Roman-ZA Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Pridavam moje nove Steinharty, uz tretie. Som s touto znackou maximalne spokojny. Tentokrat to je model Ocean Vintage GMT prijatelnych rozmerov 42mm (vacsie uz nechcem). Kupene boli v Toptime. Mam k nim aj NATO strap vo farbach cifernika a handricku na utieranie - drobnost, ktora potesila. Specifikacie: http://www.toptime.eu/steinhart-ocean-vintage-gmt.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Značka Steinhart mě nikdy nějak moc nezaujala, ale před tímto modelem smekám Mám slabost pro komplikaci GMT, a tady se to povedlo, a to dost. Tkže gratulace, velká a ať ti pěkně slouží
Daemonultimate Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Tyhle se Rolexu povedly, takže ani štajni nešlápli vedle, velikost super a fakt pěknej kousek. Tak ať Tě dlouho bavěj, koukám dole na ty Eposy, taky by nebyly marný. Takže gratulace. To GMT je skvěle oživuje. Pěkný. Upraveno 31. října 2014 uživatelem Daemonultimate
qwecko Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Tento model od Steinhartu je naozaj velmi vydareny,gratulujem...osobne zatial ziadne Stajny nevlastnim ale mam na jeden model od nich zalusk a preto otazka na teba...ako si spokojny s ich spracovanim? ( mam na mysli hlavne puzdro a jeho odolnost)...vdaka za odpoved
Jiribartl Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Dosti kontroverzní model, který se roládistům asi líbit nebude. Ovšem dle mého soudu asi nejhezčí od štajnů. Faktem je, že v reálu vypadají ještě lépe, mnohem lépe. Skvělá lumi a to GMT je třešnička na dortu. Jednou jsem je měl u Kubsona už na ruce, škoda, že jsem je tehdá nevzal. a proto za mně palec hore.
Roman-ZA Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Podstatne je, ze sa paci mne Je to velka parada!
FraK Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 Pekne. Steinhart ma supr pomer cena/kvalita.
Roman-ZA Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Pridam foto na meshi. Je to 24mm, ktory je na konci zuzeny na 22mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Koupil jsem si je asi pred pul rokem nove, moc se mi ten model libil, v dane cene jsou to fakt podarene hodinky, s perfektni lumi, a navic GMT. Pustil jsem je brzy pote dal kvuli dalsim hodinkovym prirustkum, ale v dobrem na ne vzpominam. Uzivej je :-) Edit: moc pekne k nim ladil piskovy nato strap. Upraveno 24. července 2015 uživatelem Mechac
Roman-ZA Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Diky, neviem, ci nerobim rovnaku chybu - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85960-steinhart-ocean-vintage-gmt/?hl=vintage ?
vraby Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Velmi povedené Steinharty jsem musel také mít a myslím,že si zaslouží to tu oživit new fotkama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 (upraveno) Jj tyhle jsou povedene. Gratuluji, tak jsi se nakonec dockal. Upraveno 23. července 2016 uživatelem tano
(z)denny Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 A co říkáš na lumi? Mám je teprve týden, ale připadá mi velice slabá :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
(z)denny Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Ale jinak naprostá spokojenost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 na tom kaučuku to vyzerá veľmi pekne
Roman-ZA Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2016 A co říkáš na lumi? Mám je teprve týden, ale připadá mi velice slabá :-(Ja teda neviem, ale mne sa zdala dost dobra. Ja som ich kupoval nove.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se