tano Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Husty MM, docela Ti padnou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 No to to trvalo, já sem chodím jako sup každou chvilku, kdy to přijde... a je to tady. Hodinky jsi koupil do hospody, říkáš.,... Jo to jo, to je možný, tomu bych i věřil. Akorát ještě řekni, kdy do té hospody jdeš. Jestli třeba v pátek, tak abych si v sobotu pohlídal prodejní vlákno. Ale pěkný jsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Bushmane, ty by jsi je nebral - nemají tlakoměr, kompas, kocoura apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Ale mají ukazatel rezervy nátahu, nebo blbě koukám? To je věc, která se mi hrozně líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2015 Tohle by slo! mel jsem na to MDZ cukani... Jeste zes je vzal tak rychle. Tomu rikam rovnovaha, manzelce kytku a sobe MM za 2.2t?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Jsem si vzal nějaké tooly do hospody a Všudybylovi slibuji, že tentokrát mi do srazu vydrží !Beru tě za slovo. Jen mám obavy, že na sraz příjdu až na podzim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Vsudybyl: a sakra, to je výzva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Vsudybyl: a sakra, to je výzva...Přesně jedině , že by ještě byl do konce března půlky dubna max, pak je to u mě pase do pozdního podzimu zimy z největší pravděpadobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dneska mají děcka oslavu u nás doma - vybavil jsem se na ně strašidelnými hodinkami Jinak pro zasmání - UPS mi mělo domů dnes doručit balíček (kupodivu hodinky) a na webu vidím status Delivered. Jako podepsaná osoba je paní z domu, kterou vídávám tak dvakrát do měsíce. Kdybych se na web nepodíval, tak ani nevím, že mi mají dnes něco doručovat. Žádný mail, žádná SMS kua...Pokud by jste po Ostravě viděli chodit paní v důchodovém věku s modrýma Bondofkama na ruce, tak jí je pochvalte - vyšly jí fakt levně. Good Job UPS ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Ty voe, pak si něco objednej :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 No nevim, jestli bych se zrovna smál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Tak už jsou doma... takže mám hodinky:-do práce a univerzály (Béčka)-slavnostnější hodinky (Omega PO)-hodinky do hospody a když mám Japonskou náladu (MM600)-hodinky na víkend a tak... (Omega Bondofky)-hodinky na sobotní nákup do Globusu a když chci být v práci skromný (Štajnharty pilotky)-hodinky na koncert skupiny Manowar (Rangemany)-jedny hodinky na nostalgickou náladu (Tissot)-hodinky, když nechci být Bond, ale Bourne (TH Bourne) přemýšlím, jestli některé neprodat... ale nevím které - chci všechny. Ale zase na druhou stranu chci ještě Tudory a poslední zbytky mdlého rozumu naznačují, že to už je moc. Složité... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 A tu starou babku jsi sejmul jakou Bond nebo Bourne? :-) Jinyk gratulace, Seamaster nesmí chybět v žádné sbírce chronomagora" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Ne, paní byla hodná a hodinky vydala dobrovolně. Ale pachuť z UPS zůstává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Manowar jsou už v důchodě, takže můžeš s klidem prodat Rangemany. Ale kolekci máš pěknou, takovou vánoční, jenom nevím, jestli je z mléčné nebo hořké čokolády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Mrcha - chtěla mne vyhodit z postele (nakonec se jí to stejně povedlo)- Bondofky jí jdou k očím, dle rodokmenu spíše Hamiltony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 S ještěrem dle mého názoru vypadají i ty gumové Bé lépe, skoro to i konkuruje tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Něco přišlo, něco odešlo. Stárnu, pelichám a když v hospodě objednávám pifko, tak ani neuzvednu ruku. Dlouho jsem přemýšlel co s tím... a pak mi to došlo. Titanové hodinky - to je ono ! Nyní jsem jako mladíček, hbitě si vše objednám a dokonce mne číšnice nepolije pivem, protože mé leštěnky házely odlesky. Samá pozitiva. Jediné negativum vidím v tom, že je má i Adam Vágner a to když si představím, jak to musí od těch ryb sm r dět - OMG, jako v... ale raději nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Dobra volba, carodeji, tyhle jsem mel rad! Spona je bezkonkurencni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Good! Taky rad vzpominam na to jaro, slunce a cifr Pelagosu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se