Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

To bylo dost nepravdepodobny, ze Sparta vyhraje. Plzen po tom pohlavku v Jablonci musela zabrat. Jinak ten konec byl dost pokazenej chovanim hracu.

Odesláno

Pro oba těžký zápas.... Těžko říct, kdo měl blíže k výhře, to jsou zápasy o jednom gólu... Docela takticky svázané... Plzeň prostě jednou skórovala, tak vyhrála no? Jsem zvědavý na Slavii na Baníku. To může být taky docela slušný zápas, hlavně se bude chtít na Plzeň pořád dotahovat... Možná pojedu juknout do chacharského hnízda...  :)

Odesláno

Hlavně boj mezi "šestnáctkama", ale šancí moc nebylo... Hráli to hlavně na jistotu, a PLZ prostě šťastnější... (hodnotil to tak i Vrba). Spíš mě pobavil jeden příspěvek pod článkem na webu, že oba hrají své další utkání v úterý: Plzeň v Římě a Sparta v Polné...  :)

Odesláno

...s kým hráli rozhodčí?

Jdetu uz do nekam s temahle kecama vo rozhodcich. Stojej za stejnou pi.u jako, celej ten sport. Me zajima (kdyz uz teda vubec), jak hrajou ty kluci. A Slavia jako adept na titul si necha dat dva goly od tymu, co hraje v deseti. To je imho ostuda pro slavisticky hrace. Nic vic, nic min :)

Odesláno

Jdetu uz do nekam s temahle kecama vo rozhodcich. Stojej za stejnou pi.u jako, celej ten sport. Me zajima (kdyz uz teda vubec), jak hrajou ty kluci. A Slavia jako adept na titul si necha dat dva goly od tymu, co hraje v deseti. To je imho ostuda pro slavisticky hrace. Nic vic, nic min :)

...já to neviděl! Tak nehledej skrytou konotaci. Dotaz byl opravdu jen dotaz. Chytám jen ČT a makal jsem s motorovou pilou. Četl jsem jen live zápis a tam pár kontroverzí bylo. O tom, že český fotbal je zákulisní boj, o tom asi netřeba diskutovat.
Odesláno

Bedjo, Bedjo...

Ty jsi to neviděl, ale závěr sis udělal stejně. Z onlajnu na netu. Super.

Jediná kontroverze zápasu bylo chování Baroše. Útok loktem na hlavu soupeře, bez záměru hrát míč je prasárna a pak ještě dělá tyjátr.

Rozhodčí zvládl zápas bez vážné chyby.

No a k zápasu, Baník vyhrál zaslouženě, bojoval, dřel v desíti lidech. Ze tří šancí dal dva góly.

A Slávka? Slabotka. Hodně tutovek, které zkušeně pochytal Laštůvka. A ke konci si slávisti nedokázali vytvořit nějaký soustavný tlak.

Tady Baník zaslouží uznání.

No a kdyby to bylo o tom zákulisním tlaku, tak Slávka dá Baníku trojku a jedou dom.

Nic takového se nestalo.

Odesláno (upraveno)

Bedjo, Bedjo...

Ty jsi to neviděl, ale závěr sis udělal stejně. Z onlajnu na netu. Super.

...bylo toho tam více, proto jsem se ptal. Žádny názor jsem si neudělal...jak si na to přišel? Slušně jsem se tady zeptal. Nic víc, nic míň. Barošův zákrok jsem viděl ve zprávách...karta za mne jasná.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

No jo, asi unava z poharu :-), mame uzkej kadr a hodne zranenejch. Klasicke vymluvy nezvladnuteho zapasu. Rad bych se pletl, Trpis zatim nepredvadi nic vic, nez jeho predchudci- stejna bida- stridani slusnejch vysledku s vybuchama. Aspon, ze jsme furt prvni. Banik hral hodne dobre, dost me prekvapil i v 10.

Odesláno

Fotbal musi bavit!

Sesli jsme se dnes na te nasi pralesni lize a dali jsme si presne o jednu plznicku vic, nez kolik ti nasi kluci usati dali golu.

Vyhrali 7:2 :-)

Zivot je fajn.

Odesláno

Fotbal musi bavit!

Sesli jsme se dnes na te nasi pralesni lize a dali jsme si presne o jednu plznicku vic, nez kolik ti nasi kluci usati dali golu.

Vyhrali 7:2 :-)

Zivot je fajn.

Kdyz ani ten me nebavi :-). Na stara kolena me davaj jako mladyho do zalohy a musim predstirat beh ( a to jsem " vyucenej" mrstnej golman :-) a pak jsem hral "posledniho"). V 50 letech me asi poslou na hrot :-).

Odesláno

Hrot je v pohodě... stačí jen se naučit padat ve vápně  :)  anebo všude.... 

Nez tam dobehnu, tak spadnu tak 3x, nic se ucit uz nemusim :-), jen tam neni u toho ten kulatej nesmysl.

Odesláno

já to dám raději sem, než do humoru..  :cheers:

(já vím, že my brňáci nemáme co mluvit  :frusty: )

Jaký je rozdíl mezi Spartou a zmrzlinou???

Zmrzlina vydrží v poháru déle...

Odesláno

Onlajny Polná vs. Sparta... Hodně mi to pobavilo. Komentátor je kolík :D

"A znovu Mebrahtu. Tentokrát se vyznamenal Skočdopole. Proti míči skočil jako do pole a Golgola vynuloval. Gól ani gólgól z toho nebyl. "

"Heča si hrál s ohněm. Tedy hrál si s míčem, ale co teď předváděl za rozehru, to mi hlava nebere. Teď měl víc štěstí než rozumu."

"Kavka sražen Váchou. A teď při sparťanském záložníkovi stáli všichni svatí i sudí Nenadál. Ani by se nenadál a dostal by druhou žlutou. "

"Aktivní Kanga znovu pokoušel matku štěstěnu. Ta ale zřejmě na cestě do Polné zabloudila. Stejně jako jeho střela. "

"Fadrný soupeře pokosil jak prvorepublikový zemědělec. A žlutá taktéž visela ve vzduchu. Nechat se vykartovat za tak krátkou chvíli, to by byl snad světový rekord. Naštěstí pro něj z toho byla jen výhoda. A zahozená šance Sparty. "

"Holub zkoušel podruhé projít přes tři. Tentokrát si ale vzal velké sousto. Na třetím hráči ztroskotal jak Robinson na pustém ostrově. "

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...