Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím fórum,

před nedávnem jsem v bazaru viděl třpitící se Seamastry o kterých prodávající psal že si je sám takto vyleštil. Máte s tímto zkušenosti a podělíte se jak na to?

Díky mrakodrap

Návštěvník YPO
Odesláno
ne normálně to jde tou houbou "vykartáčovat" ale fakt je třeba davát pozor aby to bylo rovně

THX

Návštěvník YPO
Odesláno

Teď jsem to zkusil na 6 let starém titanovém tahu od Seiko hodinek a funguje to ........... :clap:

Odesláno

No to je fajn, ale problém vidím, pokud je tah kombinovaný s leštěnými částmi. Tam to znamená kartáčovat každý kousek zvlášť, nebo se s leštěným povrchem rozloučit.

V tomto ohledu mám rád tahy, jaký je např. na Omega PO. Ten je k opětovnému kartáčování jako stvořený.

Odesláno
moje mrzká angličtina mi nedovoluje pojmout zda ten člověk s houbou (s kterou čistím akvárium :) ) používal ještě nějaký chemický přípravek ........... nuže jak je to ?

Žádnej přípravek nepotřebuješ, ale píše tam že musíš tou houbičkou čistit jenom v jednom směru, a to podélně ve směru těch drážek...když pojedeš ze strany na stranu nebo budeš kroužit tak to bude vidět (zvlášť u bondovek, který mají sponu jak pro koně :whistling: )

• po měsících...
Odesláno
A dá se nějak napravit běžné opotřebování vysoce leštěné oceli?

žeby vyleštit? ;)

někde tady byly odkazy na sadu leštících ubrousků, funguje to skvěle, ale je to piplačka nezáživná

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...