Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mne je ta Trpisovskeho filozofie fakt sympaticka, ale dneska me zklamal. Vsadil jsem, ze padne vic jak pet golu a co bych dal z nasi strany aspon za jeden... Jestli zejtra vyhraje Sparta, tak poteskoste...

Upraveno uživatelem uff
Odesláno

Me byla sympaticka filosofie Silhavce, Trpisovsky mi nesedi ( i kdyz uznavam, ze vysledky mel - jak na Zizkove, tak v Liberci ). Bohuzel si myslim, ze cas na dalsi pokus omyl Slavie nema a snad si to rychle sedne. Ale ztrata techhle 3 bodu mrzi hodne.

A na Spartu jsem hodne zvedavej.

Odesláno

Myslim,ze to nepujde. Budou setrit lidi na Evropskou ligu a ti, co nastoupi, se budou setrit podvedome. Moc bych se netesil, remiza bude uspech.

ja si právě myslím, že za takové konstelace hraje prim liga a titul. I sám Vrba to říkal, že kdyby postoupili dal a čeká je zápas se Spartou, tak pro něj bude prioritní. Takže zítra čekám Ackovou sestavu. Navíc, když je šance zvýšit náskok. Je fakt, že Olmik se netají tím, že se celou zimu připravují na zápas s Plzní. Bude to těžký, ale věřím, že Plzeň vyhraje. No a ve čtvrtek to bude namichana sestava a pak se doplní podle vývoje zápasu
Odesláno

Az soudruhy ze Slavie omrzi Trpišovský, tak si pořidí dalšího tajtrlíka... První luftjarda Šilhavku vychvaloval jak je to super trenér, a pak ho vyhodí... Teďka stejná písnička! Jediné co má navíc Trpka je to, že za ním stojí Nezmar....

Odesláno

Sparta vyhraje urcite, bohuzel.

To doufam woe :cheers: !!

Odesláno

Tak teď Zelinka ty Plzeňáky podržel, jinak to byla pentle jako vyšitá.... asi měl někoho na drátě a ti mu řekli jak to má vošéfovat...  :headset:

Odesláno

Kdyby se šetřili, tak by to nemuselo dobře dopadnout... Toto Vrba ví, že takto by je to mohlo stát postup.. V minulosti se to týmům v EL nebo LM nevyplatilo (stejně jako na šampionátech)... Navíc co si budeme povídat, hraje první s druhým...  :rolleyes:čekám, že to bude kdo dá góla vyhrál...

Odesláno

Tak teď Zelinka ty Plzeňáky podržel, jinak to byla pentle jako vyšitá.... asi měl někoho na drátě a ti mu řekli jak to má vošéfovat... :headset:

stejně jako Olomouc, když tam drželi Petrželu... Remíza zasloužená
Odesláno (upraveno)

Jakou myslíš, že měl filozofii?

Chtel hrat utocnej moderni fotbal postavenej na ceskejch hracich. Protoze veril, ze se da postavit po 2-3 sezonach konkurence schopnej tym. Bohuzel byl mekej na okoli a uspech prisel moc brzo ( titul ) a paradoxne mu uskodil.

Tak jsem to cejtil ja ( vybiral hrace z cele souteze, ne jako Trpisovsky s Nezmarem ze severu, kde to znaj ).

Vim, ze asi vis vic, ale mel jsem ho rad jako hrace a jako trenera tez a uznaval jsem, ze premysli a snazi se vzdy domluvit ( ale srazka s blbem vyzaduje i trisknuti do stolu ).

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

kuncák:

- kdyby chtěl hráče z český ligy, tak by si na sílu neprosadil Rotaně

- po titulu otočil a přestal mluvit s hráči. když přišel po Uhrinovi, který s hráči neuměl jednat, tak s každým mluvil a zvednul jim sebevědomí. pak to zcela nepochopitelně pohřbil

- moderní útočný fotbal nehrál. titul jsme získali velmi jednoduchým fotbalem založeným na síle, krásně nám to vycházelo, paráda. v letošní sezóně jsme předváděli impotentní držení míče a za čtyři měsíce nenastal žádný progres

- měkkej na okolí nebyl, naopak mu po titulu narostla křídla a šel do toho naplno. bohužel bez efektu

- titul udělali hráči, které si přivedl Uhrin. špatnej trenér, skvělý skaut. Šilhavého výběr už tu teď není (Rotaň, Altintop), nebo se pro něj hledá další uplatnění

- zopakoval svůj vzorec z předchozích působení, kdy po úspěchu přišla stagnace nebo propad

- a především odmítal zapracovávat  mladé hráče, nechtěl je brát ani do přípravy. ačkoliv má Slavia ekonomicky silného vlastníka, tak si management uvědomuje, že mládež je základ. proto došlo k obnovení toho, co bylo za Řebíčka zničeno. mládež se znova rozjíždí, ale pro Šilhavého to bylo málo. o Buchovi, který byl včera mezi nejlepšími na hřišti, prohlásil, že na to nemá. a ejhle, on je pod novým trenérem najednou v základu.

Já mám Šilhavého rád, poznal jsem ho osobně, lidsky je opravdu skvělý, ale plně chápu, proč musel skončil. Šel by i v případě, že by se postoupilo v EL, to vím na 100 procent. A jsem přesvědčený o tom, že by nepokračoval i v případě lepšího postavení v tabulce ligy.

Trpišovský je risk a některé jeho kroky jsou zvláštní, ale změna nastat musela.

Odesláno

Ok, vidis, neco jsem ani netusil. Treba ale Rotane mi je lito, byl to hrac, na kteryho se vse hazelo, ale dle meho byl platnej ( Antiltop je jina, ten mi nesedel ), podle me ne nahodou je zpet v dynamu.

Me Trpisovsky proste nesedi, stejne jako Nezmar ( i kdyz tam lepsi volbu moc nevidim ) a ty zimni veletoce moc nechapu ( i kdyz jo, kazdej ma svy kone ). Jediny co ocenuju je, ze skoncil Lastuvka.

Odesláno

Ono to navenek vypadá úplně jinak, už jsem se s tím setkal vícekrát. Těžko se to vysvětluje, titul je prostě titul. Navíc komunikační politika byla nastavena tak, aby se nepralo špinavé prádlo a vše zůstalo uvnitř klubu. Takže to vyznívá lépe pro Šilhavého. Ale já jsem přesvědčený, že s ním bychom na tom lépe nebyli.

Rotaně nikdo v klubu nechtěl, skauti byli proti, sportovní úsek taky, byla to sóloakce Šilhavého. Agent Rotaně mu kdysi přivedl pár hráčů do Liberce, jsou to kamarádi. A záloha Rotaň, Souček, Hušbauer opravdu fungovat nemohla...

Odesláno

Jojo, to uznavam, takhle do toho nevidim. A v tomhle slozeni zalohy to fakt fungovat nemohlo ( ja myslel Rotane v poharech, tam je Husbauer podle meho pomalej, no ).

Kazdopadne si poupravuju svuj nazor, uplne presvedcenej ale nejsem :-).

Odesláno

No ne vsichni Sesivky to chapou :-( Silhavy podle meho nej trener za posledni roky. Misto nej glorifikovanej trener z Liberce, kterej nic nedokazal a jeho jedine unikum je, ze nosi ksiltovku. Je mi zahadou, proc ho vsichni tak chtej. Nic jeste nevyhral a ze by Liberec pod nim byl nejakej super klub? Nevim. 

A ze ho chtel Nezmar? OK, no. Prumernej fotbalista, kterej je ted vydavanej za nejakeho super funkcionare a sportovniho reditele? No nevim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...