Jump to content

FOTBAL

Guest Ondra

Recommended Posts

před 27 minutami, Gustaf napsal:

Jo, úplně k prdu...pak už se jen taktizuje a zápasy jsou o ničem...

Jojo, zvlášť když ještě třeba pak desátej tým hraje se čtvrtým o možnost poháru. To květů nejvíc. Nadstavba je hovadina.

• 2 weeks later...
před 48 minutami, Martin JJJ napsal:

Tak dneska jsem skouknul Spartičku, ale byli totálně zoufalí… Slovácko jim dalo lekci snad ze všeho… 🙃

Tu hrůzu jsem viděl u vyklízení bytu před malováním, masakr. Teď si užívám večerní koncert 🤣🤣

Před hodinou, kuncák7 napsal:

Tu hrůzu jsem viděl u vyklízení bytu před malováním, masakr. Teď si užívám večerní koncert 🤣🤣

Je to takové zadostiučinění, když alespoň jedno pražské "S" se nenechá zahanbit... 😃

• 4 weeks later...
před 20 minutami, TomCZ napsal:

Tvl, Baníček je měl na lopatě, a nepovedlo se...FCB forever

Hm a první poločas taky?? To byl na lopatkách celej Banicek. Holt, když chceš dohravat profesorsky druhej poločas a necháš si dát gól po dvouch minutach, takticky. 

Slavia forever.

před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Hm a první poločas taky?? To byl na lopatkách celej Banicek. Holt, když chceš dohravat profesorsky druhej poločas a necháš si dát gól po dvouch minutach, takticky. 

Slavia forever.

Upřímně, před zápasem bych byl rád za plichtu, po první půlce ještě víc, ale pět minut před koncem vést a pak nedat pentli je zklamání.

Neblbni Martine, koukni, kolik mega běhá u Vás, a kolik u nás. O zkušenosti ani nemluvím...