Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím fórum,

před nedávnem jsem v bazaru viděl třpitící se Seamastry o kterých prodávající psal že si je sám takto vyleštil. Máte s tímto zkušenosti a podělíte se jak na to?

Díky mrakodrap

Posted

to Baker: díky to mě nějak ušlo...

neleží někomu doma ty zázračné ubrousky které se tady řešily v prosinci a lednu nevyužité doma? Rád koupím...

Posted
ne normálně to jde tou houbou "vykartáčovat" ale fakt je třeba davát pozor aby to bylo rovně

THX

Posted

Teď jsem to zkusil na 6 let starém titanovém tahu od Seiko hodinek a funguje to ........... :clap:

Posted

No to je fajn, ale problém vidím, pokud je tah kombinovaný s leštěnými částmi. Tam to znamená kartáčovat každý kousek zvlášť, nebo se s leštěným povrchem rozloučit.

V tomto ohledu mám rád tahy, jaký je např. na Omega PO. Ten je k opětovnému kartáčování jako stvořený.

Posted
moje mrzká angličtina mi nedovoluje pojmout zda ten člověk s houbou (s kterou čistím akvárium :) ) používal ještě nějaký chemický přípravek ........... nuže jak je to ?

Žádnej přípravek nepotřebuješ, ale píše tam že musíš tou houbičkou čistit jenom v jednom směru, a to podélně ve směru těch drážek...když pojedeš ze strany na stranu nebo budeš kroužit tak to bude vidět (zvlášť u bondovek, který mají sponu jak pro koně :whistling: )

• 2 months later...
Posted
A dá se nějak napravit běžné opotřebování vysoce leštěné oceli?

žeby vyleštit? ;)

někde tady byly odkazy na sadu leštících ubrousků, funguje to skvěle, ale je to piplačka nezáživná

Posted
A dá se nějak napravit běžné opotřebování vysoce leštěné oceli?

Kup si někde v drogerce Silichrom na nerez a pak leštit...Celkem to funguje...

Posted

Na úplný finiš se dá použít zubní pasta. Je dobrá i na plastová sklíčka.

• 5 months later...