wizard-ov Odesláno 23. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Na to nemám ten správný zápal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Říkáš nejen vleže? Já už vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Nevěřil jsem tomu, ale - pouze s gumou zažijete to pravé potěšení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Hm, ale zase oproti kombinaci s tahem jsou to teď takové šmucky nevýrazné, mi přijde. Nicméně možná je to jen blbou fotkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Souhlas, na tahu vypadají nesrovnatelně líp - viz ta dřívější fotka. Neporovnatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 jj je to napitchu fotka. Ta guma je ve skutečnosti o dost černější. A navíc si člověk připadá jako větší sportovec kua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Ještě mám prosbu, udělej další vlákno, kde nám ostatním polopaticky vysvětlíš, jaké techniky použít doma při vysvětlování ženě, že si zase kupuju další (a dražší hodinky). Protože to kdybych uměl, tak by to teprve byla hodinková jízda. Ještě teda možná za pomoci dalšího vlákna, kde by bylo vysvětleno, kde na ty nové akvizice brát... Vždycky když mám v merku nové hodinky, přijdu domu a povídám: Ohromnej mám handl... A už se chytá za hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 No, já jsem zvolil taktiku RUM neboli rozumně uložená měna. Ono je to samozřejmě blbost, ale vzhledem k úrokům v bankách mám něco uložené v hodinkách, které můžu vždy výhodně se ztrátou prodat. Původně jsem měl daný budget, přes který nepůjdu, ale pak jsem nějak zjistil že tah na jedněch hodinkách už přesáhl stanovený strop, tak jsem se na to v y s r a l. Pokud máš hodnou a milou ženu, tak jí musíš vysvětlit, že my muži jsme stále jako malé děti, ale že hodinkovnice zabere v obýváku rozhodně méně místa než vláčky H0. No a kde na ně brát....záleží na stupni závislosti a na hodinkové vrstvě:a) Pátkům Filipům to je jedno.b ) Rolexáci si nezajdou jednou s kámoši do Sa sa zu a koupí si DSSDc ) Panerajisti "zapomenou" odvést sociálku a zdravku za jeden měsíc svým zaměstnancům v reklamce a koupí si osmidenní.d) Seikaři si nekoupí čtvrtletní šalinkartu, vezmou si pětky ze Singapuru a čtvrt roku jezdí na černokněžníkae) Primkaři vrátí prázdné flašky, posbírají kolegům v šatně drobné z kapes a koupí si půl tašky hodinekf) Damaska se třeba dají i výhodně vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Průšvih je, že já ty vláčky v obýváku mám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 A jaj... pak nezbývá, než si koupit Mondaine a říct, že je nudně potřebuješ jako hodiny na nádraží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Vida, dobrej důvod, to zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 d) Seikaři si nekoupí čtvrtletní šalinkartu, vezmou si pětky ze Singapuru a čtvrt roku jezdí na černokněžníka Vole... Ale docela ses trefil... Loni začátkem léta jsem řešil, jestli koupit monstra nebo nechat opravit klimu na autě. Tak jsme jezdili s otevřenýma okýnkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 No, já jsem zvolil taktiku RUM neboli rozumně uložená měna. Ono je to samozřejmě blbost, ale vzhledem k úrokům v bankách mám něco uložené v hodinkách, které můžu vždy výhodně se ztrátou prodat. Původně jsem měl daný budget, přes který nepůjdu, ale pak jsem nějak zjistil že tah na jedněch hodinkách už přesáhl stanovený strop, tak jsem se na to v y s r a l. Pokud máš hodnou a milou ženu, tak jí musíš vysvětlit, že my muži jsme stále jako malé děti, ale že hodinkovnice zabere v obýváku rozhodně méně místa než vláčky H0. No a kde na ně brát....záleží na stupni závislosti a na hodinkové vrstvě:a) Pátkům Filipům to je jedno.b ) Rolexáci si nezajdou jednou s kámoši do Sa sa zu a koupí si DSSDc ) Panerajisti "zapomenou" odvést sociálku a zdravku za jeden měsíc svým zaměstnancům v reklamce a koupí si osmidenní.d) Seikaři si nekoupí čtvrtletní šalinkartu, vezmou si pětky ze Singapuru a čtvrt roku jezdí na černokněžníkae) Primkaři vrátí prázdné flašky, posbírají kolegům v šatně drobné z kapes a koupí si půl tašky hodinekf) Damaska se třeba dají i výhodně vyměnit Tak tímhle jsi mě úplně rozsekal:-) Naprostá dokonalost, klobouček:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Ty jsi fakt dabel. Diky za pobaveni:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 díky...5etter - to je správný chronomagorský Seiko-přístup ! Až střelíš i to auto, aby jsi mohl koupit GS, tak to teprve bude ta opravdová nirvána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 díky...5etter - to je správný chronomagorský Seiko-přístup ! Až střelíš i to auto, aby jsi mohl koupit GS, tak to teprve bude ta opravdová nirvána Myslím, že 15 let starej pažout bez klimy by stačil tak na Sumo nebo sarby Ale to už je asi hranice, za kterou bych nešel. To raději prodám zimáky (po Brně netřeba) a koupím kabelu primek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Co dodat...Drákuly jsou prostě nejhezčí a ne že ne (ještě ve fóliích)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Pěkný, kurňa... Prodáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 V žádném případě !!! Alespoň ne dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 No, já jsem zvolil taktiku RUM neboli rozumně uložená měna. Ono je to samozřejmě blbost, ale vzhledem k úrokům v bankách mám něco uložené v hodinkách, které můžu vždy výhodně se ztrátou prodat. Původně jsem měl daný budget, přes který nepůjdu, ale pak jsem nějak zjistil že tah na jedněch hodinkách už přesáhl stanovený strop, tak jsem se na to v y s r a l. Pokud máš hodnou a milou ženu, tak jí musíš vysvětlit, že my muži jsme stále jako malé děti, ale že hodinkovnice zabere v obýváku rozhodně méně místa než vláčky H0. No a kde na ně brát....záleží na stupni závislosti a na hodinkové vrstvě:a) Pátkům Filipům to je jedno.b ) Rolexáci si nezajdou jednou s kámoši do Sa sa zu a koupí si DSSDc ) Panerajisti "zapomenou" odvést sociálku a zdravku za jeden měsíc svým zaměstnancům v reklamce a koupí si osmidenní.d) Seikaři si nekoupí čtvrtletní šalinkartu, vezmou si pětky ze Singapuru a čtvrt roku jezdí na černokněžníkae) Primkaři vrátí prázdné flašky, posbírají kolegům v šatně drobné z kapes a koupí si půl tašky hodinekf) Damaska se třeba dají i výhodně vyměnit Díky za pobavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se