Přejít na obsah

wizard-ov aneb vývoj (chrono)hňupa

wizard-ov

Doporučené příspěvky

Husty MM, docela Ti padnou :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No to to trvalo, já sem chodím jako sup každou chvilku, kdy to přijde... a je to tady.

Hodinky jsi koupil do hospody, říkáš.,... Jo to jo, to je možný, tomu bych i věřil. Akorát ještě řekni, kdy do té hospody jdeš. Jestli třeba v pátek, tak abych si v sobotu pohlídal prodejní vlákno.

Ale pěkný jsou!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dneska mají děcka oslavu u nás doma - vybavil jsem se na ně strašidelnými hodinkami  :)

Jinak pro zasmání - UPS mi mělo domů dnes doručit balíček (kupodivu hodinky) a na webu vidím status Delivered. Jako podepsaná osoba je paní z domu, kterou vídávám tak dvakrát do měsíce. Kdybych se na web nepodíval, tak ani nevím, že mi mají dnes něco doručovat. Žádný mail, žádná SMS kua...Pokud by jste po Ostravě viděli chodit paní v důchodovém věku s modrýma Bondofkama na ruce, tak jí je pochvalte - vyšly jí fakt levně. Good Job UPS ! 

post-35497-0-82788900-1426851576_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak už jsou doma... takže mám hodinky:

-do práce a univerzály (Béčka)

-slavnostnější hodinky (Omega PO)

-hodinky do hospody a když mám Japonskou náladu (MM600)

-hodinky na víkend a tak... (Omega Bondofky)

-hodinky na sobotní nákup do Globusu a když chci být v práci skromný (Štajnharty pilotky)

-hodinky na koncert skupiny Manowar (Rangemany)

-jedny hodinky na nostalgickou náladu (Tissot)

-hodinky, když nechci být Bond, ale Bourne (TH Bourne)

přemýšlím, jestli některé neprodat... ale nevím které - chci všechny. Ale zase na druhou stranu chci ještě Tudory a poslední zbytky mdlého rozumu naznačují, že to už je moc. Složité... 

post-35497-0-12922500-1426870353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Něco přišlo, něco odešlo. Stárnu, pelichám a když v hospodě objednávám pifko, tak ani neuzvednu ruku. Dlouho jsem přemýšlel co s tím... a pak mi to došlo. Titanové hodinky - to je ono ! Nyní jsem jako mladíček, hbitě si vše objednám a dokonce mne číšnice nepolije pivem, protože mé leštěnky házely odlesky. Samá pozitiva. Jediné negativum vidím v tom, že je má i Adam Vágner a to když si představím, jak to musí od těch ryb sm r dět - OMG, jako v... ale raději nic  :lol2:

post-35497-0-27283900-1427994381_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...