honza71 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Vy jste masochisti :-)). Tohle sledovat.Ne ja ne, to si vyprosuju Ja jen komentoval koleguv ne zrovna stastnej vyber televizniho programu ;-)
kuncák7 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Ne ja ne, to si vyprosuju Ja jen komentoval koleguv ne zrovna stastnej vyber televizniho programu ;-)Promin :-).
Martin JJJ Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Spartu včera podržel sudí.. Chovanec se své role zhostil na výtečnou...
Gustaf Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) FB Slavie Praha Šlágr kola, domácí zápas podzimu, druhý hostí prvního, šance dostat se na čelo. Dneska v sedm večer hostíme Plzeň a i s vaší podporou jí ukážeme fotbal, kterého se dočká od Realu nebo AS Řím Na ty Slavii se snad úplně zbláznili :D Upraveno 1. září 2018 uživatelem Gustaf
kuncák7 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 FB Slavie Praha Šlágr kola, domácí zápas podzimu, druhý hostí prvního, šance dostat se na čelo. Dneska v sedm večer hostíme Plzeň a i s vaší podporou jí ukážeme fotbal, kterého se dočká od Realu nebo AS ŘímNa ty Slavii se snad úplně zbláznili :D Tohle zni jak Tvrdikuv tweet, za ktery se hluboce stydim.Ale stejne zazijete kolotoc :-).
Chumpus Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 FB Slavie Praha Šlágr kola, domácí zápas podzimu, druhý hostí prvního, šance dostat se na čelo. Dneska v sedm večer hostíme Plzeň a i s vaší podporou jí ukážeme fotbal, kterého se dočká od Realu nebo AS Řím Na ty Slavii se snad úplně zbláznili :D Vypadl ti z toho smajlík, který je v originální verzi. To znamená, že to je humor Pokud se někdo zbláznil, tak to jsou individua, co píšou na vaše fanouškovské fórum. Zrovna v týdnu na to někdo upozorňoval, a to jsem fakt zíral, co někdo dokáže vymyslet.
Gustaf Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) naše forum je zavřené...na ofiko stránkách :-D no a smajlík tam za tím statusem není....takže žádná sranda se nekoná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2018 uživatelem Gustaf
Gustaf Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tohle zni jak Tvrdikuv tweet, za ktery se hluboce stydim.Ale stejne zazijete kolotoc :-).já doufám, že to bude hezká podívaná....tipuji 1:2 a ten druhej vám dáme z metrovýho ofsajdu, ať je zase o čem psát
Chumpus Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 naše forum je zavřené...na ofiko stránkách :-D no a smajlík tam za tím statusem není....takže žádná sranda se nekoná Nevím jak ty, ale já tam teda mrkací smajlík vidím...Nicméně to je detail, protože ta narážka očividně splnila svůj účel A díky za zájem o náš FB
Gustaf Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Nevím jak ty, ale já tam teda mrkací smajlík vidím...Nicméně to je detail, protože ta narážka očividně splnila svůj účel A díky za zájem o náš FB tak mrkaci smajlík neznamena, že je to psaný ve srande. Já tez děkuji za zájem o fórum viktorie Plzeň
kuncák7 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 já doufám, že to bude hezká podívaná....tipuji 1:2 a ten druhej vám dáme z metrovýho ofsajdu, ať je zase o čem psát To doufam taky, plzenaci jsou uz nachystany- zasoby nakoupeny. Ja tam k nim za chvilku vyrazim.At vyhraje fotbal.
kuncák7 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tak vam ten kolotoc zacal :-)), a ja se tu radovat moc nemuzu, sakra.
guzmic Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Jedná penalta zahozená a do minuty druhá a ještě Hubník červená....to nevymyslíš. :-D
kuncák7 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Jedná penalta zahozená a do minuty druhá a ještě Hubník červená....to nevymyslíš. :-DTo ne no. Ja se tu moc radovat nemuzu, plzenaci, lehce posilneni uz od rana, tu neco vyrvavaj o prazsky mafii a kurwach z prahy ( mam na aute olomoucky plechy ) a ac jsem pomerne svarlivej a vybusnej, tak drzim pusu a delam mrtveho brouka :-).
Frantik Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tak slusnej debakl :-) Sesivky si ty namachrovance z Plzne namazali na chleba.
kuncák7 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 4-0, no to je fakt skoro jak s Realem :-).
honza71 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Koukam na ten vysledek jak vrana. Tipoval jsem malo golu, maximalne 1:1. Sesivkam to preju, liga letos snad nebude nuda.
Gustaf Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Hmmm... Ostudnej výkon. Gratuluji sesivkam...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se