Petr11 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Valencie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak Chelsea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Dobrý los. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Splněné přání protože sesivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Před Edenem jsem ještě do držky nikdy nedostal, tak se mi to možná splní, až tam budu jako jeden z mála v modrém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 S 14- ti bodama náskoku je tohle putna ( ne není, byla by to potupa ).Hele a není ten rudej válec nějakej zrezivělej? Se mi zdá, že ti to budu někdy muset vysvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 S 14- ti bodama náskoku je tohle putna ( ne není, byla by to potupa ).Hele a není ten rudej válec nějakej zrezivělej? Hele, ten rudej válec byl zasranej špagetami .... už je to lepší, ne však ideální. Ale na vás to stačit bude A koukám Chelsea .... hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Před Edenem jsem ještě do držky nikdy nedostal, tak se mi to možná splní, až tam budu jako jeden z mála v modrém Dostanes už u baráku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 No když vezmu i tu 2 metrovou vlajku tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 No když vezmu i tu 2 metrovou vlajku tak určitě Ale, užijem si to oba, myslím fotbal, ne to mlácení.A všem Sparťanům - nemyslel jsem to zle, ale vyhrajeme my :-), válec se rozhejbe pozdějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Prosime vsechny spartany, aby nadale prispivali do vlakna, ktere je jim urceno, tedy do vlakna HUMOR. Tady prispivaji jen jedinci, kteri chteji resit FOTBAL :-), tedy hlavne Sešívky a jeden jouda z Plzně :-) Upraveno 15. března 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Baníkovci mají někde svůj sektor taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Prosime vsechny spartany, aby nadale prispivali do vlakna, ktere je jim urceno, tedy do vlakna HUMOR. Tady prispivaji jen jedinci, kteri chteji resit FOTBAL :-), tedy hlavne Sešívky a jeden jouda z Plzně :-) Co si měl k obědu, voe? Ftipnou kaši, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Prosime vsechny spartany, aby nadale prispivali do vlakna, ktere je jim urceno, tedy do vlakna HUMOR. Tady prispivaji jen jedinci, kteri chteji resit FOTBAL :-), tedy hlavne Sešívky a jeden jouda z Plzně :-)Zapoměl si připsat "to je REALITA!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Baníkovci mají forum tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/4506-co-pijete/A jsem dneska desne vtipnej, to je realita :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Jsem se ptal za kamaráda co nemá dost příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ale, užijem si to oba, myslím fotbal, ne to mlácení.A všem Sparťanům - nemyslel jsem to zle, ale vyhrajeme my :-), válec se rozhejbe pozdějc. Já už si užívám teď, můj nadřízený je ultra sešívka, takže rytí do sebe začalo asi tak 5 sekund po losu Mno tak teď sehnat lupeny do sektoru Chelsea, což asi nedopadne, ale já si to dám i mezi vámi, no stress a pak to vypadá na výlet do Londýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ti dám joudu, ty jedna Festino bláznivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak ChelseaSuper, splnilo se prani trenera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Prosím info, bude nějaká šance koupit lístky na Chelsea ? Nebo to všechno vyberou pernamentkáři? Kdy případně budou v prodeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se