Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nechal som sa zlakat aj na nieco ine ako  a neviem teda. Ide o urcitym sposobom magnetizujuci pocit a ich tvar je v celku originalny. Vyskusame, uvidime a mozno posunieme dalej. A mozno sa budem s nimi citit ako ELVIS  :punk: .....

post-22570-0-41440400-1415819030_thumb.jpg

Odesláno

Jsou lidi kterým takovej styl hodinek vyloženě sedne, Elvis byl právě jedním z nich... :-)

Škoda, že nemají výraznější ručky, čitelnost vypadá slabší...

Jestli ti sednou, tak gratuluju, myslím, že by sis je moh užít!:-)

Odesláno

Je pravda, ze ten open heart je vskutku na tom cifry jedinecny a vyzera v reali lepsie ako na fotke, ale je pravda, ze orientacii to velmi nepridalo, ale hold image je image ...

Jsou lidi kterým takovej styl hodinek vyloženě sedne, Elvis byl právě jedním z nich... :-)

Škoda, že nemají výraznější ručky, čitelnost vypadá slabší...

Jestli ti sednou, tak gratuluju, myslím, že by sis je moh užít!:-)

Odesláno

Gratulace, uzivej !

Odesláno

Boli by dominantnejsie, ja mam 18 a nieco. Tvar je ale velmi adaptabilny.

Skvělý. :thumbsup_anim: Jak myslíš, že by se nosily na menším zápěstí, řekněmež 16 cm?

Odesláno

Gratuluju k výběru, stylově famózní kousek, který na ruce jen tak nevidno. I z tý malý fotky je vidět, jak Ti sednou. čitelnost se mi díky indexům zdá víc než dobrá, kousek, co zaujme ználky i neználky. Tak  :cheers:  Elvis. A k tvé otázce, za mně rozhodně zpěv, král byl totiž akční až dost. A Ty máš důvod doplnit do dvojky model vintage Omega Constellation. Mimochodem, jak jsi na tom se zpěvem? :)

http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/auctions/elvis-presleys-omega-fetches-kings-ransom-antiquorum-auction/

Odesláno

Dik,

ta Omega ma inspirovala,porozmyslame, pohladame.... So spevom OK, som hviezdou karaoke - niekedy som mal aj kapelku, no bohuzial potom prislo mutovanie a a trochu (fakt len trochu) som sa rozladil, ale stale sa to da pocuvat  :clap: ...

Gratuluju k výběru, stylově famózní kousek, který na ruce jen tak nevidno. I z tý malý fotky je vidět, jak Ti sednou. čitelnost se mi díky indexům zdá víc než dobrá, kousek, co zaujme ználky i neználky. Tak  :cheers:  Elvis. A k tvé otázce, za mně rozhodně zpěv, král byl totiž akční až dost. A Ty máš důvod doplnit do dvojky model vintage Omega Constellation. Mimochodem, jak jsi na tom se zpěvem? :)

http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/auctions/elvis-presleys-omega-fetches-kings-ransom-antiquorum-auction/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...