kuncák7 Posted December 19, 2021 Report Share Posted December 19, 2021 před 48 minutami, TomCZ napsal: Upřímně, před zápasem bych byl rád za plichtu, po první půlce ještě víc, ale pět minut před koncem vést a pak nedat pentli je zklamání. Neblbni Martine, koukni, kolik mega běhá u Vás, a kolik u nás. O zkušenosti ani nemluvím... Já taky spíš nadávám. Konec byl na inkfart a nástup do druhé půle též. Jsem rád za plichtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Tak začátek jara na 1* Karviná potěšila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Ntvl sesivky Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 To má @kuncák7za tu peněženku. Každý dobrý skutek musí bejt potrestán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Černé koule se už musely na někom chytit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 @marosh no teď se předvede Sparta, jen aby to nebyla ostuda na druhou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 45 minutami, guzmic napsal: To má @kuncák7za tu peněženku. Každý dobrý skutek musí bejt potrestán. Ještě navíc Slávka dostala gola přesně ve chvíli, kdy jsem vytopil prackou koupelnu. Odpoledne plné radosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 před 59 minutami, marosh napsal: Černé koule se už musely na někom chytit... Ty vole kucí z Karviný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foundryman Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Asi to bude znít cynicky, ale na Slávii je krásně vidět, jak výkony kolísají s přílivem/odlivem peněz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: Ještě navíc Slávka dostala gola přesně ve chvíli, kdy jsem vytopil prackou koupelnu. Odpoledne plné radosti. Na co chytáš pračku do ruky, to máš doma málo děvčat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Tvl....tak Sparta taky zkušeně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Před hodinou, guzmic napsal: Na co chytáš pračku do ruky, to máš doma málo děvčat? Všechno je jednou poprvé, koupal jsem psa a pak jsem chtěl holky překvapit. Povedlo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Kurz na Karvinou byl 1:25. Jestli si nějaký věrný fanoušek Karviné vsadil, tak je v oukeji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 (edited) No a zítra Viktorka na první místo...a svět bude zase v pořádku Edited February 5, 2022 by Gustaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
uff Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Ja jsem z toho celej zkoprnelej. Uz jsem si odvyknul namahat nervy a tu nasi jizdu si uzival. Tohle je na mastne pokuty vsem hracum. Ostuda obrovska a jestli zejtra Viktorka vyhraje, tak nam to jaro pekne zacalo. A z ACS jde taky strach, kdyz uhrajou Budejky s nulou... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Tak aspoň to derby dopadlo tak, jak mělo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Jak pro koho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 No s tím choreem to bylo velký špatný.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Právě teď, Gustaf napsal: No s tím choreem to bylo velký špatný.... To komentovat raději nebudu nebo budu: chucpe, jak cyp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Krásný to bylo. 20 tisíc kusu a atmosféra a 2:0 hadr a vládci Praglu a vůbec Mistři Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts