Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Český týmy na LM nemají...I když postoupí, nic tam neuhrajou. Ať hrajou pořádně a co nejvíc týmů EL a třeba jednou... :-)

Jen se toho dožít :-).

Vy rabujete Olomouc, my Liberec a Jablonec a bereme kazdyho, kdo kopnul do balónu na Žižkově. Z toho se tým na LM postavit nedá.

Odesláno (upraveno)

Český týmy na LM nemají...I když postoupí, nic tam neuhrajou. Ať hrajou pořádně a co nejvíc týmů EL a třeba jednou... :-)

nic neuhrajou? Plzeň pokaždé postoupila ze 3. místa do EL. Loni 7 bodů v tak těžký skupině... Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Jen se toho dožít :-).

Vy rabujete Olomouc, my Liberec a Jablonec a bereme kazdyho, kdo kopnul do balónu na Žižkově. Z toho se tým na LM postavit nedá.

To je v pořádku, ti hráči si, v týhle době, čuchnou k pořádnýmu fotbalu jenom v týmech jako je Slavia, Plzeň, Sparta. Lepší než tahat všechny hráče z venku. Ti hráči získají zkušenosti a to pak zúročí celá liga. Proces je to ale na hóóódně dlouho:-)

Odesláno

nic neuhrajou? Plzeň pokaždé postoupila ze 3. místa do EL. Loni 7 bodů v tak těžký skupině...

To mě jako Plzeňákovi neříkej:-) Jde jen o to, že v EL by uhrála víc bodu do koeficientu a tím šanci aby si EL zahrálo víc týmů. LM je hlavně o prachách, což je samozřejmě taky supr:-)

Odesláno

To je v pořádku, ti hráči si, v týhle době, čuchnou k pořádnýmu fotbalu jenom v týmech jako je Slavia, Plzeň, Sparta. Lepší než tahat všechny hráče z venku. Ti hráči získají zkušenosti a to pak zúročí celá liga. Proces je to ale na hóóódně dlouho:-)

To je blbost. Ti hráči většinou jdou do Sparty či Plzně sedět na lavičku. Tyto kluby je kupuji primárně na lavičku a taky z důvodu oslabení soupeřů v lize. Většina jich pak končí v propadlišti dějin. Bohužel...

Odesláno

To je blbost. Ti hráči většinou jdou do Sparty či Plzně sedět na lavičku. Tyto kluby je kupuji primárně na lavičku a taky z důvodu oslabení soupeřů v lize. Většina jich pak končí v propadlišti dějin. Bohužel...

To je samozřejmě taky pravda. Ale to je bohužel fotbal, materiálu je spousty a spousty ho končí pod stolem...

Odesláno

Tak Bolka udělala výsledek a postoupila, příště moje oblibena Bukurešť. Snad Jablonec půjde též dal.

Odesláno

Po "super" výkonu :-(. Zcela zaslouženě.

Že já wul jim na to vždycky naletim a dokoukam to celé. Nedaj si sehravku, atmoska jak u nás na vsi. A Rada se zas bude rozčilovat jak jim krivdime.

Odesláno

Že já vůl zase myslel, že když někdo v 80 min vede 2:0 tak většinou vyhraje....

Odesláno

Mimochodem, co chtel ten pan slyset od prazdnych tribun?

:-)

To jsou komedianti vsichni a celej nas fotbal ubohost nad ubohost.

Vlastne uz je mi to uplne jedno...

post-8128-0-15758200-1565286923_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Je to škoda, na výhru dnes měli...

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Skoro bych to měl napsat do rubriky "co mě dnes naštvalo", ale i tak je to prostě k pláči... Sparta takticky průšvih, Plzeň nestíhá, tak to asi vypadá, že nejlepší výsledek uhraje Bolka... ale není ještě konec, tak aby nakonec nevezli třeba trojku...  :crying_anim02:

Odesláno

Ja uz jako sesivka evidetne Spartu neberu jako konkurenci. Ja jim fandil co to slo. To bych pred par lety neudelal, Kretinskej proste vi jak na me... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...