tmoris Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) fascinuje me, ze vydaji takove mnozstvi prostredku na uvedeni hodinek a pak si to nechaji prelozit od nekoho, kdo hodinky zna akorat ze sveho mobilu.. ten preklad je otresny.. edit: presneji receno, nejde asi ani tak o to, aby to byl nekdo se znalosti mechanicky hodinek, ale mel by to byt nekdo, kdo nepreklada otrocky vety z anglictiny do cestiny.. predpokladam ze to delali za par korun pres agenturu typu skrivanek, ktera na to vzala studenta co byl semestr v anglii za 150kc/ns.. Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Nj, zítra už se nebudou středový dílky tahu blejskat . Překvapil příjemnej chlápek na příjmu servisu u Dušáka, z avizovaný ceny 1500 slevil na tisíc, že se jedná o nový hodinky, plus zákrok jednoznačně schválil, čekal jsem, že mě budou spíš zrazovat. Na kůži vypadaj jako starý hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 fascinuje me, ze vydaji takove mnozstvi prostredku na uvedeni hodinek a pak si to nechaji prelozit od nekoho, kdo hodinky zna akorat ze sveho mobilu.. ten preklad je otresny.. edit: presneji receno, nejde asi ani tak o to, aby to byl nekdo se znalosti mechanicky hodinek, ale mel by to byt nekdo, kdo nepreklada otrocky vety z anglictiny do cestiny.. predpokladam ze to delali za par korun pres agenturu typu skrivanek, ktera na to vzala studenta co byl semestr v anglii za 150kc/ns..A nemáš zapnutej překladač? Já vidím zprávu v angličtině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 A nemáš zapnutej překladač? Já vidím zprávu v angličtině...Původně tam bylo český PDF. Změna zřejmě na vyžádání, pokud tedy Kuba nemá právo upravovat příspěvky Ten text nebyl ideální, ale už jsem viděl mnohem horší. Možná to mám ještě někde uložený, klidně pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Aha, mi to přišlo divný . Teď už tomu rozumím, dík za vysvětlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 jj presne jak pise kolega Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Viktore, mně přijde, že na té kůži vypadají líp, než na tahu... Nechceš bouchnout fotku, jak vypadají na kůži a na ruce? Fakt krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Na kůži víc vyniknou odkazy na starý Seamstery 300, na kovu mají modernější šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Díky. Krása. Je to jak píšeš... Obojí má to svoje, ale sám bych je taky nosil na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Jsou parádní, já chodím denně v obleku, tak by pro mne byla kůže jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert35 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Velice pěkné na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Hotovo, bling je fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Nakonec dobrý Ted jsou to pořádný tooly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Teď jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert35 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Všude poprask jak je tah hroznej a nesedí vůbec k hodinkám ale nakonec to není vůbec špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Ted vypadaji dokonale! Gratuluju ke krasnemu a originalnimu kousku. Zase me to utvrdilo v tom, ze design 60. let je tezko prekonatelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 První článek zůstal lesklý nebo se mi to jen zdá? Jinak paráda to byla předtím i teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Zdá, cely tah je broušený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Broušený je jednoznačně lepší, hodinky jsou to nádherný, mně by se asi víc líbil styl pouzdra ala Tudor BB - nožky shora broušené a lesklý bok pouzdra. Takhle se vršek hned poškrábe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Odpovida hrubost brusu na tahu brusu na hodinkach? Prijde me to z fotek volaake hrubsie. Uz se tesim, az si je budu moct vyzkouset nazivo. Po delsi dobe neco, co me trochu zaujalo, blahopreju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se