zraněných než legendární ničitel menisků Karel Jarolím.

Já vím jak jsi to myslel, já jsem optimista a věřím, že se Zlín udrží a příští sezónu bude hrát klidný střed tabulky. :-)
Odesláno

Bohuzel si myslim, ze komici sedej na obou stridackach- zatimco se u Vlasty obcas zasmeju, tak na druhe strane placu. A 4 vynucene zmeny? Oblibena formulka- copak prave proto neni sirokej kadr hracu, aby byla zastupitelnost? Ano, chapu, nerozehranost, nesehranost, ale tahle vymluva me stve vic nez reci- unava z narocneho programu, jdeme zapas od zapasu, stesti naproti a podobne.

Pravda je ta, ze neumi vubec pruzne reagovat na to, ze se na nej vsichni pripravej, nez se zacne (Jihlava, Sparta, Zlin a i v poharu Liberec), trva mu to dlouho a ted to uz zase nevyslo.

Odesláno

Jinak ze me mluvi fakt nastvani, v normalni forme to ted mohlo byt o 3 body (normalne totiz ma takovejhle tym Jihlavu i Zlin prejet a skoro to necejtit i s nahradnikama). To jsem stale nerozdejchal.

Cas snad bude mit, snad se do poharu dostanem (nemyslim toho ceskyho) a snad se nesplni to, co si myslim ja (ze je to provincni trener, ze mame provincniho sportovniho managera a ze tahat sem hrace z prumerneho Liberce neni reseni, pokud chtej hrat evropske pohary a o titul).

Fandit jim budu stejne dal.

Odesláno

Jinak ze me mluvi fakt nastvani, v normalni forme to ted mohlo byt o 3 body (normalne totiz ma takovejhle tym Jihlavu i Zlin prejet a skoro to necejtit i s nahradnikama). To jsem stale nerozdejchal.

Cas snad bude mit, snad se do poharu dostanem (nemyslim toho ceskyho) a snad se nesplni to, co si myslim ja (ze je to provincni trener, ze mame provincniho sportovniho managera a ze tahat sem hrace z prumerneho Liberce neni reseni, pokud chtej hrat evropske pohary a o titul).

Fandit jim budu stejne dal.

Provinční trenér, provinční manager a hráči z Liberce. Tak se laskavě podívej, jak jsme s makarónem a jeho nohsledy dopadli my.

Odesláno

Provinční trenér, provinční manager a hráči z Liberce. Tak se laskavě podívej, jak jsme s makarónem a jeho nohsledy dopadli my.

Asi jo, ale vy jste v zadeli cca 10 let (od dob tech ctvercu a dalsich bloku). My namlsany z lonska, o to hur se to zatim ted kouse.

Odesláno (upraveno)

Tvrdík to je jistota, Kuncáku...jsem rád, že Marosh měl včera svátek s dortem o 3 svíčkách...no a Baníček se snad vyškrábe výš...uvidíme, komu zbylo nejvíce peněz na obou koncích tabulky.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

Ja taky doufam, ze se marosh uz vzpamatoval a ze nezapomel pocitat do tri :-)( protoze uz bylo na case, aby ta Sparta zacla hrat ), protoze mit pristi rok v poharech Jablonec, Olomouc ci Liberec, tak mame problem i v prvnim predkole nekde v Albanii.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...