Luky Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Kdybych si měl vybrat já, tak by to byl těžký výběr, protože mám rád PO i DJ, ale jestli by to měly být opravdu definitivní hodinky (což na tomhle foru stejně nikdy žádný nebudou ), tak bych bral DJ1. Jsou to pěkný, nadčasový hodinky, který se hodí ke všemu a Rolex je prostě Rolex.
Liqid Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Tvůj výběr obsahuje parádní kousky, asi bych se přikláněl k DJ. Ale navrhoval bych něco víc odvážného Pro mě nejhezčí Speedy, myslím, že je teď nosí Dáša po Vaškovi. Řada Constellation je super, úplně jiné hodinky než většina dnešní produkce a přitom dost sexy, ženskost z nich přímo vyřazuje a to i z páských (větších) modelů.
michca Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Záleží na Tvém věku a celkové stylu, ale za mne není nic víc šik a sexy na ženě, než normální pánské Rolex Submariner. Máš tam kyklopa, je to klasika nad klasiku a moc si nedokážu představit, které jiné hodinky splňují více parametry označení: definitivní hodinky. Dalo by se ještě argumentovat Daytonami, ale rozpočet by tím vzal za své. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Občas kupuju hodinky u tohoto chlapíka a nikdy jsem neměl problém, hodinky jsou krásně renovované a skoro "zadarmo" eBay
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 já sem taky kupodivu pro rolex - na rozdíl od chlapů ten rolex ženskejm sluší (obzvlášť když je ten chlap velkej, vystajlovanej a na první pohled chytrej = to je fakt divná kombinace x u nedomrlíků to není tak výrazný, tam se daj přivřít oči) taky mám rád ten pojem definitivní co to je ? jakože než je ztratím, rozbijou se, prohraju je v kanastě, přestanou se mi líbit, nechám je u milence, prodám je ? ........ definitivní hodinky jsou ty hodinky, který si beru do nemocnice na poslední chemoterapii ..... všechno ostatní je dočasné pominutí mysli takže: za mňe z tohohle výběru určitě ROLEX (teda jestli si žena x né moc velká )
Josef01 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Źeny to mají v tomto ohledu jednodušší a jsou schopny používat jednu věc každý den klidně 10 let u chlapů to je spíše vyjímka.
Návštěvník YPO Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Źeny to mají v tomto ohledu jednodušší a jsou schopny používat jednu věc každý den klidně 10 let u chlapů to je spíše vyjímka.já to používám celej život a zatím v pohodě ..... jak to mají ženy nevím ..... zeptám se své třetí manželky
Chosef76 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) 116234 na jubilee s roman dial .....neskutečně sexy, nadčasové, pohodlné, krásné. Přeji šťastnou ruku při výběru. ;-) Upraveno 27. října 2014 uživatelem Chosef76
Baldic Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ja se na to divam takhle. Rolexky ma kazdy duchodce, protoze je to takova znama masovka. Ja jsem fanda PO a sam jedny mam, ale nemuzu si pomoc, ale na zenu mi uplne neprijdou.Nicmene si myslim, ze AT je ta spravna volba.
Chosef76 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Ja se na to divam takhle. Rolexky ma kazdy duchodce, protoze je to takova znama masovka. Ja jsem fanda PO a sam jedny mam, ale nemuzu si pomoc, ale na zenu mi uplne neprijdou.Nicmene si myslim, ze AT je ta spravna volba. ......kolik takových důchodců osobně znáš ? Nebo to psali v časopise Spi ? Upraveno 27. října 2014 uživatelem Chosef76
Tomas_2002 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 ......kolik takových důchodců osobně znáš ? Nebo to psali v časopise Spi ? Já jsem s jedním takovým byl dnes na obědě. Německý majitel středně velké firmy, věk 65-70, k němu ty Rolex DJ seděly. K nějaký fešný mladší či "středně mladší" babě si to neumím představit. Prostě to podle mě nejsou hodinky pro někoho, kdo je mladý buď fyzicky nebo duševně.
Baldic Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Staci se mi tady podivat na forku. Kdo nema Rolex, ten jako by nebyl :-) Byla to hyperbola samzrejme, ale faktem je, ze naprosta vetsina tech, kteri si mohou dovolit koupit kvalitni hodinky, sahne po Rolexu, protoze to jmeno zna a uz nepatra po mnohem zajimavejsich moznostech.
huhu4d Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Staci se mi tady podivat na forku. Kdo nema Rolex, ten jako by nebyl :-) Byla to hyperbola samzrejme, ale faktem je, ze naprosta vetsina tech, kteri si mohou dovolit koupit kvalitni hodinky, sahne po Rolexu, protoze to jmeno zna a uz nepatra po mnohem zajimavejsich moznostech.
tombas Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Rolex, Omega... to je jako černé audi, každý ví, že je to drahé, ale je to prostě děsná nuda. Ty Blancpain vypadají skvěle, určitě bych je upřednostnil a podle mě se taky hodí ke každé příležitosti.
blackhead Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Blancpain se ale nevejde do budgetu.Rolex, Omega... to je jako černé audi, každý ví, že je to drahé, ale je to prostě děsná nuda. Ty Blancpain vypadají skvěle, určitě bych je upřednostnil a podle mě se taky hodí ke každé příležitosti.
Josef01 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Když jsme u těch důchodců, kolik asi bude uživateli monika1910?
Chosef76 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 "Jsem fyzicky i duševně stará a proto nosím nejraději Rolex !!! " ..Vaše Jennifer A. ;-)
monika1910 Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2014 (upraveno) Chalani, môžem Vás ubezpečiť, že číslo v mojom nicku nie je rok môjho narodenia... :-)Chosef76 tie DJ sú úplne neskutočné... priznám sa, že doteraz som nad rímskymi číslicami vôbec neuvažovala, preferovala som skôr indexy, ale po zhliadnutí fotky je to na zváženie i keď 116234 budú dosť nad môj limit.Ešte k tomu chrono24 som sa chcela spýtať, či máte skúsenosť so službou Trusted Checkout? Upraveno 27. října 2014 uživatelem monika1910
octaviakk007 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 V tomto prípade sa čudujem sám sebe, ale ROLEX
monika1910 Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 já sem taky kupodivu pro rolex - na rozdíl od chlapů ten rolex ženskejm sluší (obzvlášť když je ten chlap velkej, vystajlovanej a na první pohled chytrej = to je fakt divná kombinace x u nedomrlíků to není tak výrazný, tam se daj přivřít oči) taky mám rád ten pojem definitivní co to je ? jakože než je ztratím, rozbijou se, prohraju je v kanastě, přestanou se mi líbit, nechám je u milence, prodám je ? ........ definitivní hodinky jsou ty hodinky, který si beru do nemocnice na poslední chemoterapii ..... všechno ostatní je dočasné pominutí mysli takže: za mňe z tohohle výběru určitě ROLEX (teda jestli si žena x né moc velká )Pod pojmom definitívne som myslela, že ich nehodlám po nejakom čase predať, ale mienim ich nosiť dlhodobo... ;-) Nie som až taký chronomaniak, že po chvíľke ma hodinky prestanú baviť a začnem mať potrebu vyskúšať niečo iné, nové...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se