Frantik Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Diky kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 ach jo Číča už tady není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Odpočívej v pokoji, Čiso....:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 To je mi moc líto Respekt Číšo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 RIP Čišo, strašně se mi líbilo, jak jsi hrál...pozdravuj Rajtyho tam nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Tohle je hrozný.....:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jojo, to byla nejaka osudova sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 @Gustaf zrovna dnes jsem na to myslel, hodne nestesti v jednom mancaftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jj, z jejich linie už zbyl jen Limba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 před 11 hodinami, Gustaf napsal: Jj, z jejich linie už zbyl jen Limba.... I ten to měl občas nahnutý.... Všech mi bylo líto, ale Číša s tím jedinej nemohl bohužel nic udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Tak dneska je ta oslava titulu. Od 18 hod se doufám budeme snažit, aby Kozák krále střelců nevyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 @kuncák7S tim počítám. To je tak jediný, na co se zmůžete, když už Musa je ze hry. Za to, jak se Koza teď zved, mu ale opravdu přeju, aby vám ho tam šoup. Nemusí bejt výstavní, stačí sklepnout Hložanovu pumelici. A furt se hraje o vládce Prahy, takže bych ho bejt váma moc neztrojoval, jsou tam další, co uměj dát fíka. Pikoška by byla pentle, jestli by se Kanga vzdal kopu pro Kozáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 21 minutami, bandicoot napsal: @kuncák7S tim počítám. To je tak jediný, na co se zmůžete, když už Musa je ze hry. Za to, jak se Koza teď zved, mu ale opravdu přeju, aby vám ho tam šoup. Nemusí bejt výstavní, stačí sklepnout Hložanovu pumelici. A furt se hraje o vládce Prahy, takže bych ho bejt váma moc neztrojoval, jsou tam další, co uměj dát fíka. Pikoška by byla pentle, jestli by se Kanga vzdal kopu pro Kozáka. Taky v to doufám, ta pentle mne nenapadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 33 minutami, bandicoot napsal: @kuncák7S tim počítám. To je tak jediný, na co se zmůžete, když už Musa je ze hry. Za to, jak se Koza teď zved, mu ale opravdu přeju, aby vám ho tam šoup. Nemusí bejt výstavní, stačí sklepnout Hložanovu pumelici. A furt se hraje o vládce Prahy, takže bych ho bejt váma moc neztrojoval, jsou tam další, co uměj dát fíka. Pikoška by byla pentle, jestli by se Kanga vzdal kopu pro Kozáka. Vládce Prahy sice ještě v pácu je, ale to mě fakt nezajímá, chci Vás rozsekat a oslavit titul :-)). A jsem zvědavej, jak dlouho Hložka udržíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Vladce Prahy je tady uz roky jen jeden A dlouho bude! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Tak výsledek bohužel zapadl přesně do dnešního dne naprd Co blazi je titul a 25 bodů náskoku na Spartu. Ale bez sehnání střelce to bude příští rok s týmem Liberec B fakt peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Hoši, musím uznat, že Slavia byla letos (nejenom letos), docela najetá a titul si zaslouží. Na druhou stranu, když jsem někde četl Tvrdíka, že tam mají skoro 1mld rozpočet, tak si říkám, jestli to má šanci někdo překonat? Sám Nezmar někde psal, že Slavia v současném stavu překonala prostředí české ligy a v tom má pravdu. Hrají cca 2-3 těžké utkání v lize (Sparta/Plzeň, možná Jablonec), a potom je prověří jen Evropa. Celé je to bohužel o penězích, které se odráží v kvalitě fotbalového prostředí klubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Tak jasne, ze se ted vezeme na cinskejch penezich. Proc ne. Anglicky kluby se vezou na arabskejch a ruskejch a Sparta se veze na kretinskejch. To vsechno je vzdycky jen docasne a z roku na rok muze bejt z 1 mld treba hovno a bude sešup Na to jsme mi Sesivky holt zvyklí, takze je potreba si uzivat ted, uhrat treba nejakou Evropu, vyhrat dalsi titul a hlavne.....nakopat Spartu do prdele A vo tom to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 před 6 minutami, Frantik napsal: Tak jasne, ze se ted vezeme na cinskejch penezich. Proc ne. Anglicky kluby se vezou na arabskejch a ruskejch a Sparta se veze na kretinskejch. To vsechno je vzdycky jen docasne a z roku na rok muze bejt z 1 mld treba hovno a bude sešup Na to jsme mi Sesivky holt zvyklí, takze je potreba si uzivat ted, uhrat treba nejakou Evropu, vyhrat dalsi titul a hlavne.....nakopat Spartu do prdele A vo tom to je. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 ale zase je fakt, že za nějakou dobu může pramen vyschnout u kohokoliv že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se