Frantik Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 To jeste zapijem vole, ja to zapijim furt :-)
Martin JJJ Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Sigma mega dobře... jen ať si to ten štramák vypapká... Možná začne v zimě stavět novou Spartu za další 500mega...
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 A všechny ty drahy posily na lávce...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Ta Sparta me neprestava tesit :-).Spartani co jste tady, aspon vidite, jak bylo nam cca 10 let, uz vas skoro lituju.
Martin JJJ Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Já bych to nesrovnával těch 10let... to je podle mě málo, můžeš klidně napsat 30... :-)
Gustaf Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 tak slávie nás podržela....výborně
honza71 Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 Jsem to tu psal uz pred nejakym casem, ze ta liga bude strasna nuda Plzen by to uz dokopala k titulu i s B tymem.Ale veselo bude asi v boji o druhe misto. Slavia je zatim zklamanim, Sparta dobrej terc na vtipky a Olomouci drzim palce, aby jim nedosel na jare dech. A Liberec nevim, jsou schopny zahrat super a dalsi zapas to posrat s nejakejma matlakama ze dna tabulky.
Gustaf Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2017 U Olmíku se bojím, že přes zimu dojde k výprodeji a na jaře půjdou ke dnu....
marosh Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Kéž by k tomu samému došlo i ve Spartě...Za to se modlím.Teda, myslím jen ten výprodej, na dně už Sparta je.
uff Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Ta Sparta me neprestava tesit :-).Spartani co jste tady, aspon vidite, jak bylo nam cca 10 let, uz vas skoro lituju. A nas nelitujes? Takovej naskok ztratime na jare za dve kola. Taky jsem byl nadsenej, ze Sparta pukla v Olomouci, ale to jsem delal účet bez hostinskyho, respektive bez Jablonce. Za me s tim nabusenym kadrem mame fakt daleko k optimalnim vysledkum. Uvidíme doma proti Astane...
Gustaf Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Kéž by k tomu samému došlo i ve Spartě...Za to se modlím.Teda, myslím jen ten výprodej, na dně už Sparta je.tam to vylita všechno a přijde ten Bilic nebo jak se jmenuje a kolotoč začne na novo
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 A nas nelitujes? Takovej naskok ztratime na jare za dve kola. Taky jsem byl nadsenej, ze Sparta pukla v Olomouci, ale to jsem delal účet bez hostinskyho, respektive bez Jablonce. Za me s tim nabusenym kadrem mame fakt daleko k optimalnim vysledkum. Uvidíme doma proti Astane...Trochu jsem se toho bal, ale jinak jsem trpelivej- nakup tolika hracu chce cas a Plzen fakt slape a ma naskok.LM z predkol je dle myho pro ceskej tym utopie a tak bych byl radsi za 3 misto v lize a vyhru v poharu ( ale ne za Spartou ). Rouhacskej nazor, ale 14 bodu stahnout na prvni misto je moc.
Arthur N. Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 tak Viktorkáá Plzééééň, červená - modrá
jonyyy Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Když se před nějakou dobou říkalo, že je Krmenčík český útočník č. 1, přišlo mi to dost smutné. Ale musím uznat, že šel hodně nahoru.
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Gratuluju plzni, zaslouzene vede.Krmencik ma formu, snad ho hned neprodaj a nezakope se v nejakym zadku jako nahradnik.
Gustaf Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Tak dnes paráda... Krmelec půjde nejdříve v létě. Výkope nám LM a bude to... Ale co předvedl včera Jílek na Slavii, ty voe to byla tragédie
Chumpus Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2017 Ale co předvedl včera Jílek na Slavii, ty voe to byla tragédieČekal bych, že vzhledem k druhému gólu Krmenčíka budeš mlčet (nemluvě o předchozích letech). Ale možná už tohle v Plzni berete jako standard...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se