palmone1 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Tak nechal som sa zlakat aj na nieco ine ako ? a neviem teda. Ide o urcitym sposobom magnetizujuci pocit a ich tvar je v celku originalny. Vyskusame, uvidime a mozno posunieme dalej. A mozno sa budem s nimi citit ako ELVIS .....
palmone1 Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 (upraveno) Este cvak strojovne... Upraveno 12. listopadu 2014 uživatelem palmone1
Petr_123 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Velmi osobité hodinky. Gratuluji:-)
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Taky gratuluju a obdivuju tvou odvahu.
Liqid Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Tomu říkám styl, King měl prostě jedinečný vkus
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Ty jsou dobrý, frajerský, líbí se mi
Kristian.nov Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Jsou lidi kterým takovej styl hodinek vyloženě sedne, Elvis byl právě jedním z nich... :-) Škoda, že nemají výraznější ručky, čitelnost vypadá slabší... Jestli ti sednou, tak gratuluju, myslím, že by sis je moh užít!:-)
Ondrej71 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Odvážný počin a hodne originalni hodinky - at se te drží dlouho
palmone1 Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Je pravda, ze ten open heart je vskutku na tom cifry jedinecny a vyzera v reali lepsie ako na fotke, ale je pravda, ze orientacii to velmi nepridalo, ale hold image je image ... Jsou lidi kterým takovej styl hodinek vyloženě sedne, Elvis byl právě jedním z nich... :-) Škoda, že nemají výraznější ručky, čitelnost vypadá slabší... Jestli ti sednou, tak gratuluju, myslím, že by sis je moh užít!:-)
Kluk jako buk Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Skvělý. Jak myslíš, že by se nosily na menším zápěstí, řekněmež 16 cm?
palmone1 Odesláno 12. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 Boli by dominantnejsie, ja mam 18 a nieco. Tvar je ale velmi adaptabilny. Skvělý. Jak myslíš, že by se nosily na menším zápěstí, řekněmež 16 cm?
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gratuluju k výběru, stylově famózní kousek, který na ruce jen tak nevidno. I z tý malý fotky je vidět, jak Ti sednou. čitelnost se mi díky indexům zdá víc než dobrá, kousek, co zaujme ználky i neználky. Tak Elvis. A k tvé otázce, za mně rozhodně zpěv, král byl totiž akční až dost. A Ty máš důvod doplnit do dvojky model vintage Omega Constellation. Mimochodem, jak jsi na tom se zpěvem? http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/auctions/elvis-presleys-omega-fetches-kings-ransom-antiquorum-auction/
Fajkus Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Přehlížel jsem je, ale na ruce je to fakt něco jiného. Vypadají zajímavě a nepřehlédnutelně. Paráda.
palmone1 Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Dik, ta Omega ma inspirovala,porozmyslame, pohladame.... So spevom OK, som hviezdou karaoke - niekedy som mal aj kapelku, no bohuzial potom prislo mutovanie a a trochu (fakt len trochu) som sa rozladil, ale stale sa to da pocuvat ... Gratuluju k výběru, stylově famózní kousek, který na ruce jen tak nevidno. I z tý malý fotky je vidět, jak Ti sednou. čitelnost se mi díky indexům zdá víc než dobrá, kousek, co zaujme ználky i neználky. Tak Elvis. A k tvé otázce, za mně rozhodně zpěv, král byl totiž akční až dost. A Ty máš důvod doplnit do dvojky model vintage Omega Constellation. Mimochodem, jak jsi na tom se zpěvem? http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/auctions/elvis-presleys-omega-fetches-kings-ransom-antiquorum-auction/
Chumpus Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gratulace. Já o nich dlouho uvažoval, ale nakonec jsem se neodvážil...
Rodkopf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Gratulace, poohlížím se po původních elektrikách, ale ceny už jsou hooodně vysoko
VintageLover Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Hezký počin Palo. Ještě skafandr a můžeš vyrazit na kolonizaci vesmíru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se