Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli my něco umíme, tak je to přesně takovýhle zápas...

No nic, aspoň může začít zimní čistka.

Asi poprve jsem na ne nas...j. Tohle se melo zvladnout, skoda no.

Plzni gratuluju k postupu a Zlinu k hodne slusnymu vykonu.

Odesláno (upraveno)

Ja na to koukal az od toho Frantikova postu o spalenejch sancich a moji "blahovy" odpovedi, ze pohoda, staci vyrovnat. To bylo nejakejch 25-30minut do konce.

A jsem byl zoufalej z toho, co jsem videl.

Sobol vlevo nedal jedinou prihravku dobre, vsechno nekam zakop. Danny jich zkazil "jen" 3/4. Ten napravo (Prochazka ?) se taky s nicim neukazal. Stoch tam sice lital jak motorova mys, ale ve finale nevymyslel nic. No a ten zbytek tahal nohy za sebou jak chromej, pomaly to bylo. Uz nemeli fyzicku. Jasne, hrali do plnejch, ale .....

Tohle mel byt postup, takhle je to hodne horky, ale zivot jde dal.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Jak vidíte šance na obhajobu přímého (pravděpodobně) postupu do LM pro přespříští sezónu? Jestli dobře vidím, "stačí" aby Plzeň uhrála o dvě výhry víc, než Basilej a Salzburg. Vzhledem k losu to není úplně nereálné.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že Basilej 2x rupne, tak tam je to dobrý. A Viktorka by mohla přejít přes Srby. A pak ještě něco uhrát a 12.misto zajišťující aspoň PO o LM je reálný. Na 11.misto zajišťující rovnou postup asi není sance

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Souhlasím, že Basilej dvakrát ruplne, Nizozemí už nemá žádného zástupce a aby Salzburg dvakrát prohrál taky není nereálné. A kdo ví? Třeba Plzeň napodobí Spartu a projde ještě o dvě kola dál. Ale spíš se obávám, že nám to uteče o body ze zápasu s Astanou :/

Odesláno

Tak Rosa ukoncil karieru, spagetak to muze zabalit uplne. I kdyz toho za posledni leta moc nenahral, bude mi chybet, byl to sympatak s prehledem a kopaci technikou.

Odesláno

Rosa byl super hráč, ale před šesti lety, možná deseti. To měl skončit. Poslední roky jen lestil lavičku a nikdy se z těch zranění nevylizal.

Jo to myslim. Nikdy jsem si nemyslel, ze je to malej mozart, ale borec to byl ( bohuzel mel geneticky dano, ze potencial nevyuzije, viz i jeho bracha, coz byl tez talent ), skoda no.

Ted jeste odstrelit Lafatu zpet do Jablonce a zavrou kram :-).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...