odjinud Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Jinak pomazou do cinskyho prevychovnyho lagru! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Slavie to taky neda. Z tymu z lonsky sezony odesli dulezity lidi a zatim teda moc sehrany nejsou. Ale fandit jim budu, to ne ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Tak aspoň nasbiraji více bodů v EL, kde budou přijatelnější soupeři. Taky myslím, že kluz nevypraskaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Na Idnes psali tohle: Za účast v Lize mistrů by Slavia do národního koeficientu přidala čtyřbodový bonus. Což by byl vítaný příspěvek vzhledem k tomu, že po zbytek sezony bude svůj zisk dělit vždy pěti, tedy celkovým počtem pohárových účastníků.Takže pokud tomu dobře rozumím, když postoupí dostaneme plný 4b do koeficientu + další za výsledky, pokud ne a spadnou "jen" do Evropské ligy, všechny body dělí pěti takže asi radši ať postoupí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 AhojJe dnes někde ta Slávie TV? Nebo net? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 O2 TV Sport od 21h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Díky,ale nemám,co net? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Teď má o2 akci... Balíček sport zdarma, respektive za 1kc kterou ti pak vrátí. Není v tom nějaký zádrhel? Píšou, že službu lze poté zrušit. Ale při aktivaci je napsáno balíček sport opakovaně. Aby se nedalo zrušit až třeba po dalším měsíci máte někdo zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Já si to platím už více, jak rok. Dvě kila měsíčně a teď za to dostaneš naší ligu, Champions League a teď nově Premier League.Za ty prachy to stojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Já mám normálně skylink, ale kvůli lize se do o2 prihlasuji na tchana. Bohužel mě to teď nějak nejde přihlásit, tak to hodím za tu korunu na měsíc. Snad to pak půjde normálně zrušit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Já mám normálně skylink, ale kvůli lize se do o2 prihlasuji na tchana. Bohužel mě to teď nějak nejde přihlásit, tak to hodím za tu korunu na měsíc. Snad to pak půjde normálně zrušitteď jsem hodil dotaz na O2 guru, uvidím co mi napíšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) teď jsem hodil dotaz na O2 guru, uvidím co mi napíšouDobrý den,zde se jedná o tzv. předplacenou služby, kdy se balíček obnovuje každých 30 dní, jestliže jej uživatel nezruší.Případnou deaktivaci provede zákazník na počítači přes web www.o2tv.cz (Google Chrome) v nastavení svého účtu po přihlášení přes O2 ID (e-mail) a heslo.Pokud nám zašlete Vaše O2 ID (e-mail), podívali bychom se na stav registrace a objednání služby.Martin, O2 Guru už mě odepsali, takže by to mělo jít...jen si pohlídat ten finální termín. Ještě jsem jim napsal, at právě prověří i stávající registraci, co mám na tchána...a že se mi nejde přihlásit Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 tak tohle je zase fraška...https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/1134674-odvolaci-komise-dala-slavii-za-pravdu-zrusila-podminene-tresty-uzavreni-tribun-v-edenu.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Deaktivaci balíčku je potřeba ideálně provést před koncem třicetidenního okna s tím, že pokud službu zakoupíte dnes, tak první obnova bude ještě před datem 22. 9. a tudíž také zdarma. Službu tak můžete využívat dokonce 60 dní zdarma a zrušit si předplatné až na konci dalších 30 dní. ještě zpráva odhledně deaktivace služby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 tak jsem to zaplatil....a už to maká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 tak tohle je zase fraška...https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/1134674-odvolaci-komise-dala-slavii-za-pravdu-zrusila-podminene-tresty-uzavreni-tribun-v-edenu.html#hp-sez takže si to Luftrajda vyfnukal bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 tak jsem to zaplatil....a už to makáuž mi psali taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 takže si to Luftrajda vyfnukal bych blilpřesně... Opět a zase...podminka podmínky, která byla pod podmínkou už jednou. Na ní opět další podmínka... A vše prominuto. Njn, přece si nenastveme čínské soudruhy, kteří sypou prachy i do národního fotbalu. Hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 stream http://livetv.sx/enx/allupcomingsports/1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 tak jsem to zaplatil....a už to maká tak už mi to nemaka hlaska : k o2 tv se prijojuje prilis mnoho uživatelu, zkuste to za 5MINUT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se