Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Suunto Core black orange. Fotku na ruce nemám. Ďábelské zas až tak nejsou - je to foceno při minimálním světle na delší čas s krátkce rozsvícenou iluminací..

Odesláno (upraveno)

Tak jsem taky pořídil něco na omlacování a hlavně na hraní na dovolený :smile_anim:

CASIO SEA PATHFINDER SPW 1000 s modulem 3047 - pokus o fotku v přirozeném prostředí   :snorkle:

post-7613-1261172074.jpg

Upraveno uživatelem Kalis
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nedávno se tak brouzdám ebayí a koukám, mé první, tehdy milované studentské hodinky se ještě stále vyrábí ! A protože se na rozdíl od mé tehdejší kalkulačky bohužel nedochovaly, neváhal jsem a se slzou v oku dal vydělat na chléb vezdejší řadě pošťáků.

A jsou tu. Stejné jako tenkrát, Snad ruka se mi zvětšila, snad jen menší se zdají být ? A doba nějak pokročila, asistentka se na ně podívala a s vážnou tváří se zeptala jestli se na nich dají psát SMSky... A taky žena mého srdce, se mnou odmítla jít mezi lidi dokud jsem je měl na ruce. Ach jo.

post-1609-1262251581.jpg

post-1609-1262251603.jpg

post-1609-1262251641.jpg

Odesláno

flagolo: mam presne ty same :thumbsup_anim: Beru si je kdyz jdu na nakupy, pri hazeni veci do voziku do nich tukam ceny, u pokladny pak aspon vim dopredu kolik mam platit :D Jsou fajn, na nazor zenskejch se vykasli, nerozumi tomu :argue: ;)

Odesláno (upraveno)
  kibi napsal:
a co ty SMSky? daji se na tom psat? :D

Nedaj. Hrozný zklamání. A nejhorší je, že to fakt myslela vážně. Takovej machr jsem s nima býval. A teď ? Kam to ten svět spěje ? :crying_anim:

No nic dám je do watchwinderu a budou to mé hodobóžové :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem flagolo
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dostal jsem od kamaráda tenhle hydrometeocelsio budík, funguje to alespoň trochu rozumě? nebo je potřeba neustálé kalibrace.

post-594-1264714732.jpg

Odesláno

Mam par tydnu Protrek PRG-110-1VDR, chtel jsem neco s ABC funkcema v ne moc tlustem a tezkem tele. Zatim velka spokojenost, akorat zvuk alarmu by mohl byt trochu hlasitejsi :headphone:

01.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

Porovnani velikosti a tloustky s G-7700:

11.jpg

12.jpg

Odesláno

Moc pěkná přezka.post-673-1265405275.jpg

Jinak mám zase jeden moc pěknej přírustek a něco ještě na cestě. Zatím bez fota. Dodám později. Měl bych se zase trochu krotit.

Odesláno
  openspace napsal:
První přírustek Made in Japan

Aaaaaaa... nove Frogy! Ty se mi moc libi :thumbsup_anim: .... casem az nasporim krejcary bych do nich chtel jit. Jak jsi s nima spokojeny, co "zakrytovane" cudliky na leve strane, neni problem pri jejich mackani? Prijde mi ze jsou v tech krycich okruzich dost utopene(?)

Odesláno

jj vice fotek novych Frogu, jestli si muzu vymýšlet tak plz jeste jeden wristshot, ale kolmo zvrchu na predni cast hodinek (aby bylo lepe videt kolik na ruce zabiraji mista, cetl jsem na WUS forech ze jsou hodne velke) ... a taky jestli by majitel mohl napsat obvod sveho zapesti aby bylo nejake meritko, thnx...

Odesláno

Tady je včerejší přírustek GPX 2100 modul 939. Nemám je v žádným katalogu ani prospektu a taky jsem je nikdy neviděl na krámě.

post-673-1265471015.jpg

post-673-1265471025.jpg

post-673-1265471035.jpg

Odesláno
  Gilius napsal:
...jen houšť......

Taky mám dva nové přírůstky, PAW 1100 a 1500, sice oba asi neuživím, jen ještě nevím které se mi líbí víc. Vzhledově, bych dal přednost 1100, zase funkčně jsou lepší 1500, každopádně oboje jsou parádní.

post-5960-1265475466.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...