gougy Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 5:03, Chosef76 napsal: Zatím choroba pokračuje podle předpokladů, Za mě vynechat potěšující vlákno a dát si upozornění na nové příspěvky v sekci Prodej. To musí zabrat Líbí se mi srovnání s kabelkami, ta moje má taky stejný problém jako já, letos minimálně čtyři nové, ale faktem je, že za EUR 5k žádnou nemá a servisní náklady jsou úplně jinde... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 tvl ty seš čaroděj pěkný čtení, pobavil sem se. V podstatě sem normální, to je dobrý vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Klasicky prubeh. Nic, co by neslo rozlestit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Slušná jízda za ten rok Jinak samo gratulace ke každému kousku co jsi koupil a prodal. A znovu koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Super cteni, tesim se na pokracovani: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Normální magor... Teda nenormální! Takové bych tu vůbec nepouštěl...ještě nás něčím nakazí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 hehe... pánové, já jsem normální čučkař, se tu šmydlím se Seikama... na vás velké hochy s rolbama a panériema nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Každému co jeho jest... Na značky nehleď, ta rychlost je určující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Pripomina mi to synkovu nejnovejsi hlasku, kdyz mu rikam, ze to nemuze...rika: "Tati, ale ja to potrebujuuu!"...ma 3roky...Nicmene tvuj hodinkovy rychlosprint je skoro nakazlivy, mel jsem na nej tady taky nabeh, nez jsem prozatim uz cca 6mesicu na svem definitivnim kombu...obcas kouknu do vlakna a vidim, ze nic zajimaveho neni na prodej a nechavam to spat...vzdycky me nastve kdyz stridam hodinky obden a automaty se mi zastavi, pak si rikam, ze mozna jedny budou cesta...ale nejsou, hodinky minimalne dvoje na stridani, jedny "lepsi" a jedny "na litacku do hospody"....do toho si jednou za mesic poridim nejaky remen a porad menim remeny dle nalady a zatim mi to staci...doufam.... mozna je to tim, ze dalsi meta je nova draha, a jedny dvoje se tu mihly, ale uz dlouho nic...takze me to vlastne nechava vklidu... fajn pocteni, porad zvazuju nejaky ten OV chronosraz, asi budu muset prijit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Dost dobrý ty skx už jsou na prodej? Abych něco nepropásl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 No já je ještě nemám doma... kurnik to by byla machrovina prodat hodinky ještě než mi přijdou do ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 18:15, wizard-ov napsal: No já je ještě nemám doma... kurnik to by byla machrovina prodat hodinky ještě než mi přijdou do ruky...Nebyla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 V 19. 11. 2014 v 18:15, wizard-ov napsal: No já je ještě nemám doma... kurnik to by byla machrovina prodat hodinky ještě než mi přijdou do ruky... tohle by byla vstupenka mezi šlechtu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Člověče, ty to točíš jak u Wilsoňáku Bulhar skořápky Ale pěkně, velice pěkně !Já koupil letos jen sedmery a už mi bylo naznačenou drahou polovičkou, že stačilo Akorát jsem si je všechny nechal Nejlepší je, jak furt chodí a ptá se, co budu dělat s devatero hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jí řekni - Za devatero horami, za devatero řekami, žije Krakonosh s devatero hodinkami. To by myslím mělo zklidnit situaci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Ty jo, ty seš magor Já jsem si koupil monstra ve stejné době jako ty a furt mě baví. Dokonce jsem zjistil, že skoro jiné hodinky neunosím. Teda kromě pětkových oblekovek. A digitálek na práci. A ty vintage pětky přece taky nemůžu pustit, když jsem je ještě u nikoho jinýho neviděl. A ty neznačkový kvarcky už mě sice neberou, ale dostal jsem je k promoci, tak je přece nemůžu dát pryč.Takže hodinkovnice je plná, ale aspoň to nestřídám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dnes jsem si vzal své bobečky, otloukánky, ještě z předchronomagoské éry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Godzilla dorazila !!! Zkusím více nafotit o víkendu + nějaký pokec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Jsem v deprézi... se mi lidi smějí co jsem to koupil... tož jsem si objednal od Žaponců další Seika.Amen, jdu spát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 ALE neblbni my jsme to oslavovali s tebou divokymi popevky no ni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se