Jörg8X Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Něco nové na I? B už půjdou pryč? Ty jedeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 B asi tak brzy nepůjdou, měl jsem je celý týden na ruce - to se mi už dlouho nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Dalsia faza chronobundusu- zapieranie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 No co dodat....po cca roce se pomalu začínám dostávat do pozice mírného uklidnění a opatrného naplnění. Pravda, částečně tomu napomohly poslední zbytky zdravého rozumu, nicméně pravdou zůstává, že se nacházím na dalším záchytném bodě. Odsud vedou v nejbližší době jen dvě cesty: První - odbrzdíme káru a hurá do Panérií, Roleksů a (pokud budu opravdu při penězích) PRIMů. Netvrdím, že se touto cestou nevydám za dva měsíce (před půl rokem jsem si taky říkal, že hodinky za více než 15 000,- jsou čirá zhovadilost), ale zatím necítím to správné nutkání. Druhá - uklidnění, pohodička, čakry, mantry atd. Jednou za měsíc vyměním obřadně gumu za tah, či rošťácky posunu lunetu o 180 stupňů, abych drsně vyčníval z řady. Nebo povolím mikroregulaci na tahu a budu mít hodinky navolno jako bratranec od Pabla Escobara. Či snad (ó hrůzo) vyjdu na ulici jako největší rebel s nesynchronizovanými Rangemany. Prostě budu si užívat drobných radostí, které hodinky přinášejí...Že nevěříte ? Tak dobrá posměváčkové, následující rozbor Vás (a doufám, že i mne) přesvědčí... V současnosti jsem majitelem pěti hodinek. Nepočítám do nich Tag Heuer Link originál Bourneofky (s barevným logem), které jsem slíbil kamarádovi a teď čekám, až nasbírá dost barevných kovů a autorádií bez tatranek, aby mi je mohl zaplatit.Pár hodinek jsem měl několikrát, některé mám poprvé, každopádně teď začínám zjišťovat PROČ ty které vlastně mám. 1) Tissot PRC 200 - mazlíčci, které nikdy nedám. Až na mne bude jednou klepat pan Vrána z Přerova s exekučním výměrem, tak si raději nechám olepit svou kočku (opravdovou, nikoliv manželku), než ty hodinky vydat. To je raději sežeru.2) LaCo pilotky 47mm Handaufzughendehochnichtschissen -perfektní víkendovky, páč nemají datum a jejich velikost odpovídá krásně mé prasečí pazouře. Obden je ráno natahuji a slastně poslouchám ten tikot. Navíc to nejsou bronzofky, které jsem už jednou měl a tudíž nemá část mého zápěstí barvu toho pána na obalu čokolády Kofila (doufám, že mluvím dostatečně korektně, aby mě zase pan D. nepranýřoval).3) G-Shock Rangeman 9430 - jak říká Clouseau - Kato ty žlutá opice ! (sakra zase...) digiše, které jsem v pominutí smyslů (a na nátlak manželky, které se hnusily a nechtěla se mnou jít na ples, pokud je budu mít na ruce) prodal a pak si jen smutně četl příspěvky velkých hochů jako Bushman, Sphinxx, Strocek & spol., jak se baví o kalibraci, kompasu a klitorisu - tedy o věcech, které bezprostředně souvisí s Rangemany. Zjistil jsem, že je vlastně potřebuji. I vypravil jsem se virtuálně do obchodu milých Singapurců, že si koupím nějaké ty holobyty. Po diskuzi se Sphinxxem (který mimochodem taky přišel s Rangemany-holobyty) jsem si řekl "Howno !" a šel škemrat k Cegymu o ty své bývalé. Dlouho se zdráhal, furt mi cpal nějaké Rolex GMT Master, co koupil v Tunisu za 30 ojro, nakonec mi je ale prodal s tím, že jsem ho ožebračil a že teď nemá co nosit k žlutobílému proužkovanému obleku. Takže těchto hodinek si asi budu taky vážit a prodávat je nebudu. Navíc jsem asi opravdu jediný v ČR, který je vlastní. 4) Omega PO 45,5 cal.2500 - pro mne osobně nejnositelnější a nejuniverzálnější hodinky které mám. Vím, že asi některé kroužící dravce zklamu (zvláště jeden druh z novojičínska byl neobyčejně houževnatý), ale pokud si vnitřně nevysvětlím navýšení pouzdra a ceny u cal. 8500, tak tyhle Omegy budou u mne. Jsou prostě skvělé ve všech ohledech a kurňa navíc je měl i Craig. Jak se tak občas pozoruji v zrcadle, tak se mu začínám postavou i ksichtem podobat (ti kdo mne viděli mi určitě dají za pravdu). 5) Breitling SO44 - fakt mne dostaly. Nenápadné hodinky zcela vybočující (až na rozpustilou lunetu) z běžného designu Breitlingů. Pro mne, který neobléká takové ty pyžama, nebo co to je, jak se s nimi tady někteří fotí, to jsou ideály na každodenní nošení. Navíc jsem si je odfólioval, takže k nim mám jako správný muž a šlechtic jisté povinnosti. Jo a mají WR 2000m, tudíž s nimi můžu i na bazén u nás v Porubě. Upřímně řečenu, kdybych se rozhodl pustit jedny z těch dvou (? nebo Bé) tak nevím, které by to byly. Když tak mi poraďte... Takže tak. Mám vizi se teď trochu stáhnout a spíše než nakupovat či prodávat chci tady raději občas blbě plkat. Samozřejmě je možné, že za čtrnáct dní bude všechno jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Je pocta vidět, že Tvou hodinkovnici z pěti kusů zdobí dva mé modely . Hele, asi bych uzavřel chrono-klid a vykašlal se na hokusy-pokusy, jinak budeš zase litovat, jdi dnes do kostela a poděkuj tam nahoře, že jsi konečně dospěl ke klidu duše a jsi hodinkově spokojen - stal se zázrak (aspoň na čas) . Nicméně máš to pěkně vyvážený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Na ulici s nesynchronizovanými Rangemany? Kacíř... upálit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Bushmane, Bushmane - ty už jsi taky polapen. Důkazem budiž změna Tvého avataru. Místo toho sympatického obtloustlého lovce symbolizujícího dobrodružství, výzvy a podobné plky, tam teď máš kocoura Rangemana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 (upraveno) To aspoň na chvíli, stejně mi doma žena říká kocoure. Ne že bych byl tak výkonnej, ale že jsem vypelichanej, tlustej a línej. :-)))) Upraveno 8. března 2015 uživatelem Bushman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Upřímně řečenu, kdybych se rozhodl pustit jedny z těch dvou (? nebo Bé) tak nevím, které by to byly. Když tak mi poraďte...Já bych nechal B POčka bez barev mi přijdou trochu nuda... Každopádně držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Kurwa, není to dobré, není to dobré, CBD progresivně postupuje... jsem neměl ten svůj výblitek psát, se mi budete potom chlamat jaxviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Kurwa, není to dobré, není to dobré, CBD progresivně postupuje... jsem neměl ten svůj výblitek psát, se mi budete potom chlamat jaxviňa...Nebudem, neboj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 A už je to tady... pánové, bude prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 (upraveno) Koukám, že v tomhle vlákně zavládá příjemný neklid tak je potom vyfoť Ehm...nepochopím že jsi dal pryč ta úúúžasná upírská Seika... Upraveno 8. března 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Já taky ne... a ještě k tomu 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Četl jsem dobře? "...Možná že za 14 dní bude všechno jinak..." Já myslel, jestli není překlep v tom čísle... a vono ne, jen tam mělo bejt minut místo dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Tak treba se wiz fakt srovnal. Vono je strasne unavny furt neco kupovat a prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 No přečti si to kousek zpátky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Jsem si vzal nějaké tooly do hospody a Všudybylovi slibuji, že tentokrát mi do srazu vydrží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tak treba se wiz fakt srovnal. Vono je strasne unavny furt neco kupovat a prodavat. Jsem si vzal nějaké tooly do hospody a Všudybylovi slibuji, že tentokrát mi do srazu vydrží ! uz vcera som mal nutkanie sa na to ozvat.. chronohnup is back in town! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 A teď všichni !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se