quest987 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Skupina E by dávala vetsi naději v dalším účinkování buď EL nebo LM , ale tak jako na Barcu bych sel i když Slávka mě nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tak jasné :-) Tady asi není nutné si dělat iluze, ale co uz :-) Aspoň se bude fandit v klidu a co kdyby........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Barcu jsem si přál, paráda. Ostatní nadstavba :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Jen mi to trochu kazi přestup Krále. Částka dobrá, ale oslabovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 To je furt dokola. Prohlaseni ceskych klubu typu zadny vyprodej po sezone nemaj vesmes zadnou vahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 koukam vy na to jdete trochu jinak než všichni ostatní . Všichni zpravidla posilují před sezonou, poháry ..., ale vy děláte výprodej jak kdyby jste nepostoupili ani do EL . Stoch ,Deli , Ngadeu, Zmrhal a teď Král Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Kluci, co šli ven jen kvůli pohárům (Ngadeu), si možná budou drbat hlavu. A kdyby kdokoliv z odešedších zahrál dobře třeba proti Barce, tak bude cenově taky jinde. Škoda no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Jen mi to trochu kazi přestup Krále. Částka dobrá, ale oslabovat?neboj, on ho Číňan ihned nahradí....teď budou sypat ještě více aby byla v LM konkurenceschopnost. Ty jsi tu psal o tom propůjčení nějakýho playera s partnerskýho týmu,ne? Ale je fakt, že se u vás Král dlouho neohřál. Takle se děla byznys...koupit za 30mio a prodat za půl roku za 300mio.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Asi tak, je to kseft jako kazdej jinej, a ten vynos byl proste moc lakavej.Ani Cinan nema na to, aby tady budoval ambiciozni tym evropskeho rozmeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Mě to jen mrzí, Král si mě získal. Teď zbývá stáhnout Jablonec o všechny hostovacky, sehnat gólmana(nemám ho rád) a budu zas spokojenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Slovan, sice to nie je LM, ale aj EL potesi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Slovanu gratuluju. Král si EL nezahraje, Spartak to nezvládl. Škoda no. Furt mi to přijde škoda, uprednostnit prachy před sportovní výzvou. Jsem holt naivka. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tak von s tím asi nemohl nic moc dělat. Ta nabídka se neda odmítnout. A není to zase úplně Turecko, třeba ho za rok/dva prodaj dal. Možná tam ma vesti šanci vyrůst, než ve Slavii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tak von s tím asi nemohl nic moc dělat. Ta nabídka se neda odmítnout. A není to zase úplně Turecko, třeba ho za rok/dva prodaj dal. Možná tam ma vesti šanci vyrůst, než ve Slavii.Jo asi máš pravdu. Já to prostě beru jen ze sportovního hlediska- možnost zahrát si LM a v takovýhle skupině je super šance ( zase je mladej a určo si říká, že se s nima může střetnout ještě ikskrát ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 je jasné, že nabídky za 300 na hráče z české ligy jen tak nechodí, pro Krále dobré, že si slušné prachy vydělá, ale to je asi tak celé. Fotbalově to žádná velká hitparáda není, Spartak v EL nebo LM taky nezáří, pro prachy dobrý, ale to je tak celé . Spíš bych měl obavu aby se tam fotbalově nezahrabal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 (upraveno) Ono tech mladejch talentovanejch kluku, co sli do Ruska, tam "vyrostli" a za jeste draz sli pak do "zapadnich" lig je zoufale malo, pokud vuebc nejaky jsou. Na prvni dobrou me nikdo nenapada Jsou to proste muzici, jedinec pro ne nic neznamena a nejaky ucho z takovy prdele sveta, jako je CR uz vubec ne. Neskonci dobre. Preju mu, abych se pletl. Upraveno 30. srpna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 (upraveno) Honza71: vidím to uplně stejně. Pro mě ukázkou nepovedeneho přestupu do Ruska by , Luboš Kalouda - hráč co měl potencial, ale v CSKA Moskva to byl průšvih nikam se neposunul prakticky nehral, když byl na hostování z CSKA ve Spartě tak to byl také průser, přišla zranění a už to šlo od desíti k pěti. Upraveno 30. srpna 2019 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Los nic moc, Barku já nerad, radši ostrovany, Liverpool by byl lepší.Historie - jak na Barku - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Tvl tak my nevyhrajeme ani na Letné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Tvl takhle ztratit body z outsiderem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se