jonyyy Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Na Rosu mám svůj názor. Je to s obrovským náskokem nejlepší český fotbalista za posledních 10, možná 15 let. Vše řešil ofenzivně a fotbalově. Vždycky mě hrozně bavilo sledovat jak zrychlí, projde kolem dvou hráčů a rozdá přesnou nahrávku. Strašně by mě zajímalo, kam by to dotáhl, kdyby byl zdravý. O jeho vyjímečnosti myslím nejlépe svědčí loňské Euro. Ve věku 35 let za předchozí rok odehrál snad jeden soutěžní zápas, a to za juniorku, všichni o něm pochybovali a on byl stejně nejlepší. Úplně nejvíc jsem alergický na nenávistné komentáře typu: "všechno to simuluje aby si pobral svůj milión měsíčně a pan skleněnka tam nemá co dělat". - A že takových v posledních letech bylo opravdu hodně, tedy v Česku, v Anglii ho zaslouženě považovali za legendu klubu. Snad bude mít ve své budoucí kariéře více štěstí, zasloužil by si to.
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Uplne s tebou nesouhlasim ( nejlepsi hrac 10-15 let zpet), ale vcelku ok.Dle poslednich zprav bude k ruce Scastnymu v managmentu Sparty ( dle myho dobrej krok, na trenera je moc hodnej a jako tvar Sparte pomuze ). Proc sakra Slavie takhle neumi vyuzit sve ikony a spis je otravi a zazene.
Chumpus Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Proc sakra Slavie takhle neumi vyuzit sve ikony a spis je otravi a zazene.Ale no tak. Je to spíš naopak. Stačí, když si přečteš, co někteří bývalí Sparťani čas od času pouští do novin. Většina bývalých hráčů Slavie ti teď řekne, že se o ně klub stará hezky. Příležitost pracovat ve Slavii ale logicky nemůže dostat každý. A třeba docela dost fanoušků by si přálo, aby se nějak zapojil Kuka, ale jeho manažerská angažmá ve fotbale skončila v minulosti jen krachem a neříkalo se o něm nic hezkého.Za Řebíčka to samozřejmě s bývalými hráči bylo jinak, v tom období ale v klubu nefungovalo skoro nic. A ještě drobnost k Šilhavému - skončil by i v případě, že by se v EL postoupilo přes Astanu. Problémy tam byly hlubšího rázu.
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Chumpus- Kuku jsem na mysli nemel ( mam na nej svuj nazor a ani on se smerem ke slavce obcas nevyjadroval zrovna, no rekneme profi ). Myslel jsem spis Smicra,Bejbla,..... ( kdyz to porovnam napr s Chovancem ). Zkratka to umej lip prodat a to mi schazi ( chapu, ze kazdej nemuze trenovat ci delat v managmentu, ale tvari Slavie se stat mohlo vic hracu ).O Silhavem jsem to tez slysel, jen nevim, zda to neni ke skode a zda Trpisovsky je ten vselek, jak nam podsouvaj odbornici. Vse chce trochu casu
Chumpus Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Ono kromě toho, že není místo pro každého, o to taky každý nemusí mít zájem, resp. může mít jiné představy o té funkci. Šmicer myslím se Slavií spolupráci má. Nicméně on sám má dost svých aktivit.A tu Spartu bych fakt do srovnání nedával...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Ok, v tomhle te beru a beru povzdech zpet :-)).
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Dneska mi Barča udělala radost,když vyklepla Reálek:)
Martin JJJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 No tak nám začal jarní kolotoč... Slavia s Baníkem začali slušně blbě.... O Bolce se ani nemá cenu bavit, protože dokud tam bude Uhrin, tak to bude pořád špatně...
Martin JJJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jo a ještě jsem zapoměl doplnit, že rozhodčí začali úřadovat hned od prvního jarního kola.... (a to je spíše do rubriky "co mě dnes naštvalo")...
honza71 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Slavia :D Ale ten zacatek jara byva vzdycky osidnej. Novej trener, novej system. Tak uvidime, kolik kol to budou ladit, nez to zacne fungovat. Z 19ti strel tam neco spadnout melo.
Martin JJJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jako ve Zline na to dojeli, Sparta se trápila půl roku... vytočili hromadu hráčů, a Baník se Slávií dělají stejnou chybu... Uvidíme kdy jim to sedne, sám jsem zvědavý....
Gustaf Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Njn, trpisovo totální fotbal. Ještě 3x neudělá body a poletí i z nezmarem
Martin JJJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jestli to teda soudruzi z východu neošéfují na všech úrovních jak Peltič doma s Teplicema.... jako ta pentle, co tam fouknul ten sudí to byl normální hnus....
kuncák7 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Slavie :-( a ja se tak tesil.Nevim, ale sazka na vybrakovani prumerneho Liberce nestaci ani na podprumernou Jihlavu. A to se tam melo cervenat. Snad si to sedne rychlejc, nez nas predjede Sparta.
Gustaf Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Tak, a zítra je potřeba navýšit náskok na 17 bodu
Martin JJJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Plzen ve čtvrtek ale taky žádný zázrak, i když je jasné, že v takovém zápase jde hlavně o výsledek...
honza71 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Tak, a zítra je potřeba navýšit náskok na 17 bodu Myslim,ze to nepujde. Budou setrit lidi na Evropskou ligu a ti, co nastoupi, se budou setrit podvedome. Moc bych se netesil, remiza bude uspech.
Martin JJJ Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Tak nahrané Pilseňáci mají, takže by to tak mohlo být... Olomouc jsem viděl v přípravě a mají vynikajicí formu, čili to bude zajímavá konfrontace....
kuncák7 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Preju to Plzni. Je blby to rikat, ale jedina ukazuje, ze si vystaci s ceskejma hracema ( v poharech uplne ne, ale co kecam, je to jedinej tym v poharech na jare, tak asi ano ). Jsem na ne zvedavej.
honza71 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Ja jim taky preju. Jen si myslim, ze jak po remize venku cuchaj sanci v EL, tak to proste zitra trochu vosidej.A naopak Olmik bude nazhavenej, budou jezdit po zadku a po zavahani sesivek budou chtit na druhy misto. Tipuju remizu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se