Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 39mm miyota krásný hoťky pro kravaťáky *zdroj http://www.icklerwatchblog.com/
quest987 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 zepředu pěkné, ale ten průhled tam asi bejt uplně nemusel
uff Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 nejsou vubec marne, napjate ocekavam cenu na chronoshopu
Alexion Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 aj mne sa pacia. cena by mohla byt dost nizka vdaka absencie svajciarskeho stroceka. tipujem 300 - 350 ?
Roman-ZA Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 budem prekvapeny ako pojdu pod 350 EUR
Roman-ZA Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 V 11. 11. 2014 v 11:09, Alexion napsal: aj mne sa pacia. cena by mohla byt dost nizka vdaka absencie svajciarskeho stroceka. tipujem 300 - 350 ?300 - 350 je nizka cena za bakelitove sklo s Miyotou?
šíma Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Mě si líbí moc, podoba s Junghans Meister a dalšími je zjevná, ale je to spíš styl, takže možnosti vymyslet něco nového a převratného jsou poměrně nízké a v rámci zachování stylu i do jisté míry nežádoucí. Plastové vypouklé sklo evokuje dobu, žádná lumi, průměr pod 40 mm. Černá datumovka na černém ciferníku je spíš moderní záležitost, na vintage hodinkách se vyskytuje minimálně. Ta Miyota vypadá nakonec ještě docela dobře (v porovnání se základním strojkem 8215, který je dosti "ekelhaft"), průhled je zkrátka znamení doby a na hladké plné zadní víčko s minimem nápisů zřejmě není v tuto chvíli politická vůle (i když Ickler je umí). Z fotek to není úplně dobře vidět, ale zdá se, že pouzdro je broušené, což pro společenské hodinky nepovažuji za optimální, sem patří lesk jako blesk. Co se týká ceny, troufl bych si odhadnout, že u takovýchto hodinek bude cena strojku zhruba čtvrtinou jejich celkové ceny a že náhradou ETA / Miyota se ušetří cca 2/3 ceny strojku. Můj odhad ceny je tedy minimálně 450 Eur, spíš víc. Ale jinak palec nahoru.
Kostra Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Škoda toho automatu, být na růčo nátah, tak bych asi neodolal. Jinak z čelního pohledu nádhera, vzadu si tem průhled opravdu mohli odpustit, ale co už. Krásný kousek a budu zvědav na cenu, která je buď vyšoupne na vrchol wish listu nebo totálně potopí.
uff Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) ja jsem rad, ze jsou brousene, jsou tak univerzalnejsico se pruhledu tyce, tak ten jim asi vylozene neslusi, ale v dobe fejkovani Cinany je to asi urcita nutnost... Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem uff
Marcus Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Když jsem je včera viděl poprvé, tak první dojem při pohledu na ciferník byl velice pozitivní. Ale ten průhled je spíš na škodu. Plné dýnko by jim rozhodně prospělo, protože ten automatický strojek s velkým a jednoduše zpracovaným rotorem jim na vzhledu moc nepřidává. A další mínus je pro mě krátká minutová ručička (na fotkách tak vypadá).
villain83 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Bejt tam manual a mimostredka,budou uzasny.
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 no já teda opět půjdu proti proudu co se týká průhledu a strojku nikdy sem miyotu v žádných hodinkách neměl, tak jí jako strojek hodnotit nebudu, ale vzhledově mě ten strojek nijak neuráží, dokonce bych řek, že je zajímavej tím, že je prostě jinej než ta okoukaná eta průhled: pokud vím, tak ickler to za příplatek umí zadeklovat celý, alespoň u jiných modelů cenu odhaduju kolem 15, ale třeba to bude příjemné překvapení jak směrem dolů, tak nahoru -a jedna prťavá fotka z wus
Chumpus Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Průhled je u hodinek této cenové kategorie vzhledem k jejich většinovému kupci nutností. Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem Chumpus
kuncák7 Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Me se ten pruhled libi,strojek me nepohorsuje,tak jeste ta cena.
sery.vlk Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Moc pěkně chválím za vypouklý číselník a ohýbané ručky. I ten plexi číselník bude pěkně stylový.
Kid_A Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 S tou miyotou si pekne pohrali. ale furt to bude japonec v nemeckych hodinkach. Neco jako anglican v NY.
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 http://www.chronoshop.cz/archimede-1950s/
Kostra Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 No tak tolik jsem nečekal, je vidět, že si soudruzi z Archimede docela věří
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 V 21. 11. 2014 v 10:07, Kostra napsal: No tak tolik jsem nečekal, je vidět, že si soudruzi z Archimede docela věří Az moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se