Přejít na obsah

SEAMASTER 300 OMEGA MASTER CO-AXIAL

prischera

Doporučené příspěvky

fascinuje me, ze vydaji takove mnozstvi prostredku na uvedeni hodinek a pak si to nechaji prelozit od nekoho, kdo hodinky zna akorat ze sveho mobilu.. ten preklad je otresny..

edit: presneji receno, nejde asi ani tak o to, aby to byl nekdo se znalosti mechanicky hodinek, ale mel by to byt nekdo, kdo nepreklada otrocky vety z anglictiny do cestiny.. predpokladam ze to delali za par korun pres agenturu typu skrivanek, ktera na to vzala studenta co byl semestr v anglii za 150kc/ns..

Upraveno uživatelem tmoris
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nj, zítra už se nebudou středový dílky tahu blejskat  :smile_anim: . Překvapil příjemnej chlápek na příjmu servisu u Dušáka, z avizovaný ceny 1500 slevil na tisíc, že se jedná o nový hodinky, plus zákrok jednoznačně schválil, čekal jsem, že mě budou spíš zrazovat.

Na kůži vypadaj jako starý hodinky

post-59-0-31011200-1416306515_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

fascinuje me, ze vydaji takove mnozstvi prostredku na uvedeni hodinek a pak si to nechaji prelozit od nekoho, kdo hodinky zna akorat ze sveho mobilu.. ten preklad je otresny..

edit: presneji receno, nejde asi ani tak o to, aby to byl nekdo se znalosti mechanicky hodinek, ale mel by to byt nekdo, kdo nepreklada otrocky vety z anglictiny do cestiny.. predpokladam ze to delali za par korun pres agenturu typu skrivanek, ktera na to vzala studenta co byl semestr v anglii za 150kc/ns..

A nemáš zapnutej překladač? Já vidím zprávu v angličtině...

Odkaz ke komentáři

A nemáš zapnutej překladač? Já vidím zprávu v angličtině...

Původně tam bylo český PDF. Změna zřejmě na vyžádání, pokud tedy Kuba nemá právo upravovat příspěvky :)

Ten text nebyl ideální, ale už jsem viděl mnohem horší. Možná to mám ještě někde uložený, klidně pošlu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...