Martin JJJ Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Podle statistik něco přes 17tis diváků na Spartičce, to musel být hezký zážitek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Dneska nám to proti ex-havířům moc nevyšlo. O pendách diskutovat nebudu. Nesehráli jsme dobrý zápas. Celkem jsem se kroutil u bedny. Pan Bořek je v tom středu je pomalý, jak cyp. A pak nedá ani pentlu, to nebude na upevňování pozice, vidím to na odcházení... U Čiňánů se dnes hrála vybíjená a ten Krmelec, to je hlavamapa...V té Plzni mají talent na bezmozky. Ten, co kroutil volantem a teď ten export do Slávky...Ještě, že jsme ho v létě neudělali my... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 před 26 minutami, marosh napsal: Dneska nám to proti ex-havířům moc nevyšlo. O pendách diskutovat nebudu. Nesehráli jsme dobrý zápas. Celkem jsem se kroutil u bedny. Pan Bořek je v tom středu je pomalý, jak cyp. A pak nedá ani pentlu, to nebude na upevňování pozice, vidím to na odcházení... U Čiňánů se dnes hrála vybíjená a ten Krmelec, to je hlavamapa...V té Plzni mají talent na bezmozky. Ten, co kroutil volantem a teď ten export do Slávky...Ještě, že jsme ho v létě neudělali my... Ještě tam máte na výběr Chorého. To bude dost podobný materiál :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Chorý mu měl dát hlavičku, blbeckovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 (upraveno) jo to bylo výživný, karty nám hrály do karet a červený eso na konec také bo bezmozkuéra. Upraveno 1. listopadu 2021 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 A hele, uz i rasismus v tom je https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/2854903-mosquera-obvinil-rehaka-z-rasismu-rozbil-bych-mu-oblicej-napsal-dokonce.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 52 minutami, Frantik napsal: A hele, uz i rasismus v tom je https://www.sport.cz/fotbal/ceska-1-liga/clanek/2854903-mosquera-obvinil-rehaka-z-rasismu-rozbil-bych-mu-oblicej-napsal-dokonce.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez Musel něco vymyslet a chtěl bych ho vidět, kdyby Řeháka opravdu potkal :-))), to by koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Pritom zrovna Mosquera se od zacatku choval jako agresivni opice, takze tam by to sedelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Fraňek a Krmelec sou ku*dy... Víc k tomu nemam co říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Mně by zajímalo, jak by tohle dával Řepka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Mně by zajímalo, jak by tohle dával Řepka. Ten by je srovnal všechny i s Fraňkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Mně by zajímalo, jak by tohle dával Řepka. To je stejnej blb, jako vámi jmenovaná dvojka. A pár adeptů do party by se jistě ještě našlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Mne by jen zajimalo, jestli se jeste nejakej fotbalovej zapas obejde bez narceni z rasismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 No vida, tak Slavia se přece jen protrápila k výhře. Kdyby tak Krmenčík uměl dávat góly, bylo by veseleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Pohled na tabulku už je zase ve správném formátu :-)). Mělo by to vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Jojo, jen to trosku trvalo. Ja bych jeste prohodil ACS s reznikama z VP a pak uz je vse naprosto v poradku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Líbí se mi, že první 4 jsou ve 3 bodech a že je to odstupňovaný po 1 bodu. To by mohlo slibovat zajímavou 2. půlku soutěže. Jestli Slávia teda zase nuteče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 před 3 hodinami, Emiliano napsal: Líbí se mi, že první 4 jsou ve 3 bodech a že je to odstupňovaný po 1 bodu. To by mohlo slibovat zajímavou 2. půlku soutěže. Jestli Slávia teda zase nuteče. No druhá půlka soutěže. Pak je tam ještě ta debilni nadstavba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Ta by ale mohla být taky zajímavá. Pokud budou první 4 týmy ve 3 bodech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 před 3 hodinami, Gustaf napsal: No druhá půlka soutěže. Pak je tam ještě ta debilni nadstavba.... Mám na nástavbu stejný názor, jak Ty Gusto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se