Gustaf Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Tvrdik, OK, neviem, nepoznam, ale menit furt miesto zapasu, to uz je ako tahat macence z jedneho miesta na druhe, troska proti rozumu....to víš, Luftjarda je zvyklej, že Slavie hraje všechny poháry doma... Se mu nikam nechce
kuncák7 Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Stanciu do Slávie, jen doufám, že zas neprohlásí, že chce všechno vyhrát a pak pláchne po půl roce. Jinak jako hráč je to bourák a už se na něj těším ( kdysi jsem ho viděl hrát v Rumunsku a připomínal mi trochu Hagiho ).
marosh Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Jo to je ten, co si za půl roku udělal sparťanské srdíčko a pak šel hledat zase jiné srdíčko a teď má z ničeho nic sešívané srdíčko. Ten to dostane sežrat při derby...
Gustaf Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Jj, to je tento srdcar... V Arábii mu chvilku nedali prachy, tak chtěl prchnout. Pak mu přišly a najednou tam byl hrozně spokojenej. No a Slavie nabídla asi víc, tak má teď srdíčko sešívány, no :D
kuncák7 Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Jojo, to je on, proto doufám, že Trpiš ví a bude na tohle připravenej. Já ho řeším ze stránky fotbalové a je to pan hráč.
Gustaf Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Odesláno 3. července 2019 Fotbalista dobrej, ale chabrus na hlavu....
guzmic Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Je pocta, být hráčem druhého největšího klubu v Česku. :-DJe to borec....
Návštěvník Ondra Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Sice je to prodejna de*ka, ale myslim, ze ve Slavii bude mit mnohem lepsi podminky a nejakou chvili tam vydrzi... Pusobit ve Sparte je dneska za trest, a to jak na pozici hrace, tak trenera...
Gustaf Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Odesláno 4. července 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin JJJ Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 Tak nám ten ligový kolotoč začal... Když se dívám na sestřihy z dneška, tak zápas OVA-LIB byla pěkná pochoutka alá rozhodčí... Jinak Plzeň to mastí slušně, a jsem zvědavý na Spartu a Slávku, na něco zajdu osobně abych neměl hned při prvním kole absenci... :-)
liskus Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Odesláno 13. července 2019 Tak nám ten ligový kolotoč začal... Když se dívám na sestřihy z dneška, tak zápas OVA-LIB byla pěkná pochoutka alá rozhodčí... Jinak Plzeň to mastí slušně, a jsem zvědavý na Spartu a Slávku, na něco zajdu osobně abych neměl hned při prvním kole absenci... :-)Plzen dneska peknej fotbal, skoda nepromnenenych sanci Sent from my iPhone using Tapatalk
Martin JJJ Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Jsem zvědavý co Spartička a Slávka, oba konfrontace s Moraváky... tuším nějaké překvapení...
Sacíbagr Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 ...Liberec měl včera hoooodně štěstí.
Martin JJJ Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Tak zatím je ta Sparta nicotná... jsem zvědavý jestli se zvednou, ale moc jim to nejde... a pozor, 0:2, tak to je na klobouk...
marosh Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Nová sezóna, nový trenér, stará Sparta.
Martin JJJ Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Nová sezóna, nový trenér, stará Sparta.jojo, to hlásil aj ten redaktor... Siegl ve studiu se s nima taky moc nepáral, tam asi bude ještě sranda... tak uvidíme co bude za 3-4 kola...
uff Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Povolal bych Stastnyho... Takova recnicka, co udela slavistovi vetsi radost nez nase vyhra?
guzmic Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Už to není ani vtipné... rozpočet mají možná 3x takový jako Hradiště a nedají ani branku.Bych je všechny nakopal do zadku, za co ty prachy berou.
Geodet Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Mě se to líbí. Já bych to takhle nechal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se