Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra

Recommended Posts

před 11 hodinami, Gustaf napsal:

On se vyjadřoval k rozhodčímu a přímo 2x ho obvinil z úplatků či zaujatosti. Jako že by ho Plzeň zaplatila z kontokorentu nebo jak?

Nevím na co si stěžuje, karty směřovaly jen na západ. Nevím, proč se třeba Olyankovi dávat nesmějí...

Penalty obě mohli bejt i nemusely. Za mě remíza spravedlivá.

Proč z kontokorentu?

viktorka je prodána, Ada jen čeká na umístění. Jinou hodnotu mu zaplatí za klub a jinou za mistrovskej klub. 
neres a neprepinej:) jen di na my slova vzpomen na konci ligy

před 8 hodinami, vwtyp11 napsal:

Proč z kontokorentu?

viktorka je prodána, Ada jen čeká na umístění. Jinou hodnotu mu zaplatí za klub a jinou za mistrovskej klub. 
neres a neprepinej:) jen di na my slova vzpomen na konci ligy

No, věř mi, že Viktorka prodána není.... Áda je v prdeli, půjčuje si všude možně....pro kupujícího je lepší koupit tým v krachu, než na výsluní, kdy jeho cena je nejvyšší...

V 3. 5. 2022 v 7:08, Gustaf napsal:

No, věř mi, že Viktorka prodána není.... Áda je v prdeli, půjčuje si všude možně....pro kupujícího je lepší koupit tým v krachu, než na výsluní, kdy jeho cena je nejvyšší...

Tak ode mě si Ada ještě nepujcil. Na tebe se zeptám kolik ti dluží:)

viktorka prodaná je. Nekupuje se tým kterej posledních 10 let zivori na pokraji sestupu, ale tým kterej v poslední dekádě dokázal víc než s+s dohromady.

před 8 hodinami, vwtyp11 napsal:

Tak ode mě si Ada ještě nepujcil. Na tebe se zeptám kolik ti dluží:)

viktorka prodaná je. Nekupuje se tým kterej posledních 10 let zivori na pokraji sestupu, ale tým kterej v poslední dekádě dokázal víc než s+s dohromady.

Ode mně nic...to by si nepomohl. No, tým sice vydělal mraky peněz, ale právě ty zmizely spolu s Paclikem... lepil s nima dluhy,. který mu vznikly obchodováním na Slovensku. Takže rezerva právě na tyto časy není....

Snad prvne v zivote jsem se rozhodnul drzet palce Sparte a takhle se mi to vraci... :(

Snad aspon nepukneme se Slovackem, kdyz uz tam beru juniora

před 17 minutami, uff napsal:

Snad aspon nepukneme se Slovackem, kdyz uz tam beru juniora

Ale tak mohli by jste nám to pustit, když už,tak už 😋

Vrbu už vykopli, bo ve Spartě není problém vykopnout trenéra kdykoliv, na to mají svá pravidla v kabině a nějakou skleněnou Rózu :smoke:

před 11 hodinami, odjinud napsal:

No vidíš a nakonec se jim to muselo zakázat ( na udání ) jako nepovolenej zábor. K Bohemce tohle patří a patřilo.