Kristian.nov Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Nema cenu hazet flintu do zita, ale uprimne receno, myslel jsem si, ze je na tom nas fotbal teda lip. Uvidime odvety a EP.Jak na tom opravdu jsme, myslim ukázalo velice přesně Euro ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Jak na tom opravdu jsme, myslim ukázalo velice přesně Euro ;-)Jo to jo, ale myslel jsem, že když máme srovnatelné soupeře ( Karabach i Bukurešť za ně považuju ), že je spláchnou, hlavně doma. O své srdcovce Slávii, raději pomlčím, takové nervy jsem fakt nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 co mě dnes pobavilo : ePojisteni.cz liga :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Tak nějak to celej ten náš cirkus podtrhuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 (upraveno) Peltovi se povedl majsterštyk, s tím hlavní sponzorem...:-) Upraveno 28. července 2016 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 (upraveno) co mě dnes pobavilo : ePojisteni.cz liga :-)přesně tak. Mně hned napadlo, jak se to krásně bude komentátorům říkat a skloňovat a tak vůbec Upraveno 28. července 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 přesně tak. Mně hned napadlo, jak se to krásně bude komentátorům říkat a skloňovat a tak vůbecono se na to nedá koukat a teď ani poslouchat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Nejlepsi komentář na iDnes: "Takže ePojištění.cz Liga! To překonává i zápas Mountfieldu s Vervou v Česká pojišťovna play off hokejové Tipsport extraligy!" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Neskutečný šašci ti sportovní funkcionáři... Neskutečný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Přesně tak a co chudáci Číňani, kteří to budou vysílat :-) Nejlepsi komentář na iDnes: "Takže ePojištění.cz Liga! To překonává i zápas Mountfieldu s Vervou v Česká pojišťovna play off hokejové Tipsport extraligy!" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 tak když Slavie prd, Sparta, Plzeň jakbysmet, tak alespoň Liberec dal teď venku s Admirou krásnýho góla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 No Slavka nic moc. Sance tam nejaky byly, ale ....Holt musej uhrat venku 1:1 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak jsem ten Liberec večer nedokoukal, když vypadly ty světla a on vyhrál. Tak to je paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak teprve ted jsem měl čas prostudovat výsledky našich zástupců v poháru- nebejt toho Liberce, tak bych musel napsat bída ( ta Boleslav snad největší, repre kouč s natřískaným kádrem takhle bouchne v Makedonii ). Nu což, odvety snad dopadnou líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Souhlas. Všichni tři, Sparta, Plzeň a sešívky hráli tak nějak divně. Bez ladu a skladu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Tak teprve ted jsem měl čas prostudovat výsledky našich zástupců v poháru- nebejt toho Liberce, tak bych musel napsat bída ( ta Boleslav snad největší, repre kouč s natřískaným kádrem takhle bouchne v Makedonii ). Nu což, odvety snad dopadnou líp.Celou dobu si myslím, že Jarolím prostě není dobrý trenér, ať už měl úspěchy jaké chtěl. Neboli nelíbí se mi jeho alibistická hra. A to, že byl zvolený do repre, to je výsměch a je to jen a jen kvůli tomu, aby tam byla další loutka, o ničem jiném to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Celou dobu si myslím, že Jarolím prostě není dobrý trenér, ať už měl úspěchy jaké chtěl. Neboli nelíbí se mi jeho alibistická hra. A to, že byl zvolený do repre, to je výsměch a je to jen a jen kvůli tomu, aby tam byla další loutka, o ničem jiném to není.Mám doma dres s jeho podpisem, ale za to, jak významně se podílel na rozkladu Slavie, ho rád nemám. Nicméně se pleteš, trenér je to vynikající. Jen je až moc na prachy. Jakmile dostal volnější ruku nad přestupy, šlo to do kopru. Teď už ale vyděláno má víc než dost, takže pokud repre vezme jako výzvu, může to být dobré. A já jeho dril těm primadonám, co si jezdí na repre srazy pokecat a zachlastat, moc moc přeju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Fotbal moc nesleduju, tak nějak mi ty manipulovaný výsledky to čutání znechucujou,ale teď jsem přepnul tv a jede tam mač Sparta - Slovácko.Vše chápu, ale mohl by mi prosím někdo objasnit proč má Sparta proboha v bráněv růžovém oblečeného hipstera??!!! Upraveno 30. července 2016 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 :-D:-D:-DSorry, vysvetleni nemam, ale pobavils me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 No mě ten fotbal děsí celkově. Nedavno jsem s dítkem viděl dva zápasy ME, má 5 let tak ztoho pobere jen něco málo. Druhy den jsme si kopali na zahradě a kdykoliv jsem došel k němu tak sebou prásknul na zem. Když to zopakoval po desáté tak mě to přestalo bavit, strašně se divil proč jako, když se válí po zemi jak viděl v telce. Dne, kdy se obleče do růžového Hello Kitty oblečku s tím že bude brankář se fakt nechci dožít . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se