Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvrdik, OK, neviem, nepoznam, ale menit furt miesto zapasu, to uz je ako tahat macence z jedneho miesta na druhe, troska proti rozumu....

to víš, Luftjarda je zvyklej, že Slavie hraje všechny poháry doma... Se mu nikam nechce :D
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Stanciu do Slávie, jen doufám, že zas neprohlásí, že chce všechno vyhrát a pak pláchne po půl roce. Jinak jako hráč je to bourák a už se na něj těším ( kdysi jsem ho viděl hrát v Rumunsku a připomínal mi trochu Hagiho ).

Odesláno

Jo to je ten, co si za půl roku udělal sparťanské srdíčko a pak šel hledat zase jiné srdíčko a teď má z ničeho nic sešívané srdíčko. :)

Ten to dostane sežrat při derby...

Odesláno

Jj, to je tento srdcar... V Arábii mu chvilku nedali prachy, tak chtěl prchnout. Pak mu přišly a najednou tam byl hrozně spokojenej. No a Slavie nabídla asi víc, tak má teď srdíčko sešívány, no :D :D :D

Odesláno

Jojo, to je on, proto doufám, že Trpiš ví a bude na tohle připravenej. Já ho řeším ze stránky fotbalové a je to pan hráč.

Odesláno

Je pocta, být hráčem druhého největšího klubu v Česku. :-D

Je to borec.... 

Návštěvník Ondra
Odesláno

Sice je to prodejna de*ka, ale myslim, ze ve Slavii bude mit mnohem lepsi podminky a nejakou chvili tam vydrzi... Pusobit ve Sparte je dneska za trest, a to jak na pozici hrace, tak trenera...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak nám ten ligový kolotoč začal... Když se dívám na sestřihy z dneška, tak zápas OVA-LIB byla pěkná pochoutka alá rozhodčí... Jinak Plzeň to mastí slušně, a jsem zvědavý na Spartu a Slávku, na něco zajdu osobně abych neměl hned při prvním kole absenci... :-) 

Odesláno

Tak nám ten ligový kolotoč začal... Když se dívám na sestřihy z dneška, tak zápas OVA-LIB byla pěkná pochoutka alá rozhodčí... Jinak Plzeň to mastí slušně, a jsem zvědavý na Spartu a Slávku, na něco zajdu osobně abych neměl hned při prvním kole absenci... :-)

Plzen dneska peknej fotbal, skoda nepromnenenych sanci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Nová sezóna, nový trenér, stará Sparta.

jojo, to hlásil aj ten redaktor... Siegl ve studiu se s nima taky moc nepáral, tam asi bude ještě sranda... tak uvidíme co bude za 3-4 kola...

Odesláno

Už to není ani vtipné... rozpočet mají možná 3x takový jako Hradiště a nedají ani branku.

Bych je všechny nakopal do zadku, za co ty prachy berou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...