Přejít na obsah

Davosa - pilotky RAF

Doporučené příspěvky

S potěšením sleduji jednotlivce, kteří si stojí za původním návrhem živlů, vaří se ve mně krev, když ten, co vykřikoval pryč s pilotkama se teď roztejká jak něco na chodníku.

+1

Jo a jinak já jsem pořád ještě k verzi D&B optimista...příjde den... :)

Jinak, tahle letecká limitka se mi svým pojetím hodně líbí, ale nemám k ní prostě nějak cestu, no. Ale sleduji pozorně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

H E Z K Y  financ !!! tohle už je cifr pro královnu !!! Jak malovanej. Mám radost.

Ještě 12 a šipčičku otočit a nahoru místo čárky. :) že si nedám pokoj, co.

Ručky ....  - vyzval bych chlapce, aby sem nějaký britský postovali, něco musíme vybrat jako mustr.

Pošli mi to, přidělám čárky stencilu a tu 12 a zkusím utnout trojku datumkou. Průměr 34,5 znamenám si ( ksakrtu, to je dost !!)

Když jsem u toho, co zkusit fakt doslovně citovat uniformu a czechoslovakia napsat obloučkem nad křídla ..... klidně v rámečku, jak ta nášivka. Snaha je odlišit to od loga výrobce, který je takový celý rovný. 

Hele, co udělat vteřinovku jakoby obalenou trikolorou. Moc se mi totiž líbí ten červený konec. A dát uniformu na dýnko. Fakt mi totiž přijde líto, vybrat jen jednu peruť.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

H E Z K Y  financ !!! tohle už je cifr pro královnu !!! Jak malovanej. Mám radost.

Ještě 12 a šipčičku otočit a nahoru místo čárky. :) že si nedám pokoj, co.

Ručky ....  - vyzval bych chlapce, aby sem nějaký britský postovali, něco musíme vybrat jako mustr.

Pošli mi to, přidělám čárky stencilu a tu 12 a zkusím utnout trojku datumkou. Průměr 34,5 znamenám si ( ksakrtu, to je dost !!)

Když jsem u toho, co zkusit fakt doslovně citovat uniformu a czechoslovakia napsat obloučkem nad křídla ..... klidně v rámečku, jak ta nášivka. Snaha je odlišit to od loga výrobce, který je takový celý rovný. 

Hele, co udělat vteřinovku jakoby obalenou trikolorou. Moc se mi totiž líbí ten červený konec. A dát uniformu na dýnko. Fakt mi totiž přijde líto, vybrat jen jednu peruť.

Nějak si to neumím představit. Ručky mi vyhovují tyhle, jen trochu zmenšit a bez trikolory. Jestli malovanou vteřinovku, ručky by musely být bílý a to bude vypadat jak omalovánky.

A co ten oblouček s křídlama pak dát nahoru místo loga - bude kopírovat cifr - a logo menším dolů? Kurnik já se snad nakonec ještě přidám...... ?

To už tu je, pár stránek zpátky. Nevypadá to pěkně

Nie su tie cisla trochu male? v postate su skoro mensie ako minutove indexy. Font je pekny.

Rychlá skica, vzdálenosti, poměry a velikosti nejsou úplně OK

Odkaz ke komentáři

Probíral jsem řešení vteřinovky s Financem po SZ, tak ještě sem. Cigi zmínil trikolorovou vteřinovku (což nemusí být špatné, ale z hlediska realizace myslím poměrně komplikované). Kdyby byla vteřinovka komplet červená, faktor trikolory by se nám projevil v celých hodinkách (modrý číselník, bílá lumi a tisk a červená vteřinovka). Je pravda, že celočervená vteřinovka by mohla kolidovat s rhodiovanými okraji ruček...

Odkaz ke komentáři

..bohužel pokud to nebudou 4 elementy odstupuji z LE. Jak jsem již řekl pilotky mě tak nějak neuchvacujou

takych tu je viac :) myslim ze by sa zislo poradovnik vytvorit odznova. Alebo sa bude vyskrtavat? V tom pripade prosim zodpovednu osobu aby ma tiez vyskrtla.
Odkaz ke komentáři

takych tu je viac :) myslim ze by sa zislo poradovnik vytvorit odznova. Alebo sa bude vyskrtavat? V tom pripade prosim zodpovednu osobu aby ma tiez vyskrtla.

Poradovník teraz nie je potrebné akokoľvek riešiť. Až keď bude jasný finálny návrh, budeme riešiť i toto :)

Odkaz ke komentáři

Financ: myslel jsem nahoru tu klasickou domovenku, jak navrhoval cigi a pod to křídla.

Co tu trikoloru jen na konec vteřinovky místo čistě červené? Ale mně neberte vážně, spíš se nezúčastním než zúčastním.

To bude vypadat jak Zeno-Watch Basel, nebo Muhle Glashutte. Půlkulatý loga v horní části hodinek se mi moc nelíbí. 

Zkusím poprosit grafika, nebo to někdo může udělat v malování. Já to nedělám, kreslit neumím. Tu jen melu pantem :-)

Pojďme dál, dávejte další náměty. Cigi, ukaž nějakou skicu. 

Hodinky si musí koupit 30 lidí, spíš bych se držel osvědčených motivů a tradičních prvků a vzal ohled na ekonomiku výroby. Na co budou neokoukaný, unikátní hodinky, když si je nikdo nekoupí a bude drahý je vyrobit? Dejme dohromady 2-3 podoby, uděláme hlasovací vlákno a vítěznou variantu zkusíme udělat. 

Odkaz ke komentáři

Nové směřování limitky se mi líbí. Budu to tu sledovat a pokud se to nezvrtne, přidám se k zájemcům o realizaci. Varianta 42mm pouzdra a defaultní korunky z modelu Military je už rozhodnutá? Já bych tedy raději 40mm a jinou korunku. 

Odkaz ke komentáři

Zatím to vypadá dobře, docela jsem zvědavej až nám cigi předhodí stencil verzi, ten font má něco do sebe...jinak si nemůžu pomoct ale tu datumovku bych tam stejně necpal, musela by mít bílej podklad protože k modrýmu sunburst cifru horkotěžko trefíme barvu

Kristian- první verze nevypadá špatně, druhá už podle mého je moc

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Probíral jsem řešení vteřinovky s Financem po SZ, tak ještě sem. Cigi zmínil trikolorovou vteřinovku (což nemusí být špatné, ale z hlediska realizace myslím poměrně komplikované). Kdyby byla vteřinovka komplet červená, faktor trikolory by se nám projevil v celých hodinkách (modrý číselník, bílá lumi a tisk a červená vteřinovka). Je pravda, že celočervená vteřinovka by mohla kolidovat s rhodiovanými okraji ruček...

Cela cervena sekundovka na pilotky nesedi. Bude prilis vyrazna.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...