Návštěvník YPO Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Přijela pouť - kucí Kočkovic držte se no .... vzhledem k tomu, že zejtra budou v prodejním vlákně, tak mě napadlo jestli bys neměl navštívit nějaké větší hodinářství a vyzkoušet tam všechno vodspoda až nahoru ..... ušetříš spoustu peněz minimálně za poštu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Já vím... je fakt, že velké písmeno "B" je alespoň trochu podobné velkému písmenu "R", ale je čas...zatím zkoumám (Monstra už znám nazpaměť ) co a jak.Moje řeč :-) gratulace, jsou pěkný. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Já mám ČP rád, moje teta byla poštovní doručovatelka, navíc ve frontě balíkové často potkám zajímavě lidi...a do hodinářství se sám bojím, protože jsem stydlivý hoch a nemám ještě koupenou tu správnou pánskou kabelku. Ale všeho dočasu - už jsem chodil sám samotinký kolem výkladů hodinek Storm a Police a nebál se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Každopádně jsem je dnes čekal v inzerci a ono nic? To bude asi vážný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 No zatím dobré...velikost akorát, jen na tom tahu to musí být dobrá morda na ruku (musím ho někde koupit a vyzkoušet). Ještě ale musím dokoupit sklíčko a pak to už bude i do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Navíc se ke mně začala hlásit spousta zajímavých lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 No zatím dobré...velikost akorát, jen na tom tahu to musí být dobrá morda na ruku (musím ho někde koupit a vyzkoušet). Ještě ale musím dokoupit sklíčko a pak to už bude i do vody.vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Navíc se ke mně začala hlásit spousta zajímavých lidí... tak proti tomu seš ještě slabej, ten nosí Béčka jako prstýnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Holt vyšší level - na ruce jich může mít několik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 No zatím dobré...velikost akorát, jen na tom tahu to musí být dobrá morda na ruku (musím ho někde koupit a vyzkoušet). Ještě ale musím dokoupit sklíčko a pak to už bude i do vody.Vidim, ze uz mas v rohu pochystane dalsi balicky na postu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 To je pixla od těch Béček a ještě jim to bylo malé. Přivezli mi je v kontejneru Maersk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Gratulace k bombardackym Beckam, konecne take svetly cifr. Ted budes takovy jemnejsi kluk ). Vazne, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Navíc se ke mně začala hlásit spousta zajímavých lidí...To je Tombed s parukou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Nicku teď jsi ho odhalil - pouští tady u nás v Porubě řetízkáč a labutě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Člověče ty máš konečně Hodinky :-), tak gratuluju a užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 PO se mi tady ještě točí ve stroji... Kdybych měl být magor do technických fičur, tak jednoznačně volím Spring Drive. Taková šílenost může napadnout jen dokonalostí posedlé Japonce. No nic- Brajtle na ruku a jdu si pustit Rytmuse nebo Ludacrise kamón niga niga... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 More, asyk tak, v pátek mám u každého rasisty dva piva a složíte se na kebab a už to nebudu dále rozmazávat, na tož abych vám nechal cestou v lokalce Eržou vybrat peněženku nebo aby vás Arpád, Fero, Ďuro, Ferenc, Jožo a další spřátelení olaši vyzvali na férovku gruppa proti jednomu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 A jaké prosím mají být ty piva ? Černé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Světlé!.Rád si pochutnám na bělochovi a vůbec more, ty máš výjimku, ty můžeš platit Aji zelenýma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Stav SEIKO MONSTER vs STEINHART NAV B-UHR 47MM po necelém roce zde 5:2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se