nAscA Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 lub napsal: solár by se hodil, to jo. co říkáte na tuhle cenu, a vůbec na tento obchod? zajímavý nabídky...: http://www.jomashop.com/casio-gshock-aw591tm-1adr.html Uz jsem tam jednou nakupoval. Spolehlivy obchod. Rychle jednani.
lub Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) kibi napsal: 62 bubaku je dobra cena, imho... nevim, jak to maji s postovnym...? tohle je jinej krám a tady mají poštovný 16 babek: http://www.nywatchstore.com/aw591tm1a.html kibi - co říkáš na tyhle ?: http://www.nywatchstore.com/gw056a1av.html těm tady rádio asi nepůjde, co.. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem lub
filo-boxer Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 mmuf napsal: suunto core Ty jsou ďábelské! Co to je přesně zač? Máš foto na ruce?
mmuf Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Suunto Core black orange. Fotku na ruce nemám. Ďábelské zas až tak nejsou - je to foceno při minimálním světle na delší čas s krátkce rozsvícenou iluminací..
Radimk Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 lub napsal: těm tady rádio asi nepůjde, co.. Signal: WWVB, Frequency: 60kHz Asi nee
Kalis Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 (upraveno) Tak jsem taky pořídil něco na omlacování a hlavně na hraní na dovolený CASIO SEA PATHFINDER SPW 1000 s modulem 3047 - pokus o fotku v přirozeném prostředí Upraveno 18. prosince 2009 uživatelem Kalis
t2 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Tak ježíška nestihly, ale dneska přišly : TEXAS INSTRUMENTS
flagolo Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Nedávno se tak brouzdám ebayí a koukám, mé první, tehdy milované studentské hodinky se ještě stále vyrábí ! A protože se na rozdíl od mé tehdejší kalkulačky bohužel nedochovaly, neváhal jsem a se slzou v oku dal vydělat na chléb vezdejší řadě pošťáků. A jsou tu. Stejné jako tenkrát, Snad ruka se mi zvětšila, snad jen menší se zdají být ? A doba nějak pokročila, asistentka se na ně podívala a s vážnou tváří se zeptala jestli se na nich dají psát SMSky... A taky žena mého srdce, se mnou odmítla jít mezi lidi dokud jsem je měl na ruce. Ach jo.
Woodie Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 flagolo: mam presne ty same Beru si je kdyz jdu na nakupy, pri hazeni veci do voziku do nich tukam ceny, u pokladny pak aspon vim dopredu kolik mam platit Jsou fajn, na nazor zenskejch se vykasli, nerozumi tomu
flagolo Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) kibi napsal: a co ty SMSky? daji se na tom psat? Nedaj. Hrozný zklamání. A nejhorší je, že to fakt myslela vážně. Takovej machr jsem s nima býval. A teď ? Kam to ten svět spěje ? No nic dám je do watchwinderu a budou to mé hodobóžové Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem flagolo
rmx Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Dostal jsem od kamaráda tenhle hydrometeocelsio budík, funguje to alespoň trochu rozumě? nebo je potřeba neustálé kalibrace.
Woodie Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Mam par tydnu Protrek PRG-110-1VDR, chtel jsem neco s ABC funkcema v ne moc tlustem a tezkem tele. Zatim velka spokojenost, akorat zvuk alarmu by mohl byt trochu hlasitejsi Porovnani velikosti a tloustky s G-7700:
t2 Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 Moc pěkná přezka. Jinak mám zase jeden moc pěknej přírustek a něco ještě na cestě. Zatím bez fota. Dodám později. Měl bych se zase trochu krotit.
Woodie Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Odesláno 5. února 2010 openspace napsal: První přírustek Made in Japan Aaaaaaa... nove Frogy! Ty se mi moc libi .... casem az nasporim krejcary bych do nich chtel jit. Jak jsi s nima spokojeny, co "zakrytovane" cudliky na leve strane, neni problem pri jejich mackani? Prijde mi ze jsou v tech krycich okruzich dost utopene(?)
Gilius Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 (upraveno) ...jen houšť...... EDIT - více fotek těch Frogů tisícovek,prosím Upraveno 6. února 2010 uživatelem Gilius
Woodie Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 jj vice fotek novych Frogu, jestli si muzu vymýšlet tak plz jeste jeden wristshot, ale kolmo zvrchu na predni cast hodinek (aby bylo lepe videt kolik na ruce zabiraji mista, cetl jsem na WUS forech ze jsou hodne velke) ... a taky jestli by majitel mohl napsat obvod sveho zapesti aby bylo nejake meritko, thnx...
t2 Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Tady je včerejší přírustek GPX 2100 modul 939. Nemám je v žádným katalogu ani prospektu a taky jsem je nikdy neviděl na krámě.
bohush Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Gilius napsal: ...jen houšť...... Taky mám dva nové přírůstky, PAW 1100 a 1500, sice oba asi neuživím, jen ještě nevím které se mi líbí víc. Vzhledově, bych dal přednost 1100, zase funkčně jsou lepší 1500, každopádně oboje jsou parádní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se