Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa

wizard-ov

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Přijela pouť - kucí Kočkovic držte se  :goof:

no .... vzhledem k tomu, že zejtra budou v prodejním vlákně, tak mě napadlo jestli bys neměl navštívit nějaké větší hodinářství a vyzkoušet tam všechno vodspoda až nahoru ..... ušetříš spoustu peněz minimálně za poštu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já mám ČP rád, moje teta byla poštovní doručovatelka, navíc ve frontě balíkové často potkám zajímavě lidi...a do hodinářství se sám bojím, protože jsem stydlivý hoch a nemám ještě koupenou tu správnou pánskou kabelku. Ale všeho dočasu - už jsem chodil sám samotinký kolem výkladů hodinek Storm a Police a nebál se.

Odkaz ke komentáři

No zatím dobré...velikost akorát, jen na tom tahu to musí být dobrá morda na ruku (musím ho někde koupit a vyzkoušet). Ještě ale musím dokoupit sklíčko a pak to už bude i do vody.

Vidim, ze uz mas v rohu pochystane dalsi balicky na postu:-)

Odkaz ke komentáři

Gratulace k bombardackym Beckam, konecne take svetly cifr. Ted budes takovy jemnejsi kluk :)).

Vazne, jsou super.

Odkaz ke komentáři

PO se mi tady ještě točí ve stroji... Kdybych měl být magor do technických fičur, tak jednoznačně volím Spring Drive. Taková šílenost může napadnout jen dokonalostí posedlé Japonce. No nic- Brajtle na ruku a jdu si pustit Rytmuse nebo Ludacrise kamón niga niga... :-)

Odkaz ke komentáři

More, asyk tak, v pátek mám u každého rasisty dva piva  a složíte se na kebab a už to nebudu dále rozmazávat, na tož abych vám nechal cestou v lokalce Eržou vybrat peněženku nebo aby vás Arpád, Fero, Ďuro, Ferenc, Jožo a další spřátelení olaši vyzvali na férovku gruppa proti jednomu!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...