obchodnik-o3 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 franto, plne s tebou suhlasim, mna tiez sralo ked hrali s tym walsom, to sa dalo celkom uhrat a nie prehrat, vcera som mal nervy lebo som si hovoril, ze s touto hrou sa neda vydrzat bez inkasovaneho golu az do konca...myslel som to tak , ze vysledok je rozhodujuci, inak ta po.rata obranna hrana tiez nie je moje kafe
Manek49 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Vzpomeňte si s jakým fotbalem vyhrálo Euro 2004 Řecko...
sashator Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Souhlas s Jankem- jedna věc je držet za každou cenu plichtu, jelikož prostě navíc nemám a druhá věc je držet plichtu jen kvůli tomu, že to stačí. Myslím, že Slovensko má teď možná nejsilnější generaci a proti týmu jako Anglie mohla hrát daleko ofenzivnější a zajímavější fotbal. To, že se na nás nedá koukat je jen o tom, že na kvalitní týmy prostě nemáme a tudíž si ani nic nedovolíme, protože by to byla tak trochu sebevražda....a nevěřím tomu, že by českej fanoušek potom chválil tým, kterej se sice snažil a chtěl hrát dopředu, ale nevyšlo to a dostal bůra Jinak jsem ale z ME taky celkem zklamanej, po prvním kole jsem čekal, že se to trochu otevře a začne se hrát fotbal, ale těch pěknějch zápasů bylo zatím opravdu jenom pár...a až začne playoff fáze, tak to bude ještě mnohem horší
kuncák7 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 V 21. 6. 2016 v 10:33, sashator napsal: Souhlas s Jankem- jedna věc je držet za každou cenu plichtu, jelikož prostě navíc nemám a druhá věc je držet plichtu jen kvůli tomu, že to stačí. Myslím, že Slovensko má teď možná nejsilnější generaci a proti týmu jako Anglie mohla hrát daleko ofenzivnější a zajímavější fotbal. To, že se na nás nedá koukat je jen o tom, že na kvalitní týmy prostě nemáme a tudíž si ani nic nedovolíme, protože by to byla tak trochu sebevražda....a nevěřím tomu, že by českej fanoušek potom chválil tým, kterej se sice snažil a chtěl hrát dopředu, ale nevyšlo to a dostal bůra Jinak jsem ale z ME taky celkem zklamanej, po prvním kole jsem čekal, že se to trochu otevře a začne se hrát fotbal, ale těch pěknějch zápasů bylo zatím opravdu jenom pár...a až začne playoff fáze, tak to bude ještě mnohem horšíTo, ze jsem zklamanej z urovne, to jsem psal vcera. Bohuzel je to svazany taktikou a to me moc neba.Obcas kouknu na Copu Ameriku a to me bavi trochu vic ( pravda, i tam se najde vyjimka ), ale jinak se tam snazej vsichni hrat dopredu, i kdyz na to nemaj, zadnej beton.Ve vyrazovaci casti to lepsi nebude, ale treba nekdo prekvapi.
Gustaf Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 V 21. 6. 2016 v 8:56, Frantik napsal: Ja nesouhlasim s tim "hraje se na goly"! Asi sem divnej, ale mam vždycky lepsi pocit, když naši hrajou a makaj a zkousej a nebojej se.............nez když "hrajou na goly" a drzi plichtu. Fandil jsem nasim hokejistum, protože to byl mladej team a jezdili po prdeli a makali a i když pak udelali nejaky chyby a vypadli ve ctvrtfinale, tak sem si tech 6 zapasu předtím uzil a mam pocit, ze ta repre za něco stoji.Ale naší kopalisti hrajou hnusnej, priposranej a jednoznacne nejhorsi fotbal na MS a ještě to obhajujou a to proste neberu. A toho vecneho invalidu samozrejme ani nekomentuju.+1
honza71 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Me ani tak nestvou hraci, jako trener Vrba. Cekal jsem, ze "pusti" do repre novy tvare, dokaze je nabudit a udela s nima kdyz ne vysledek, tak alespon radost fanouskum. Nevim, kam se vytratil ten elan ze zacatku kvalifikace a proc tam pri prvni prilezitosti postavi "osvedcene" tvare.Vrba je ale i tak pro me pan trener a doufam, ze to dnes dokaze poskladat tak, aby tym sel za vitezstvim. Ne ze budou hrat na jistotu, aby nic neposrali a doufat na nahodne 1:0. Upraveno 21. června 2016 uživatelem honza71
long Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Von českej fanoušek rozumí všem sportům, že jo ?!A já jim nerozumím, tak sem udělal velkou vyjímku, nechal se hecnout a vsadil si nějakou pětku, že vyhrajeme 2:1.
kuncák7 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 V 21. 6. 2016 v 14:02, long napsal: Von českej fanoušek rozumí všem sportům, že jo ?!A já jim nerozumím, tak sem udělal velkou vyjímku, nechal se hecnout a vsadil si nějakou pětku, že vyhrajeme 2:1.A tim jsi ukazal, ze tomu rozumis taky :-)). Tenhle vysledek vypada hodne rozumne.
Kristian.nov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak gratuluju kluci slovenský, vy už máte díky S. Irům postup tutovej! A mi to máme ve svých rukou...
radorado Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 dik a teraz uz sa chladi dalsie pivko tak dufam ze to date aj vy
Kristian.nov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Jinak ale souhlasím, že tohle Euro je nuda nuda šeď, betonová šeď... Podle mě za to hlavně může navýšení počtu týmů...
Marfael Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Zklamal mě, že tam nedal Škodu od začátku, který měl skvělé nasazení a tah na bránu, škoda. :-)
Gustaf Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 němci 0 : 1, poláci 0 : 1....včera 2x 0 : 0....hnusný euro....
Arthur N. Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 budu optimista a tipuji, že vyhrajeme 2:1
African Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak do toho kluci :-) Jsme optimista, ale tipuji 0:1 pro šavle.
wizard-ov Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 To se hraje v Turecku? A vlastně asi skoro jo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se