Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jak na tom opravdu jsme, myslim ukázalo velice přesně Euro ;-)

Jo to jo, ale myslel jsem, že když máme srovnatelné soupeře ( Karabach i Bukurešť za ně považuju ), že je spláchnou, hlavně doma. O své srdcovce Slávii, raději pomlčím, takové nervy jsem fakt nečekal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co mě dnes pobavilo : ePojisteni.cz liga :-)

přesně tak. Mně hned napadlo, jak se to krásně bude komentátorům říkat a skloňovat a tak vůbec

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Přesně tak a co chudáci Číňani, kteří to budou vysílat :-)

Nejlepsi komentář na iDnes: "Takže ePojištění.cz Liga! To překonává i zápas Mountfieldu s Vervou v Česká pojišťovna play off hokejové Tipsport extraligy!" :-)

Odkaz ke komentáři

Tak teprve ted jsem měl čas prostudovat výsledky našich zástupců v poháru- nebejt toho Liberce, tak bych musel napsat bída ( ta Boleslav snad největší, repre kouč s natřískaným kádrem takhle bouchne v Makedonii ). Nu což, odvety snad dopadnou líp.

Odkaz ke komentáři

Tak teprve ted jsem měl čas prostudovat výsledky našich zástupců v poháru- nebejt toho Liberce, tak bych musel napsat bída ( ta Boleslav snad největší, repre kouč s natřískaným kádrem takhle bouchne v Makedonii ). Nu což, odvety snad dopadnou líp.

Celou dobu si myslím, že Jarolím prostě není dobrý trenér, ať už měl úspěchy jaké chtěl. Neboli nelíbí se mi jeho alibistická hra. A to, že byl zvolený do repre, to je výsměch a je to jen a jen kvůli tomu, aby tam byla další loutka, o ničem jiném to není.

Odkaz ke komentáři

Celou dobu si myslím, že Jarolím prostě není dobrý trenér, ať už měl úspěchy jaké chtěl. Neboli nelíbí se mi jeho alibistická hra. A to, že byl zvolený do repre, to je výsměch a je to jen a jen kvůli tomu, aby tam byla další loutka, o ničem jiném to není.

Mám doma dres s jeho podpisem, ale za to, jak významně se podílel na rozkladu Slavie, ho rád nemám. Nicméně se pleteš, trenér je to vynikající. Jen je až moc na prachy. Jakmile dostal volnější ruku nad přestupy, šlo to do kopru. Teď už ale vyděláno má víc než dost, takže pokud repre vezme jako výzvu, může to být dobré. A já jeho dril těm primadonám, co si jezdí na repre srazy pokecat a zachlastat, moc moc přeju :)

Odkaz ke komentáři

Fotbal moc nesleduju, tak nějak mi ty manipulovaný výsledky to čutání znechucujou,

ale teď jsem přepnul tv a jede tam mač Sparta - Slovácko.

Vše chápu, ale mohl by mi prosím někdo objasnit proč má Sparta proboha v bráně

v růžovém oblečeného hipstera??!!!

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

No mě ten fotbal děsí celkově. Nedavno jsem s dítkem viděl dva zápasy ME, má 5 let tak z

toho pobere jen něco málo. Druhy den jsme si kopali na zahradě a kdykoliv jsem došel k němu

tak sebou prásknul na zem. Když to zopakoval po desáté tak mě to přestalo bavit, strašně

se divil proč jako, když se válí po zemi jak viděl v telce.

Dne, kdy se obleče do růžového Hello Kitty oblečku s tím že bude brankář se fakt nechci dožít . . .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...