odjinud Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Sparta si za to může sama, zaměstnává samý cizince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Kua, Tetteh a Kanga?!? Nejsem rasista, ale je tohle český fotbal?? To je to samy jako když jeli sesivky do Kodaně. Titulek : do Kodaně cestují Tecl i Souček. No a na fotce k článku vyfoceny ty 3 jejich bubaci... A hele, dva primitivové hned pod sebou. Nechcete si na tyhle buranský výlevy založit vlastní vlákno? "Nejsem rasista, ale..." Tovíšžejo... Derby pro nestranného diváka asi zajímavé. Mě štvalo, že víc jak půlka kádru zahrála hodně pod své možnosti. Traóremu to nevyšlo, daroval dva góly, ale to se může stát. Měl ho podržet zbytek. V kontextu další upachtěné výhry Plzně je to ztráta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Mě přijde, že Sparta hraje výsledkově nahoru dolů... Když dostanou 2góly z rohu, tak to je úroveň bránění špatná. Když ti nefunguje ofenziva, tak máš špatné útočníky, když ti nefunguje defenziva, tak neumíš naučit obránce bránit.. Mají problém na stoperech!!! Koupí kvalitu do zálohy, na kraje, do útoku, ale špatně se stopery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 A hele, dva primitivové hned pod sebou. Nechcete si na tyhle buranský výlevy založit vlastní vlákno? "Nejsem rasista, ale..." Tovíšžejo... Derby pro nestranného diváka asi zajímavé. Mě štvalo, že víc jak půlka kádru zahrála hodně pod své možnosti. Traóremu to nevyšlo, daroval dva góly, ale to se může stát. Měl ho podržet zbytek. V kontextu další upachtěné výhry Plzně je to ztráta.jezisikriste...ze jsem se pozastavil nad prací novinářů, tak jsem rasista? Pobavils.... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 jezisikriste...ze jsem se pozastavil nad prací novinářů, tak jsem rasista? Pobavils.... DíkyAha, takže podle tebe je normální říkat černochům bubáci. Tak jo. Nepobavils. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Aha, takže podle tebe je normální říkat černochům bubáci. Tak jo. Nepobavils.sorry, tak negri, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Sorry Čumupsi, ale jde o to, že by Sparta měla podporovat naše děti a dorost, ne? Nebo jsi proti? Pokud si vezme neetnického Čecha, tak ať si ho klidně vezme, ale jako talent ve věku 10ti let a dotrénuje ho, ne že bude kupovat "hotové" cizince, ať už odkudkoliv... Kdo pak bude hrát v nároďáku, he? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Aha, takže podle tebe je normální říkat černochům bubáci. Tak jo. Nepobavils.Prosim, nevis co je Skodovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Sorry Čumupsi, ale jde o to, že by Sparta měla podporovat naše děti a dorost, ne? Nebo jsi proti? Pokud si vezme neetnického Čecha, tak ať si ho klidně vezme, ale jako talent ve věku 10ti let a dotrénuje ho, ne že bude kupovat "hotové" cizince, ať už odkudkoliv... Kdo pak bude hrát v nároďáku, he? Hele vodjinuť, tyhle povzdechy adresuj Křetínskému a jeho managementu. Je to jeho klub, tak si to tam takhle klidně může vést. Sparta je jediný takový klub u nás a brzo je to zase přejde, protože komu by se chtělo platit Kayovi víc než berou Deli a Ngadeu dohromady. Prosim, nevis co je Skodovi?Nemocný. Ale ten by nám dneska trn z paty taky nevytrhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Aha, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Já nechci aby platil ani Kayovi, ani Delině ani Ngadeu atd. Klub je sice jeho, ale pokud "to" běhá venku, tak ať si to menežuje. Nebo ať si hoši běhaj po (pra)lese ... I když je mi to vlastně putna, když fandím Plzni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 At mas jakykoliv motiv, Tve dnesni nazory v tomto vlakne mi prijdou velmi hloupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Já nechci aby platil ani Kayovi, ani Delině ani Ngadeu atd. Klub je sice jeho, ale pokud "to" běhá venku, tak ať si to menežuje. Nebo ať si hoši běhaj po (pra)lese ... I když je mi to vlastně putna, když fandím Plzni.... ... pokud "to" běhá venku... Chtěl jsem to po vysvětlení v předchozím příspěvku vzít zpět, ale bohužel. Ty jsi fakt primitiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Ono na tom není nic složitého, takže výraz "primtiv" je akceptovatelně logický a mě nijak neurážející....Čumpusi, zajdi si se synama do Sparty do přípravky, až Ti řeknu, že je nevezmou, protože tam hraje "Mumumbu" a jeho kámoši, tak je můžeš dát ta curling. Za mě to akceptovatelný není. Afričani ať si kopou kokosem u sebe doma a neserou se sem. Samozřejmě Křetínský je *****, to se nedá slušně vyjádřit.... a s rasismem to fakt nemá co dělat, myslím tím rasismem vůči černochům atd. Prostě Sparta je pražský (český) klub a neměl by lovit ani na Slovensku, natož někde v savaně. A pokud se k tomu fanoušci sakra jasně nevyjádří, tak zítra i na Tvoje prac. místo může naběhnout nějaký běženec, co to udělá levnějc. Sorry, ale je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 sparta je totálně neschopná Místo toho, aby vyhrála a pomohla tak Plzni, tak nechá rákosníkům bod a návrat do čela To je svinstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Jinak je mi vcelku jedno, jestli tam běhá Sergej a Vasil nebo Gunter a Adolf, nebo právě Deli a Koranteng; jde o to, že je to český klub established 1893 a měl by tudíž sakra podporovat český fotbal. A pokud nebude, ať si jde hrát někam jinam a nezabírá tu v lize místo. Když se podívám na aktuální soupisku Sparty, je mi z toho celkem smutno, ale jak říkám, nejsem její fanda.... být jím, tak....(blicí smajlík). To je jak MPM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Jinak je mi vcelku jedno, jestli tam běhá Sergej a Vasil nebo Gunter a Adolf, nebo právě Deli a Koranteng; jde o to, že je to český klub established 1893 a měl by tudíž sakra podporovat český fotbal. A pokud nebude, ať si jde hrát někam jinam a nezabírá tu v lize místo. Když se podívám na aktuální soupisku Sparty, je mi z toho celkem smutno, ale jak říkám, nejsem její fanda.... být jím, tak....(blicí smajlík). To je jak MPM... Ty jsi fakt hlava mapa.Bože, kde to žiješ?!Český klub, české pivo, malý připosraný český mozeček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Tak zrovna Sparta pro českej dětskej a mládežnickej fotbal dělá dost. A že pak talenti jako Sedláček jdou hrát ven neni bod, na kterým by se to celý dalo paušalizovat, jakože hrajou "mumumbové". Neni to tak a za děti už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Sorry panove, byl jsem vcera lehce pripitej, a mohl jsem to tady napsat lepe a slusneji... Nicmene za tim jadrem si stojim - pro repre se skoda, ze se kluby vice nesnazi particiovat na vychove nasich deti, tak, aby pak v tech klubech hraly a byl nejaky solidni zaklad pro repre. Je skoda, ze zrovna Sparta, klub s tradici a moznostmi, radeji sahne po jiz hotovych fotbalistech z ciziny. Chapu par hracu, ale ted uz jich tam je prece jen az dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Sparte se blyska na lepsi casy. Bcko ji bude delat AS Roma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se