Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vy jste masochisti :-)). Tohle sledovat.

Ne ja ne, to si vyprosuju :D Ja jen komentoval koleguv ne zrovna stastnej vyber televizniho programu ;-)

Odesláno

Ne ja ne, to si vyprosuju :D Ja jen komentoval koleguv ne zrovna stastnej vyber televizniho programu ;-)

Promin :-).

Odesláno (upraveno)

FB Slavie Praha

Šlágr kola, domácí zápas podzimu, druhý hostí prvního, šance dostat se na čelo. Dneska v sedm večer hostíme Plzeň a i s vaší podporou jí ukážeme fotbal, kterého se dočká od Realu nebo AS Řím

Na ty Slavii se snad úplně zbláznili :D :D :D

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

FB Slavie Praha

Šlágr kola, domácí zápas podzimu, druhý hostí prvního, šance dostat se na čelo. Dneska v sedm večer hostíme Plzeň a i s vaší podporou jí ukážeme fotbal, kterého se dočká od Realu nebo AS Řím

Tohle zni jak Tvrdikuv tweet, za ktery se hluboce stydim.

Ale stejne zazijete kolotoc :-).

Odesláno

FB Slavie Praha

Vypadl ti z toho smajlík, který je v originální verzi. To znamená, že to je humor ;)

Pokud se někdo zbláznil, tak to jsou individua, co píšou na vaše fanouškovské fórum. Zrovna v týdnu na to někdo upozorňoval, a to jsem fakt zíral, co někdo dokáže vymyslet.

Odesláno

Tohle zni jak Tvrdikuv tweet, za ktery se hluboce stydim.

Ale stejne zazijete kolotoc :-).

já doufám, že to bude hezká podívaná....tipuji 1:2 a ten druhej vám dáme z metrovýho ofsajdu, ať je zase o čem psát  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

naše forum je zavřené...na ofiko stránkách :-D no a smajlík tam za tím statusem není....takže žádná sranda se nekoná 

Nevím jak ty, ale já tam teda mrkací smajlík vidím...

Nicméně to je detail, protože ta narážka očividně splnila svůj účel :) A díky za zájem o náš FB ;)

Odesláno

Nevím jak ty, ale já tam teda mrkací smajlík vidím...

Nicméně to je detail, protože ta narážka očividně splnila svůj účel :) A díky za zájem o náš FB ;)

tak mrkaci smajlík neznamena, že je to psaný ve srande. Já tez děkuji za zájem o fórum viktorie Plzeň :)
Odesláno

já doufám, že to bude hezká podívaná....tipuji 1:2 a ten druhej vám dáme z metrovýho ofsajdu, ať je zase o čem psát  :lol2:  :lol2:  :lol2:

To doufam taky, plzenaci jsou uz nachystany- zasoby nakoupeny. Ja tam k nim za chvilku vyrazim.

At vyhraje fotbal.

Odesláno

Jedná penalta zahozená a do minuty druhá a ještě Hubník červená....to nevymyslíš. :-D

Odesláno

Jedná penalta zahozená a do minuty druhá a ještě Hubník červená....to nevymyslíš. :-D

To ne no. Ja se tu moc radovat nemuzu, plzenaci, lehce posilneni uz od rana, tu neco vyrvavaj o prazsky mafii a kurwach z prahy ( mam na aute olomoucky plechy ) a ac jsem pomerne svarlivej a vybusnej, tak drzim pusu a delam mrtveho brouka :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...