Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jen mi to trochu kazi přestup Krále. Částka dobrá, ale oslabovat?

neboj, on ho Číňan ihned nahradí....teď budou sypat ještě více aby byla v LM konkurenceschopnost. Ty jsi tu psal o tom propůjčení nějakýho playera s partnerskýho týmu,ne? Ale je fakt, že se u vás Král dlouho neohřál. Takle se děla byznys...koupit za 30mio a prodat za půl roku za 300mio....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slovanu gratuluju. Král si EL nezahraje, Spartak to nezvládl. Škoda no. Furt mi to přijde škoda, uprednostnit prachy před sportovní výzvou. Jsem holt naivka.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Tak von s tím asi nemohl nic moc dělat. Ta nabídka se neda odmítnout. A není to zase úplně Turecko, třeba ho za rok/dva prodaj dal. Možná tam ma vesti šanci vyrůst, než ve Slavii.

Jo asi máš pravdu. Já to prostě beru jen ze sportovního hlediska- možnost zahrát si LM a v takovýhle skupině je super šance ( zase je mladej a určo si říká, že se s nima může střetnout ještě ikskrát ).

Odkaz ke komentáři

je jasné, že nabídky za 300 na hráče z české ligy jen tak nechodí, pro Krále dobré, že si slušné prachy vydělá, ale to je asi tak celé. Fotbalově to žádná velká hitparáda není, Spartak v EL nebo LM taky nezáří, pro prachy dobrý, ale to je tak celé . Spíš bych měl obavu aby se tam fotbalově nezahrabal.

Odkaz ke komentáři

Ono tech mladejch talentovanejch kluku, co sli do Ruska, tam "vyrostli" a za jeste draz sli pak do "zapadnich" lig je zoufale malo, pokud vuebc nejaky jsou. Na prvni dobrou me nikdo nenapada :(

Jsou to proste muzici, jedinec pro ne nic neznamena a nejaky ucho z takovy prdele sveta, jako je CR uz vubec ne. Neskonci dobre. Preju mu, abych se pletl.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Honza71: vidím to uplně stejně.

Pro mě ukázkou nepovedeneho přestupu do Ruska by , Luboš Kalouda - hráč co měl potencial, ale v CSKA Moskva to byl průšvih nikam se neposunul prakticky nehral, když byl na hostování z CSKA ve Spartě tak to byl také průser, přišla zranění a už to šlo od desíti k pěti.

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...