Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pridavam moje nove Steinharty, uz tretie. Som s touto znackou maximalne spokojny. Tentokrat to je model Ocean Vintage GMT prijatelnych rozmerov 42mm (vacsie uz nechcem). Kupene boli v Toptime. Mam k nim aj NATO strap vo farbach cifernika a handricku na utieranie - drobnost, ktora potesila.

Specifikacie: http://www.toptime.eu/steinhart-ocean-vintage-gmt.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Sednou Ti, hezky model. At slouzi !!:)

Odesláno

Značka Steinhart mě nikdy nějak moc nezaujala, ale před tímto modelem smekám :notworthy: Mám slabost pro komplikaci GMT, a tady se to povedlo, a to dost. Tkže gratulace, velká a ať ti pěkně slouží :cheers:

Odesláno (upraveno)

Tyhle se Rolexu povedly, takže ani štajni nešlápli vedle, velikost super a fakt pěknej kousek. Tak ať Tě dlouho bavěj, koukám dole na ty Eposy, taky by nebyly marný. Takže gratulace. To GMT je skvěle oživuje. Pěkný.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tento model od Steinhartu je naozaj velmi vydareny,gratulujem...osobne zatial ziadne Stajny nevlastnim ale mam na jeden model od nich zalusk a preto otazka na teba...ako si spokojny s ich spracovanim? ( mam na mysli hlavne puzdro a jeho odolnost)...vdaka za odpoved

Odesláno

Dosti kontroverzní model, který se roládistům asi líbit nebude. Ovšem dle mého soudu asi nejhezčí od štajnů. Faktem je, že v reálu vypadají ještě lépe, mnohem lépe. Skvělá lumi a to GMT je třešnička na dortu. Jednou jsem je měl u Kubsona už na ruce, škoda, že jsem je tehdá nevzal. a proto za mně palec hore.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Koupil jsem si je asi pred pul rokem nove, moc se mi ten model libil, v dane cene jsou to fakt podarene hodinky, s perfektni lumi, a navic GMT. Pustil jsem je brzy pote dal kvuli dalsim hodinkovym prirustkum, ale v dobrem na ne vzpominam. Uzivej je :-)

Edit: moc pekne k nim ladil piskovy nato strap.

Upraveno uživatelem Mechac
  • po měsících...
Odesláno

Velmi povedené Steinharty jsem musel také mít :lol2:  a myslím,že si zaslouží to tu oživit new fotkama.

Odesláno (upraveno)

Jj tyhle jsou povedene. Gratuluji, tak jsi se nakonec dockal.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

A co říkáš na lumi? Mám je teprve týden, ale připadá mi velice slabá :-(

Ja teda neviem, ale mne sa zdala dost dobra. Ja som ich kupoval nove.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...