Xenomorfus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 "...jsou špatný dny a jsou pověstný špatný dny...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Když už nic, tak alespoň je máš kalibrovaný . O šlapku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Kalibrace muší béjt . To si hlídám. A když se náhodou někdy probudím a nejsou, okamžitě dávám ruční kalibraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Trochu jsem Kocoury ponosil, a sepsal delší recenzi. Snad někomu bude k užitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Krásný místo pro výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jirko, skvělá recenze. Parádní počtení i fotky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakota Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Také děkuji za recenzi, zlepšila mi dnešní den. Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jirko, pěkná recenze. Děkuji. Každopádně se potvrzuje (přes všechna pozitiva), že nové "kocoury" jsou v podstatě sportovní náramek s vyšší odolností. A pokud jej člověk používá se všemi vymoženostmi (tedy i s GPS), pak jej musí poměrně často dobíjet z externího zdroje. Což potvrdil i kolega "jacob". Pro mne tedy tento nový model nepřekročil stín svého kultovního předchůdce GW-9400. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jirko, recenze určitě dobrá, palec nahoru za obšírný popis a fotky. Ale na Tvojí ruce, stejně tak, jako na ruce drtivé většiny lidí je to síla, doslova přerostlé něco (velikostně, jak Diesely). Mám to stejně, jako Marek, jen s tím rozdílem, že etalon odolnosti je pro mě po jedničkových kocourech - Mudmaster. Ale počtení fajnové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Já sem Renče vyměnil za 5610, který sou praktičtější, nicméně na sport Renče pořád tahám. Bohužel jinam to nosit nejde, ještě teda na střelnici. Já bych si dovedl představit Renče (původní 9400) o kouda menší, placatější a s měkčím řemínkem a byl bych zatraceně spokojenej parchant. Ten řemínek nechápu, u mých starých protreků (tak asi 10let) byl ten řemínek krásně měkkej a držel. Škoda no, člověk by chtěl nějaký univerzály, aby měl jenom jedny géčka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jirko, recenze určitě dobrá, palec nahoru za obšírný popis a fotky. Ale na Tvojí ruce, stejně tak, jako na ruce drtivé většiny lidí je to síla, doslova přerostlé něco (velikostně, jak Diesely). Mám to stejně, jako Marek, jen s tím rozdílem, že etalon odolnosti je pro mě po jedničkových kocourech - Mudmaster. Ale počtení fajnové!Zrovna tobě musej sednout jak poklicka na hrnec :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Hele, mě sednou na hraně, ale upřímně, jak jsem zvyklej na velký hodinky, tak tohle už je pro mě neakceptovatelný granát. Ale na druhou stranu, mě vadí i Fenixy 3/5 a vůbec všechny tyhle smarty. Staré dobré "renče" to stran praktičnosti a nositelnosti nepřekonalo ani omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Chápu, byl to ode mě blbej pokus o vtip, promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jirko, super recenze, díky.Škoda toho odpojení GPS pod 50% akumulátoru. Jo kdyby se ta hodnota dala uživatelsky nastavit, třeba v servisním menu. Co se podsvícení týká (doba, deaktivace namacknutim tlačítka), to bylo špatně už u starých kocourů a dost to zhoršovalo jejich ovládání, nechápu že toto nevychytali.Jinak pěkná strojovna, bohužel nejen pro mě moc velký na rozumný nošení na treku, tam většinou vyhrává pohodlí na ruce.Osobně bych byl za odlehčenou verzi, s nižší okolností, místo bezdrátového nabíjení kabelem.Tohle prostě bude do kopců nosit minimum lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Chápu, byl to ode mě blbej pokus o vtip, promiň.Vůbec se neomlouvej, pochopil jsem to moc dobře, jen jsem k tomu přidal svůj koment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Také mám Rangmany GPR-B1000 a co bych ještě uvítal v souvislosti s podsvícením je to, že hodinky se rozsvítí při náklonu ruky vždy....tedy i za dne, což mi přijde zbytečné. U mých GW5400 se rozsvěcí jen od určité hladiny osvětlení...tedy až když už je šero.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Ještě bych se zeptal na tu kalibraci dle GPS modulu...to probíhá automaticky? Vždy byl výškoměr spjat s barometrickým tlakem....a tedy co naměřil barometr, tomu výškoměr přiřadil nadmořskou výšku. Tady je to opravdu jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Novinka 11/2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 31. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 To už je nějaký hodně divoký. Nejlepší je prostě ta černá verze holobyt. :-) Jinak ta poslední recenze na nové Rangemany je výborná, ale docela mě utvrdila v tom, že tohle asi fakt ne. Hrozně se mi líbily a furt jsem po nich nějak pošilhával, ale když vidím na těch fotkách z reálného použití, co je to za obrovskou hroudu plastu, tak to bych asi nedal. Asi by to chtělo vzít je na ruku, to jsem zatím neměl možnost, ale obávám se, že tohle je přes můj práh nositelnosti. A to nemám ruku jako nějaký párátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Novinka 11/2019ake presne oznacenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se